Голосування хаос удари по Америці


Опубликованно 26.11.2018 12:20

Голосування хаос удари по Америці

Коли опустилася ніч і результати проміжних виборів почали флудити, багато з них залишилися в довгий чергах, щоб їх сказати.

По темі: живу проміжні результати виборів

З часом очікування зростання досягає трьох годин, в деяких районах, повідомляє розкид голосів просто здаюсь і йду.

У деяких випадках, самих кандидатів втрутився і публічно закликав людей продовжувати.

“Залишайтеся на лінії! Якщо ви були в черзі по 7 годин, ви маєте право голосу," демократ Андрій Gillum, кандидата на посаду губернатора в штаті Флорида, сказав.

Новини.ком.кореспондент АУ нас Емма Рейнольдс захопили деякі з беззаконня. Голосів сказав їй, що вони "ніколи не бачив таких довгих ліній.

Довга черга ще! Персонал заспокоює мокрі, втомлені люди в черзі говорять, що вона була такою весь день завдяки 'безпрецедентний' кількість голосів. Просто за 2 години до закриття виборчих дільниць #ЄЕС #НЙ #Midterms2018 #MidtermElections2018 #ElectionDay #Vote2018 pic.twitter.com/tV7P9Aq8In— Емма Рейнольдс (@emmareyn) 6 листопад, 2018

Ще одна величезна черга в Нью виборчий ділянка біля Юніон-Сквер в Манхеттені, виборці рішуче демократ #Нью-Йорку кажуть, що вони хочуть, щоб відправити повідомлення #DonaldTrump #ElectionDay #Election2018 #MidtermElection2018 #іспити #VoteTuesday pic.twitter.com/kT8nnwej7b— Емма Рейнольдс (@emmareyn) 6 листопад, 2018

Виборці говорять, що вони ніколи не бачив такої довгої черги на цей виборча дільниця #ElectionDay2018 #Vote2018 #Midterm2018 #іспити pic.twitter.com/768j6Voapz— Емма Рейнольдс (@emmareyn) 6 листопад, 2018

Багато виборчі дільниці просто не були готові до такої високої явки виборців.

У день виборів, коли розвиднілось, експерти прогнозують високу явку на виборах до 50 років, з 40 млн. раннього голосів виборців, порівняно з 27,5 млн. В 2014 році.

Там був хаос на кількох виборчих дільницях протягом дня. Машини для голосування не працює. Працівникам виборчих дільниць закінчилися бюлетені.

У вирішальну Техаському графстві Харріс, суддя прийняв радикальну міру-замовлення чиновників голосування, щоб зберегти виборчі дільниці відкриються на годину після свого звичайного терміну, тому що вони не змогли відкритися вчасно вранці.

Що завадило деяким виборців від голосування перед виходом на роботу, в Техасі Трібьюн повідомила.

Найсумніша частина? Ніщо з цього не було нічого дивного.

"Немає нічого нетипового в цей ранок," Гектор де Леон з округу мерії розповів газеті. "Це просто характер виборів День".

Проблеми переслідують також іншим державам, включаючи Грузію, штат Пенсільванія, Арізона, Міссурі, Нью-Йорку.

Я тільки що говорив з працівником опитування на дикобраза громадський центр @StandingRockST. У них залишилося 8 бюлетенів. Виборчі дільниці будуть відкриті ще 1,5 години. Копірі закінчився тонер. Вона просила, що б більше бюлетенів привезли туди. #NDNativeVote— Керрі Левін (@levinecarrie) 6 листопада 2018 року,

В Арізоні республіки повідомили, принтери не могли друкувати бюлетені в окрузі Maricopa, яка також постраждала комп'ютер "уповільнення".

Деякі з найбільших архівів були в Грузії, де вибори губернатора був серед самого популярного в країні середньостроковий конкурси і виробляв важкий явка. Один з виборців в окрузі Гвіннетт, Ontaria лісі, чекали більше трьох годин і сказала, що бачила близько двох десятків осіб, які прийшли голосувати виїхати з-за лінії.

"Ми намагаємося сказати їм, щоб чекати, але у людей є діти," пані Вудс сказав.

“Люди стають голодними. Люди втомилися".

Добрі-урядова група частою причиною звинуватив висока явка, в поєднанні з надто мало машин для голосування, бюлетені і працівників.

В Міссурі, які працювали на виборчих дільницях, розповів голосів вони повинні показати посвідчення особи з фотографією для голосування, суперечливі рішення судді.

Голосів в Нью-Йорку, Пенсільванії і Теннессі всі були розчаровані своїми Дуд машини для голосування.

Голосів, які прибувають на двох нових ділянках-Йорку виявили, що більшість сканерів зламався, змушуючи деяких людей кинути свої бюлетені в скриньки надзвичайних голосування або голосування з використанням бюлетенів присягою.

"Є непрацюючі сканери скрізь в Брукліні", - Стефан Рингель, прес-секретар президента Брукліна Еріка Адамса, сказав.

Сказав містер Рингель Містер Адамс і його співробітники були затоплені телефонні дзвінки, електронні листи і текстові повідомлення, поломок більше десятка районів.

Він сказав, що було "розброду серед робітників опитування про те, що робити".

Кожна з цих точок являє собою доповідь на несправній машині для голосування в Нью — Йорку-і там може бути багато більше. https://t.co/o42c1KdE2Y pic.twitter.com/MdeZaQXA8S— Electionland (@electionland) 6 листопада 2018 року,

У другій половині дня, безпартійний гаряча лінія захисту виборів отримав близько 17500 дзвінків від виборців звітного проблем на своїх виборчих дільницях.

Крістен Кларк, голова комітету адвокатів в цивільних прав у відповідності з законом, який допомагає запустити гарячу лінію, сказали, що номер був задовго до останніх проміжних виборів у 2014 році, коли він отримав близько 10400 заклики же час.

Вибори у вівторок перші загальнонаціональні вибори з Росії цільових державних виборчих систем в президентській гонці 2016. Федеральні, державні та місцеві чиновники працювали, щоб зробити безліч виборчих систем в країні більш безпечною.

Не було ніяких ознак протягом дня, що в Росії або будь-який інший іноземний актор намагався запустити кібератаки проти системи голосування в будь-держава, федеральні влади сказали.

Крім того, відсутня вказівка на те, що будь-які системи були скомпрометовані, що б не допустити голосування, зміною підрахунку голосів або порушитися здатність до підрахунок голосів.

Це було невеликою втіхою для виборців, які опинилися очікування в довгих чергах.

Фото: АFР

Багато виборці все ж залишився, вирішивши проголосувати.

“Людина сварлива і розчарування, але позитивних як не дивно, жартувати і розмовляти один з одним. Я думаю, це тому, що ми всі В 'ніхто не зупинить сьогоднішнє голосування настрій", - сказав Ніккі Euell, виробник реклами, який чекали більше двох годин, щоб проголосувати у районі green point в Брукліні.

Місцеві зриви були симптомом більш серйозної проблеми з інфраструктурою голосування в країні, сказав Лоуренс Норден, експерт з технології голосування з Центром Бреннан.

Понад 40 держав використання автоматизованих машин для голосування, які більше десяти років або більше не виробляються.

"Це нові докази, якщо такі необхідні, що вже давно пора модернізувати нашу інфраструктуру голосування", - сказав Норден, - сказав.

“Виборці мають право бути розчарованими довгі черги. І вони мають право очікувати, що машини для голосування, які працюють і мають паперової копії".

— з АП



Категория: Бизнес