Китайський телеведучий представляє 'Ай новин'


Опубликованно 15.11.2018 04:25

Китайський телеведучий представляє 'Ай новин'

Так звані "складові анкери" були запущені Сіньхуа і китайська пошукова система Согоу на Всесвітній інтернет-конференції в р. Учжэнь в середу Саут Чайна Морнінг Пост повідомила.

Сказав Сіньхуа якоря використовувати машинне навчання, щоб синтезувати реалістичну мовлення, рухи губ і виразу обличчя, щоб мати можливість доставляти новини з "того ж ефекту, як реальні люди.

"Якоря ІІ офіційно стати членом команди новини агентства "Сіньхуа"," Сіньхуа сказав. "Вони будуть працювати з іншими анкорами, щоб принести вам авторитетне, своєчасної і точної інформації новини на китайською та англійською."

Анкери АІ зараз в прямому ефірі через інтернет і мобільні платформи Сіньхуа, програми, соціальні медіа та онлайн ТВ потоковий сервіс.

У своєму першому англійською мовити якір ІІ, чиї голос і зовнішність були взяті на реальних новин Чжан Чжао, представився глядачам.

"Розвиток медіа-індустрії вимагає безперервних інновацій та глибокої інтеграції з міжнародними передовими технологіями", - сказав він.

“Я буду невпинно працювати, щоб тримати вас в курсі, як тексти будуть набрані в моїй системі безперервного. Я з нетерпінням чекаю, щоб принести вам новий досвід новини".

У Південно-Китайському ранковий пост зазначив, що хоча знаменитості анкери в Китаї працюють на державних станціях, як правило, платять менше, ніж нас кабельних новин хости, як CNN Андерсон Купер, який заробляє, як повідомлялося, $US100 млн. в рік, вони як і раніше основні витрати.

Новин Сіньхуа Чжан Чжао, ліворуч, та його колега ІІ.

Сказав Сіньхуа якоря Ай "працюють 24 години на добу на своєму офіційному сайті та в різних соціальних медіа-платформ, знижуючи новини собівартості продукції і підвищення ефективності". Вони просто вимагають людського редактори для введення тексту в систему.

Телеведучий сказав, що технологія була "проривом в області глобального синтезу АІ" і "нескінченної перспективи".

Протягом майже десятиліття, ЗМІ, включаючи Ассошіейтед Прес, Вашингтон Пост і Ла часз використанням штучного інтелекту для генерації новин, але це, здається, перший раз робот журналістів прикрашали екрани телевізорів.

Цілком імовірно, що в якийсь момент в майбутньому глядачі будуть дивитися репортаж поставлений якір ІІ, читаючи сценарій, написаний виробником АІ.

Між тим, критики руху також зазначив, що леденить перспективи комуністичного авторитарного держави, використовують CGI маріонетка беззаперечно виконувати свої пропаганди.

За даними Репортери без кордонів Індекс свободи преси в світі' 2018, Китай займає п'яте місце в минулому попереду лише Сирія, Туркменістан, Еритрея і Північна Корея, з більш ніж 50 журналістів і блогерів в даний час поміщений у в'язницю "в умовах, що становлять загрозу їхньому життю".

Лауреат Нобелівської премії миру Лю Сяобо дисидент і блогер Ян Tongyan обидва померли в минулому році від раку, які залишилися необробленими, коли вони були затримані.

Суперечливі новини часто цензурі і під нові жорсткі закони, представники громадськості можуть потрапити у в'язницю за інтернет-коментарі, пости в соціальних мережах або навіть обміну контентом, якщо це вважається "неправдивої інформації", що може призвести до соціальної напруженості".

"Спираючись на масове застосування нової техніки, голова КНР Сі Цзіньпін домігся введення соціальної моделі в Китаї на основі контролю новин та інформації та онлайн-стеження за своїми громадянами," група ноти.

“У той же час, він намагається експортувати цю гнітючу моделі просування нового міжнародного медіа замовлення під вплив Китаю. У Китаї державні і приватні ЗМІ зараз знаходяться під пильним контролем Комуністичної партії, в той час як іноземні журналісти намагаються працювати в Китаї відчувають все більше і більше перешкод на поле".

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес