- Я радий, що ми зіпсували життя Бретт Кавана за'


Опубликованно 16.10.2018 17:42

- Я радий, що ми зіпсували життя Бретт Кавана за'

"Що б не сталося, я радий, що ми зіпсували життя Бретт Кавана", - зазначив письменник, Аріель Дюма, опублікованому в Twitter. Дюма пізніше недовго змусив її особистий рахунок, запобігаючи інших від перегляду її постів без її згоди.

Її твіт прийшов як Сенат підтвердив Містер Кавано у Верховний суд 50-48 голосування, з республіканці кажуть, що кілька заяв про давню сексуальному домаганні, висунуті проти нього, просто не мали достатніх підтверджень і авторитет.

Дюма вибачився у неділю, стверджуючи, що вона була "сарказм", тому що висота пан Кавана у Верховний суд продемонстрував, що життя не довелося, по суті, було повністю зірвано звинувачення деякі республіканці стверджували.

"Останні пару тижнів були важкими для країни і для мене особисто", - писав Дюма. "Складність розчарування, гнів і смуток не можуть бути передані на Twitter, і я шкодую, мій тугоухий спроба сарказму слідами його."

Останні кілька тижнів були важкими для країни і для мене особисто. Складність розчарування, гнів і смуток не можуть бути передані на Twitter, і я шкодую, мій тугоухий спроба сарказму по гарячих слідах.— Аріель Дюма (@ArielDumas) 7 Жовтня, 2018

Дюма раніше цитували новини аналіз творів критика Містер Кавано заявив, що звинувачення були "знищені", в тому числі і шматок, який зазначив, що "в барі для людини, зіпсувати, мабуть, досить низька".

Досягнуто за подальших коментарів з "Фокс Ньюс", ЦБС сказав Дюма вибачення говорить сама за себе. Мережа підтвердила, що в даний час Дюма працює на шоу Кольбера.

Дюма iMDB сторінки списків, які на додаток до кінці шоу, вона працювала на Стівен Колберт, в прямому ефірі Ночі виборів демократії серії фінал: хто буде прибирати це SH*Т? а також 2017 "Еммі", які були організовані Кольбер.

Бретт Кавана була підтверджена Верховним судом. Фото: Дрю Ангерер/Getty Зображення/ГВП

Крістін Blasey Форд звинуватила його в сексуальних домаганнях. Картина: виграти МакНэми/Getty Зображення/ГВП

Комік Стівен Колберт є злобно анти-Трамп. Фото: Фредерік Дж. Браун/АФП

Обидва заходи були різко й дошкульно анти-Трамп на протязі. У свою чергу, президент США Дональд Трамп написав у твіттері, що він "засмучений", що "Еммі" свій "найгірший" рейтинги.

Рахунки Дюма включав в себе кілька інших анти-Кавано твіти.

"Бретт Кавана-це 100 відсотків запитає юстиції Сотомайор, щоб принести йому каву", - написала вона в суботу.

Дюма також піддав критиці р-н Кавана для того, щоб викликати свою сім'ю в "Уолл Стріт Джорнал" ОП-Ед, кажучи, що “це не автоматично моральний подвиг, щоб бути сином, чоловіком, батьком. Це біологія, законне рішення, і знову біологія. Велика кількість**отвори всіх трьох".

Раніше вона написала, що їй "подобається поточний стан справ".

Шоу Кольбера неодноразово знущався Містер Кавано. У липні, незабаром після номінації Містер Кавано у Верховному суді було оголошено, Кольбер навіть критикував тодішнього номінального ім'я, заявивши, що це "звучить менш, як Верховний суд і більше на офіціанта схожий на рубіновий вівторок".

І, після того, як Містер Кавана і доктор Форд свідчення у спірних Сенату у засіданні комітету минулого місяця, Кольбер шашлик Містер Кавана і мінімізувати його скарги на те, що її репутація була несправедливо очорняти політиків і некритичне ЗМІ.

"Зберегти ваші обурення, що нарешті хтось бере одну жінку сексуального насильства серйозно," сказав Кольбер, відповідаючи на відкриття вогняного заяву Містер Кавано в судовому засіданні.

Містер Кавана, часом емоційні і сльозавими очима, сказав, що звинувачення проти нього були помилковими і були "знищені" своєї сім'ї, що призводить до кілька лютих погроз вбивством щодо своєї дружини і дочки.

Кольбер, хоча, висміюються Містер Кавано в рази воюючих свідоцтва, як надходять з "добре причесаної голівці пара".

Ця стаття спочатку з'явилася на Fox News і було відтворено з дозволу.



Категория: Бизнес