Сайт commbank натисніть акції $100 млн. клас з супер здирщина


Опубликованно 17.10.2018 06:58

Сайт commbank натисніть акції $100 млн. клас з супер здирщина

Слейтер і Гордон подав позов у Федеральний суд на цьому тижні від імені головного позивача Кіт Kayler-Томсона і "тисячі" інших колоніальних перших членів держави.

Це перша хвиля позовів, які будуть подані проти великих банків і пенсійних фондів в юридичній фірмі "отримаєте свій супер задня кампанії", яку можна побачити до п'яти мільйонів австралійців повертаються.

"Колоніальний і CBA були платити процентні ставки для представників засобів колоніальної за вислугою років, які є неконкурентоспроможними", - Слейтер і Гордон глава позовів Бен Хардвік сказав.

У позові стверджується, по-перше держава не змогла отримати більшість конкурентоспроможна процентна ставка для членів інвестовані кошти-лише варіанти інвестицій та збалансованого варіанти з грошової складової.

Сайт commbank платив колоніальної членів таких низьких швидкостях, як на 1,25%, що навіть нижче офіційного резервного банку грошових коштів в розмірі 1,5 відсотка.

Був на сайті commbank заплатили додаткові 50 базисних пунктів до членів з $100,000 готівкою, що б відпрацювати додаткові $2235 за п'ять років.

"Твердження, що колоніальна якості довіреної особи зобов'язаний діяти в інтересах своїх членів, намагається отримати максимальну процентну ставку, а не тільки той, який був на пропозицію від свого материнського банку, і що в разі неможливості отримати найбільш конкурентоспроможні процентні ставки, переможені учасники супер фонд," р-н Хардвік сказав.

Інші супер засобів, у тому числі підсилювач, який був змушений визнати в ході банківської Королівської комісії, що деякі з його членів фонду, побачивши негативну віддачу від своїх грошових вкладень, буде в наступному.

"Це перший в низці позовів," р-н Хардвік сказав, додаючи, що "тисячі" людей досі записалася до вас назад ваш супер сайт. "Ми очікуємо, що більшість великих роздрібних банків в особі позовів, що випливають з порушення закону в управлінні Народно вислугою років".

Містер Kayler-Томсон не був доступний для інтерв'ю, але сказав в заяві, через Слейтер і Гордон, що він не міг повірити, як грубе неетичну поведінку представляється.

"Це мої пенсійні накопичення, про який ми говоримо", - сказав він. “Я припускав, що велике установа як колоніальна можна довіряти, діяти етично і в рамках закону.

“Я злюся. Ви можете тримати парі, що якщо б я повинен був колоніальним або банку Співдружності них грошей не соромтеся, щоб змусити мене платити його назад і вони повинні зробити те ж саме. Я б поставив тисячі інших колоніальних членів буде відчувати себе точно таким же чином".

Справа спираючись на глобальні судові джерелом фінансування підприємства Аугуста суспільства.

Нинішні і колишні члени сайту firstchoice особистий супер, пенсійні сайту firstchoice, сайту firstchoice Оптова особистих супер, сайту firstchoice Оптова пенсії, і сайту firstchoice роботодавцем супер, які є або були вкладені в інвестиційний варіант простий і якісний заставки, можуть мати право на участь в акції класу.

Нинішні і колишні члени Співдружності необхідні супер, хто є або були вкладені в депозит, збалансований і Lifestage варіанти інвестицій, також можуть брати участь.

Сайт commbank було зв'язатися для коментаря.

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес