Нова машина без клопоту – це реально!Реклама


Опубликованно 26.11.2018 13:55

Нова машина без клопоту – це реально!Реклама

Автомобіль давно став помічником в повсякденному житті сучасної людини. З його допомогою ми вирішуємо щоденні робочі питання, по вихідних – сімейні. Їздимо у відпустку до моря, в гори, насолоджуємося свободою пересування.

Кожен хоче мати такого помічника, але не кожен може це собі дозволити. Нескінченна низка необхідних витрат, не залишає вільних коштів для того, щоб купити новий автомобіль. Навіть якщо ви вирішили відкладати гроші, не завжди це виходить. Обов'язково знайдеться справа, для якої потрібні кошти саме зараз. І, після деякого часу, ми вирішуємо, що купимо не новий, а старий автомобіль. Тобто, хочемо піти по шляху найменшого опору: краще хоч і старий, але свій.

На жаль, такий пройдений багатьма шлях таїть в собі безліч підводних каменів. На ринку старих авто рідко знаходиться гідне. А поєднання “ціна-якість“- ще більша рідкість.

Погодьтеся – нове, це завжди краще, що б там не говорили: марна трата грошей, кабальні умови і інше, інше. Машина з салону - це гарантія якості, фірмове сервісне обслуговування, а при необхідності і безкоштовне гарантійне. Чомусь багато хто забуває про те, що можна купити нове авто, не маючи в даний момент всією сумою грошей, яка вказана на ціннику.

Один з реальних шляхів придбання нового автомобіля - програма АВТОФОНД. Чим хороші умови її? Вам не потрібно збирати величезну кількість довідок і підтверджувати свою спроможність: мінімальний пакет документів достатній для того, щоб стати учасником програми. Ви оплачуєте автомобіль виходячи зі своїх поточних фінансових можливостей: можете оплачувати тільки поточний щомісячний платіж, або навпаки - заплатити велику суму, тобто, внести аванс. Оплачуючи авансові внески, вартість послуг компанії стає в два рази менше. Існує і багато інших приємних умов для покупця. Повну інформацію про програму придбання авто в групах можна отримати, у будь-якому з 55 салонів компанії, розташованих в 29 містах України.

АВТОФОНД стверджує: нова машина - це реально!



Категория: Автомобили