Wesfarmers просить зупинці торгівлі


Опубликованно 14.11.2018 00:55

Wesfarmers просить зупинці торгівлі

В Перті на основі конгломерату просила в п'ятницю вранці, що припинити залишатися на місці до вівторка, якщо оголошення на Колс заздалегідь.

У березні Wesfarmers оголосив його "разів в десятиліття" перейти до спин з Колс групи, її найбільший підрозділ, і вказати його в списку на ASX.

Колс — куплена Wesfarmers в 2007 році — близько 60 відсотків працюючих капітал конгломерату, але тільки 34% від заробітку.

В серпні компанія заявила, що збереже 15 відсотків Колс після роз'єднання, а також інвесторам продажу дозволить йому зосередитися на генерації грошових коштів для її провідних магазинів рухатися вперед.

Wesfarmers постраждала 58-відсоткове зниження FY18 прибутку після більш ніж 1,3 мільярда доларів на витрати і збитки за своїми катастрофічних Bunnings покинути Великобританію і списання 300 мільйонів доларів на неефективні мети.

У серпні він погодився продати його який до березня шин та авто бізнес послуги у Continental за $350 млн, а також її 40-процентної частки в спільному підприємстві Bengalla проекту енергетичного вугілля для партнерів нову надію корпорація Лтд за 860 млн. дол.



Категория: Бизнес