Власність: Як прискорити процес покупки


Опубликованно 02.10.2018 08:57

Власність: Як прискорити процес покупки

Можливість позичати гроші стали жорсткішими в Австралії, навіть як зростання цін на нерухомість сповільнилося в більшості місць.

Але експерти кажуть, що прискорити процес покупки житла може бути зроблено, якщо у вас є план нападу.

ДЕТАЛЬНІШЕ: ЯК ОСТАННЯ СТАВКА ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ ВДАРИТЬ ВАС

ДЕТАЛЬНІШЕ: ЯК ЗРОБИТИ КРАЩЕ ХОУМ КРЕДИТ ПРОЦЕНТНА СТАВКА

Новий аналіз групи ЗПИ від імені нерухомості.ком.АУ знайшов з 1200 опитаних покупців нерухомості в середньому 27.5 місяців з presearching шляхом внесення пропозицій щодо нерухомості.

Нерухомості.ком.директор АУ фінансових послуг Ендрю Рассел сказав, що озброювати себе знанням, допоможе зробити право власності відбудеться швидше.

"Збирати інформацію і розуміти мову ринку, провести час в передмісті і вам добре розбиратися в оцінках і які властивості стоїть", - сказав він.

"Зрозуміти, скільки ви можете взяти і накласти його з вашим способом життя і можна дозволити собі цю власність".

Прискорити процес покупки житла можливо, якщо ви організовані.

Купівля будинку є одним з найбільших інвестицій ви завжди будете робити так багато досліджень має важливе значення для забезпечення ви реалістичні у своїх очікуваннях.

"Ринок, безумовно, уповільнення і є менш хороші якісні властивості на ринку, так що робить його більш важким для людей, щоб знайти будинок своєї мрії", р-н Рассел сказав.

“Тому що конкуренція настільки гарячим, якщо ви не готові запропонувати ціну з упевненістю на майно, то вам не вистачає.

"Щоб бути готовим, ви повинні отримати свої кредиту на місці".

Нерухомості.ком.онлайн досвід іпотечного АУ дозволяє користувачам отримати на місці умовного схвалення шукати, знайти і здійснення покупки в одному місці.

Агент покупця Бен прополка сказала, що попереднє схвалення відсортований життєво важливо, щоб ви точно знаєте, що ви можете і не можете собі дозволити.

"Багато людей вийти на вулицю і почати пошуки, і вони можуть бачити те, що вони, як потім їх отримати попереднє схвалення, а потім розуміє, що вони можуть не брати суму грошей вони потребують", - сказав він.

"Сядь з ким ви купуєте, скажімо ви партнер і є список маст-хевов і бажаних для вашого ідеального власності".

Він також сказав, що важливо мати свої фінансові справи в порядок, включаючи податкову декларацію і дізнатися свій кредитний бал, тому що це вплине на вашу здатність отримати кредит.

sophie.elsworth@news.com.au

@sophieelsworth

ПРИСКОРИТИ ПРОЦЕС КУПІВЛІ БУДИНКУ

— Бути реалістичними про те, де ви хочете придбати.

— Знати ринок.

— Поговоріть з професіоналами, включаючи агента з продажу нерухомості та іпотечних брокерів.

— Отримати попереднє схвалення відсортований.

— Є список маст-хевов і бажаних для вашої мрії.

Спочатку опубліковано як найшвидший спосіб купити нерухомість



Категория: Бизнес