Марк Вілсон каже про страшні підпалів


Опубликованно 17.11.2018 14:30

Марк Вілсон каже про страшні підпалів

Професійний танцюрист і вчитель танців кар'єра злетіла після вступу у популярній програмі в кінці 2004 року, що робить його ім'ям прозивним.

Але його знову знайденої слави і незабаром призвело до "руйнівним для душі" напади та погрози в руках таємничого переслідувача, який ніколи не був спійманий.

13 травня 2005 року, пан Вілсон отримав дзвінок, який назавжди змінить його життя.

• Гряде велика проблема у вашій роботі

• Моя "помста" На злодієві сусіди

• $5к Сідней жіночої звичкою білизна

Це була поліція, повідомивши йому про пожежу в своїй студії танцю Мельбурн.

Містер Вілсон спочатку думав, що це буде невеликий вогонь, викликаний електричним струмом або інших нещасних випадків.

Але це був підпал — і в студії був повністю зруйнований".

Вирішив поставити атаку за ним, містер Вілсон відкрив нову студію в кінці 2008 року.

Всього 12 тижнів, він теж згорів дотла, з злочинцем, використовуючи точно такий ж метод, як перший напад.

І буквально через тиждень, дружині Аннемарі містер Вілсон отримав страхітливий телефонний дзвінок від сталкера, який погрожував підпалити будинок родини якщо вони відновлено в третій раз.

Марк Уїлсон (праворуч), на фото з товариші судді Тодда Мак-Кенні і Хелен Річі прославився за рахунок "Танці з зірками". Фото: Канал 7

Тепер 55-річний висловився про руйнівний випробуванні в новій книзі про переслідування і впливу цього явища на життя потерпілих.

У ніжках: людські цілі, пан Вілсон сказав автор Рейчел Кессіді з "несамовитими" вплив переслідування на себе, дружину і трьох маленьких дітей.

"Якщо хтось вирішив знищити тебе, розчавити тебе, і готовий піти у такі довжини, щоб знищити вас, фінансово і емоційно, немає ніякого способу, ви можете захистити себе," Пан Вілсон каже у книзі.

Спочатку, пара зберегли свій бізнес, рухливі заняття між різними способами, щоб зробити їх складніше відстежити.

Марк Уїлсон танцювати Мельбурн студії був зруйнований двічі. Фото: Додається

Але страх взяв своє, з стурбовані батьки тягнуть своїх дітей з класів у масовому порядку.

Перед обличчям дедалі зростаючих боргів, зрештою, вони прийняли рішення закрити назавжди відійти від Мельбурна і викувати абсолютно нову кар'єру.

Містер Вілсон, який покинув "Танці з зірками" в 2013 році пішов в рекламу, а потім бізнес-коучинг, і як він і Аннемарі не власний будинок, це мета, яку вони сподіваються досягти найближчим часом.

Він розповів новини.ком.ди він погодився бути описані в книзі, щоб дати надію іншим постраждалим від переслідування.

"Основна причина для мене залученими був дійсно нехай люди знають, що є після цього шлях ... важливо не допустити цього визначати твоє життя", - сказав він.

“Щоб мати можливість рухатися вперед, важливо усвідомлювати, що це відбувається, і що сталкер робить це, але це не твоя вина.

“Коли ці події відбуваються, потужність Сталкер-це страх, так це про те, стратегії того, як впоратися.

"Іноді це означає необхідність прийняття сміливих рішень і перекласти, як ми зробили, щоб мати право на наступний етап життя".

Він сказав, що відмовився стати "жертвою".

Марк Уїлсон, зображений на зйомках "Танці з зірками", сказав він, як і раніше страждає від фінансових і емоційних наслідків терактів. Фото: Додається

"Це не корисно зациклюватися на несправедливості і думав, що цього не повинно було трапитися'. Заперечення і що якщо не продуктивно — я дивлюся на те, що збирається зробити моя сім'я і я вперед," Пан Вілсон сказав.

“Один з моїх водіїв в житті-це бути прикладом для своїх дітей, тому що коли вони йдуть по життю і погані речі трапляються, що вони будуть, я не хочу їх віддавати.

"Якщо страх сковує вас і ви не можете рухатися вперед, тоді переслідувач перемагає."

Пан Вілсон сказав, що він сподівається, що люди будуть використовувати цю книгу як ресурсу і засобу навчання, а не просто "підглядання читати".

alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес