Коштовності принцеси 1 млн доларів, викрадених в Саудівській екстравагантні весільні


Опубликованно 04.10.2018 12:28

Коштовності принцеси 1 млн доларів, викрадених в Саудівській екстравагантні весільні

Принцеса Аміра Аль-Подав Саудівської Аравії, 34, сказали "так", щоб бізнесмен-мільярдер і товариш Саудівської Халіфа бін Бутті Аль-Мухейри, 39, стриманий, але розкішний церемонії в місті кохання.

Гості, в тому числі Уїнфрі, короля, і її дочка Кірбі Bumpus, поспілкувалися з саудівської еліти і співробітників ООН, які працювали з Принцеси Світи в її багатьох благодійних зусиль протягом багатьох років.

А фото на заході були суворо заборонені, так як гості були змушені підписати угоди про нерозголошення, Уїнфрі опублікував відео Три дівчата танцюють перед сліпуче Ейфелева вежа після церемонії. Це було названо: “приїхав в Париж на весілля. Ми любимо Париж!"

Опра Уїнфрі (ліворуч) її краща подруга Гейл Кінг (крайній праворуч) і дочкою короля Bumpus Кірбі (в центрі) взяли участь в ексклюзивній саудівської королівської весілля в Парижі.

Але настрій швидко змінилося, коли, за даними "Дейлі Мейл", неназваний саудівської принцеси, яка могла б бути Принцеса Аміра сама, вкрали трохи менше $1 млн ювелірних виробів, які зупинилися в готелі Рітц протягом весільних вихідних.

У той час як французька поліція як і раніше, розслідує справу, повідомлялося, коштовності не в сейфі, і не було жодних ознак злому. Це було заявлено в поліцію в понеділок, через три дні після коштовності зникли.

Він також зазначає другий ювелірних виробів пограбування в готелі в цьому році, повідомляє видання.

Принцеса Аміра Аль-Подав відвідує круїзна колекція Chanel 2014/2015. Фото: Франсуа Нел/Getty Зображення

Халіфа бін Бутті Аль-Мухейри є саудівський мільярдер. Він одружився на принцесі 9 вересня. Фото: KBBO

Принцеса Аміра зробив заголовки в 2011 році, коли вона була одружена її чоловік принц Аль-Валід бін Талал після того, як вони були серед небагатьох запросили принц Вільям королівське весілля 2011 в Кетрін, герцогині Кембриджської.

Принцеса Аміра, який працював над проектами ліквідації наслідків стихійних лих по всьому світу, об'єдналася з принцом Філіпом, коли вона і герцог Единбурзький офіційно відкрив принц Аль-Валід бін Талал Центру ісламських досліджень в Університеті Кембриджа.

Вона стала принц Аль-Валід четвертою дружиною в 2008 році. Вони розлучилися в 2013 році. Він також був членом саудівської королівської родини і була на 28 років її старше.

Принцеса Аміра Аль-Подав її колишній чоловік, принц Аль-Валід бін Талал виході з Вестмінстерського абатства після королівського вінчання 2011. Фото: Ян гавань/ДП/Getty Зображення

Але останнім часом принц Аль-Валід був заарештований в антикорупційній випадку уповноважена свого двоюрідного брата, наслідного принца, і у в'язниці в Ер-Ріяді "Рітц-Карлтон" протягом 83 днів. Його звільнення у січні цього року прийшов годин після того, як він сказав Рейтер, що він очікував бути виправдані і тримати його величезне багатство, Телеграф повідомив.

Його вартість становить 15,9 мільярда доларів, знизившись на 2,8 млрд доларів через антикорупційної разі, за даними журналу Forbes, в той час як нова принцеса Аміра чоловік і засновник інвестиційної групи KBBO коштує $США1.5 мільярдів.

Принц Аль-Валід бін Талал, жіночий прихильник прав, був заарештований у антикорупційні справи. Фото: яшма Juinen/Getty В ImagesPhoto від Jasper Juinen/Getty Зображення)

Принцеса Аміра картинки з Челсі Клінтон. Фото: Андреас Ренц/Getty Зображення для Дубай Молл

Подробиці церемонії трималися в таємниці і фотографій заборонено, хоча деякі деталі на соціальні медіа.

Цар виклав подібне відео з нею Вінфрі подруженька, який також показав жінку на початку вечора.

“Тільки що три "дівчинки", прямуючи в Шейк Шак в Парижі (хах). потім на танцювальну вечірку одного явно наш друг має відмінний смак в пункт призначення сторонами", - писав король.

Урочиста церемонія відбулася в Шато-де-Во-ле-Віконт.

Дами позують для фото на чотири сезони до церемонії.

Королівське подружжя Саудівської Аравії одружився в Шато де Во-ле-Віконт, а бароко французької резиденції, розташованої приблизно в 30 милях від Парижа і тому ж місці були Єва Лонгорія СР Тоні Паркер.

В "Дейлі Мейл" повідомила, замок був закритий для публіки, і там був феєрверк в кінці вечора.

У "чотирьох сезонах", Уїнфрі здувся, отримав на наступний день після екстравагантної церемонії, 700 сотень білих троянд.

Він був подарований їй під однойменною назвою "Квітка Пліткар" Джефф Leatham — людина за рожевим цвіте парфуми стріляти Кім Кардашян.

Уїнфрі виклала відео з троянд з підписом: "Я вважаю, що людям квіти, коли вони можуть відчувати запах, але це запредел!"

Публікація вийшла в "Рітц" за коментарями, але він відмовився.

Подивитися цей пост на Instagram

Приїхала в Париж на весілля друга. Ми любимо Париж!

Публікацію Опри (@Опра) по 10 вересня 2018 року на 4:04am ФДТ



Категория: Бизнес