"Ми повинні зберегти АВС — не Емма"


Опубликованно 03.10.2018 19:01

Голова АБВ Джастін Мілн розповів колишній директор-розпорядник Мішель Гатрі пожежної кореспондент відділу економіки Суспільного мовника Емма Alberici, повідомляє Fairfax ЗМІ.

Виступаючи на радіо ABC сьогодні вранці, Містере Спігелман сказав, що він був "здивований" в доповіді, додавши: "Я ніколи не давав моїм наступником (Мілн) в будь-який з цих порад... це не те, що я думав, що підходить для мене, щоб зробити".

Через всього один день після Міс Гатрі був сенсаційно звільнений з державної телекомпанії менш ніж наполовину в неї п'ятирічний термін, Ферфакс показали уїдливе лист, в якому містер Мілн було доручено, щоб "позбутися" від Alberici.

Лист було нібито відправлено 8 травня у відповідь на одну з Міс Гатрі, а потім був поширений серед членів ради протягом тижня, що ведуть до її виключення в понеділок.

"Вони (уряд) ненавиджу її," Р-н Мілн сказав в електронній пошті Alberici. “Ми смолили з нею кисть. Я думаю, що це просто. Позбутися від неї. Ми повинні зберегти АВС — не Емма. Немає ніякої гарантії, що вони (коаліція) буде програти наступні вибори".

Запитав, чи вірить він політичного тиску на громадський мовник стає гірше, Містер Спігелман сказав: “Ми бачили, що сталося з Тернбулл, немає сенсу вгамовували хуліганів.

"Все, що я можу сказати, це функція уряду, під тиском одного з своїх внутрішніх груп і реагувати на це".

Він також сказав, що це "дуже рідкісний для уряду, щоб бути нещасним з тим, що" АВС "робить".

Підписатися на новини.ком.АУ від редакції подкасту через iTunes

Alberici все частіше піддається звинуваченням з урядової коаліції недостовірної звітності.

Напередодні лист було відправлено, а потім-прем'єр-міністр Малкольм Тернбулл опублікував список претензій до директора Новини "суспільний мовник" Гавен Морріс за історію, вона написала про те, що державні дослідження і витрат на інновації.

Міністр зв'язку Файфілд Мітч також скаржилися на Абетка про історію.

Містер Морріс направив скаргу в MS Гатрі, який надсилається електронною поштою голові безпосередньо.

У свій час телеведучий відповів на введення в експлуатацію внутрішній огляд своєї аудиторії і групи по справах споживачів.

Він видав корекції на наступний день роблячи одне виправлення, але відхилив всі інші 10 скарг, кажучи, що історія була "точної, що заслуговують на увагу, в інтересах суспільства і представлені в контексті".

Як повідомлялося, голова АБВ Джастін Мілн розповів колишній директор-розпорядник Мішель Гатрі у вогні економіка Громадського мовника кореспондент Емма Alberici.

Всього за кілька місяців до інциденту, Alberici потрапили під обстріл за аналіз вона написала про корпоративних скоротити податкову політику р-н Тернбулл.

Азбука пізно переглянув історію і знайшов дев'ять помилок, пропустивши її частина показала відсутність неупередженості".

'ВОНИ САМІ'

Лист одкровення слід за бурхливими тиждень на ABC, після того, як Міс Гатрі, по зарплаті наближається до $900000 в рік, дали їй накази керівництва в понеділок.

Детальніше: як Мішель Гатрі відносини з ABC дошка погіршився

Персонал на ABC були повідомлені по електронній пошті, перш ніж телекомпанія випустила заяву про зміну персоналу, але не в змозі пояснити причини.

"Рішення було прийнято після обговорення протягом декількох місяців, що укладеним, коли директорів вирішила, що це не було в інтересах азбука для MS Гатрі продовжувати очолювати організацію", - йдеться в заяві.

"У рішенні шукати свіжі керівництва, в першу чергу розгляд правління був довгостроковим інтересам власного народу і мільйони австралійців, які займаються з вмістом абетки щотижня."

Міс Гатрі зробив свої почуття відомі тільки до полудня із заявою про її власних. Вона сказала, що був спустошений рішенням комісії завершити свою роботу, незважаючи на відсутність претензії в порушення з мого боку".

Мішель Гатрі, по зарплаті наближається до $900к в рік, враховуючи її накази керівництва в понеділок.

Колишній керуючий директор, який був лише на півдорозі через її п'ятирічний контракт з ABC, сказав, що вона розглядає можливість вжиття правових заходів.

"Мій термін закінчується 4 липня, 2021," сказала вона. “Хоча мій контракт дозволів на дошці, щоб завершити моє призначення без приводу і з негайним вступом в силу, я вважаю, немає ніякого виправдання для Ради, щоб викликати цей пункт розірвання. Я розглядаю свої правові можливості.

"Ні в якому сенсі не мати жодних проблем був піднятий зі мною про трансформації здійснюється, інвестування в стратегії аудиторій і моя ефективність реалізації цієї стратегії".

Запитує, чи є Міс Гатрі був "не та людина" для цієї роботи, Містер Спігелман відзначив ряд членів ради були серед її найвідданіших прихильників. “Це правильне призначення? Враховуючи, що hapepned, в ретроспективі, очевидно, зіткнулися з деякими труднощами. Чи вони будуть її робити, я не так впевнений.

“Біда з АВС чверті співробітників вважають, що можуть керувати краще, ніж хто-небудь. Це дуже спеціальні організації... з великою кількістю різних підрозділів — деякі могли б сказати силосів. Вони виглядають після їх власній сфері, і це дуже важко внести істотні зміни."

Девід Андерсон був тимчасово замінений Мішель Гатрі в якості керуючого директора.

Тимчасова заміна МС Гатрі, в. о. директора-розпорядника Девід Андерсон, не зміг уточнити причини її видалення, коли він з'явився вчора на сніданок новин АВС.

Містер Андерсон, давній Виконавчий на ABC, який працював там протягом 29 років, сказав, що він "не посвячений" у роботу ради і не буде критикувати стиль керівництва пані Гатрі.

"Я не можу сказати вам, чому це було неправильно, і чому Рада Азбука прийняли рішення, що вони зробили", - зізнався він.

"Я не можу сказати вам, що відбулося за закритими дверима тому що я не знаю".

Він сказав, що Міс Гатрі був "динамічний" лідер Громадського мовника.

"Слухай, я думаю, що Мішель зробив деякі хороші речі, поки вона була директором," містер Андерсон сказав.

"Мішель закликав нас багато в чому бути краще, виклик нам, щоб звільнити більше грошей для утримання".

Комісія вказала, що вона хоче набрати постійну заміну до Різдва. Містер Андерсон зізнався, що хотів би роботу.

“Я думаю, люди б описати свій стиль керівництва як включно. Я досить відкрито. Я використовую просту мову, коли я розмовляю з людьми про те, що ми робимо", - сказав він, підкресливши його появи на ТБ не був "в поле" для себе.



Категория: Бизнес