Поради експертів для покупців першого житла


Опубликованно 30.09.2018 02:07

Поради експертів для покупців першого житла

Експерт з нерухомості Михайло Yardney сказав, що це було дуже складний час для перших покупців житла з-за змішаного повідомлення по можливості краху ринку нерухомості та процентної ставки.

Остання повідомляє, що вдома різко впадуть у ціні до 40 відсотків в найближчі 12 місяців і плани на потенційний розгін негативний леверидж, якщо праці переможе на наступних виборах внесли деякі покупці нервують.

Після величезних збільшень в таких місцях, як Сідней, де ціни зросли на 56% за п'ять років, останні австралійським статистичним бюро нерухомості індекс цін зафіксовано річне падіння столиці ціни вперше за шість років. Падіння цін на 0,6 відсотка в чому через падінь в Сіднеї і Мельбурні, з меншим попитом на будинки і жорсткість умов видачі позик для інвесторів звинувачують.

У той час як падіння ціни хороші для покупців першого житла, деякі з них можуть бути стурбовані, чи буде це гарний час, щоб купити, якщо вони продовжують йти вниз.

"В минулому році вони постраждали від СЧУ (страх втратити) і щотижня вони читали про ціни на нерухомість йдуть вгору і вони думали, що вони втратили", - зазначив Володимир Yardney розповів новини.ком.АУ.

“Сьогодні все навпаки. Вони думають, якщо їх купити зараз, їх власність може бути варто менше вниз по доріжці".

Але пан Yardney сказала покупців першого житла не варто занадто багато уваги на потенціал подальшого падіння цін з-за речі, як негативний леверидж зміни, як це насправді не роблять на них вплив.

"Мій посил полягає в тому, що це правильний час, щоб купити власність для сім'ї та дому, коли вона відповідає вашим особистим обставинам і, коли у вас є фінанси", - сказав він.

"Ви не повинні допустити, короткострокові ринкові коливання або нервозності, щоб вплинути на ваші довгострокові особисті цілі, оскільки житлової нерухомості в столицях стабільний".

Містер Yardney зазначені об'єкти подвоїлися в ціні кожні 10 років за останні 30 років, коли хороші записи почали тримати.

І це незважаючи на зміни в уряді, політика, світові фінансові кризи та інші потрясіння.

Падіння цін на житло в Сіднеї і Мельбурні є основними факторами перше річне падіння національних цін на нерухомість за останні шість років, новий доповідь показує. Картина: Джоел Carrett/ААР

"Як довго, як ви купили хорошу нерухомість за справедливою ціною — й чекав — він пішов угору", - сказав він.

Хоча деякі банки пішли по шляху збільшення процентних ставок, р-н Yardney вказав на зміну був дуже маленький (всього 0,14 відсотка для деяких банків), і експерти банку Macquarie не очікують, що Резервний банк Австралії підніме офіційний курс до початку 2020 року.

"Немає ніяких сумнівів, процентні ставки підуть вгору, так це те, що впливає на ваш бюджет, але процентні ставки не повинні лякати вас," р-н Yardney сказав.

Повинно бути, хоча реалістична щось покупців житла, є зростання цін.

"Ціни на нерухомість випробували двозначного зростання в Мельбурні та Сіднеї, але це був бум та її застосування", - сказав він. "Ви повинні мати реалістичні очікування, то, що ви купуєте будинок для забезпечення житлом для вашої родини, щоб мати контроль над вашою середовищі ... і тому ви можете вирішити, чи хочете ви такі речі, як домашня тварина."

Він сказав, що безпека власного цегли і мінометів було те, що було створено багатство для австралійців, причому близько 70 відсотків австралійців, які володіють або на даний момент погашення власного будинку.

НЕ ЧЕКАЙТЕ ПОТРІБНИЙ ЧАС, АБО ІДЕАЛЬНИЙ ВЛАСНІСТЬ

У той час як деякі з перших покупців житла сподівалися купити будинок своєї мрії, Містер Yardney попереджали пошук ідеальної нерухомості і сказав, що покупці також повинні відмовитися від ідеї, що вони могли вибрати відповідний час, щоб купити.

"Не чекайте ідеального часу, ви не збираєтеся, щоб знайти ідеальний час, тому що експерти навіть не отримати це право", - сказав він.

“Йти на компроміси, ваш перший будинок не буде ваш остаточний будинок.

“Не чекайте, щоб почати з ідеального дому, що він прийняв батьків від 30 до 40 років, щоб досягти. Почніть з малого, щоб отримати ваші ноги на сходах нерухомості".

Він сказав, що деякі покупці воліють rentvestбыл, що дозволило людям придбати нерухомість вони могли собі дозволити, продовжуючи орендувати місце в районі, вони воліли жити в місті.

"Це допомагає, щоб отримати владу власності на них працювати, а також надає їм гнучкість, особливо якщо вони не впевнені, де вони хочуть пустити коріння або якщо вони хочуть подорожувати", - сказав він.

"Це дозволяє їм скористатися можливістю, що нинішній ринок пропонує".

ЯКЩО ВИ ПЛАНУЄТЕ ПЕРЕЙТИ В МАЙБУТНЬОМУ?

При загрозі спаду висить над ринком, Містер Yardney сказав, що це важливо, щоб вибирали з розумом властивість, особливо для тих, хто хоче почати з малого і потім оновити.

"Пам'ятайте, ви не купуєте весь ринок, ви купуєте в окремий ринок за правильною ціною", - сказав він.

Це означало, що знайти підходящу нерухомість в потрібному районі, з прицілом на середньострокову і довгострокову перспективу.

"У вас є можливість купити сьогодні на ринку на багато менше конкуренції, ніж було рік тому", - сказав він. "У вас є можливість Наб хороша покупка".

Він сказав, що до того часу люди починають відчувати себе добре про купівлю, вони втратили вигідну пропозицію.

“Єдина причина, ви почнете читати ці історії (про те, хороший час, щоб купити), тому що люди поставили трьох до шести місяців, перш ніж і це підштовхнуло ринок вгору. До того часу ви читаєте в газетах, ви пропустили дно".

КОЛИ МИ ДОСЯГНЕМО ДНА?

Містер Yardney вважає, що ціни в Сіднеї продовжить своє падіння до кінця 2019 року і, ймовірно, знизиться ще на 5 відсотків. В Мельбурні, який досяг максимуму в листопаді 2017 року, на ринку, ймовірно, слідують тим же шаблоном.

Але він сказав, що ринок повільно піднімається в Брісбені, Канберрі і Хобарті і ще, ймовірно, продовжувати робити це.

За даними АБС, ціни зросли в червні в Хобарті на 3 відсотки, у Брісбені (0,7 відсотка), Аделаїда (0,3 відсотка) та Канберрі (0,3 відсотка).

"Ви повинні зрозуміти, що ваш місцевий ринок і не отримати зв'язали в емоції як страх або жадібність," Містер Yardney сказав. "Важко не бути емоційним, це серйозне рішення, тому іноді його варто отримати незалежну консультацію."

Купити в потрібний час для ваших обставин і фінансів. Картина: Джоел Carrett/ААР

ЩО ВИ ПОВИННІ СТЕЖИТИ ЗА

Містер Yardney попередив перший домашній покупці будьте уважні з свого бюджету, так як вони беруть на себе великі зобов'язання, і найчастіше пов'язані з цим витрати вони не можуть бути використані для оплати, якщо вони є орендарями або ще жив вдома.

Він сказав, що покупці повинні відкладати гроші на витрати на придбання, як гербовий збір, який зазвичай складає близько 5 відсотків для більшості людей, але може бути нижче, якщо вони мали право на першу схему грант домовласника.

Інші витрати включають ті для оформлення документів на нерухомість, страхування житла, тарифи ради і постійного технічного обслуговування.

“Завжди є трохи додаткову плату, що багато хто з перших покупців будинку забути. Не витрачайте своє до останнього цента, тримає козир у рукаві, як завжди щось несподіване, що може призвести до фінансових проблем", - сказав він.

НЕ ОЗИРАЙСЯ НАЗАД

Після того як ви купили своє власне місце, не дивись на властивості.

"Це нормально, щоб у покупців каяття", - сказав він. “У будь-який час ви купуєте дорогу річ, як сумочка або костюм, ви починаєте думати, що ви, можливо, заплатили менше або натомість дещо інше.

"Будьте впевнені, добре розташований готель в Австралії, незважаючи на злети і падіння, завжди підвищуються в ціні".

charis.chang@news.com.au | @charischang2Андрій зима: як вести переговори кращу ціну0:51

Андрій Зима: Як домовитися про найкращою ціною 20 вересня 20186 днів тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Агентство Нерухомості/



Категория: Бизнес