Деніел Ендрюс починає діяти після зсуву виборів


Опубликованно 29.11.2018 20:15

Деніел Ендрюс починає діяти після зсуву виборів

Новий Південний Уельс був говорити після того, як ліберальна партія була затавровано у вікторіанському вибори в суботу, який бачив Лейбористська партія повернулася до влади з більшістю 16 88-місцевому парламенті.

МС Berejiklian провів прес-конференцію в неділю, щоб оголосити додаткові співробітники поліції наркотики і знаряддя злочину, коли вона стикається з низкою запитань про те, що в результаті означало для березневого голосування в Новий Південний Уельс.

Вона сказала, що не коментують "різні чинники", що веде до результату, і вона не знала досить про внутрішній політиці Вікторії, щоб бути в змозі сказати, як був скинутий колишній прем'єр-міністр Малкольм Тернбулл внесок.

Але вона сказала, що люди не хотіли бачити нестабільність або політиків орієнтованих на себе", і тому в штаті у нас є сильна і стабільна влада орієнтується на здійснення".

Запитав, якщо вона тепер був слабким, МС Berejiklian заявив, що найближчі кілька місяців будуть неймовірно жорстка "і я ніколи не заперечував, що на секунду". "Я звик бути аутсайдером, це я", - сказала вона. “Я звикла до цього. Я теж звик не відволікаючись".

'СУДАНСЬКИХ БАНДА' СТРАХИ ЗНУЩАЛИСЯ

Раніше, колишній федеральний трудового МП Крег Емерсон знущався над лібералами' не крок до виборців на закон і порядок питань, кажучи, що вікторіанці", незважаючи на шайки суданських і проголосував" в Державній виборчій суботу.

“Особисто я сподіваюся Вікторіанської виборів-це відмова від зусиль лібералів Пітер Даттон, щоб паплюжити суданської громади за голоси. Граючи на страху і використання забігу карту нудно, і це виглядає як #vicvotes згоден", - написав він у суботу.

Пізніше він додав, "оплески для тих викторианцев, хто не побоявся зграї суданських і проголосував проти лібералів соціально безрозсудним Метью Гай і Пітер Даттон."

Федеральний міністр внутрішніх справ викликало насмішки на початку цього року, кажуть жителі Мельбурна були "страшно виходити на вулицю в ресторанах" ночами через африканських вуличних банд.

Особисто я сподіваюся, Вікторіанської виборів-це відмова від зусиль лібералів Пітер Даттон, щоб паплюжити суданської громади за голоси. Граючи на страху і використання гонки карта нудно, і це виглядає як #vicvotes згоден.— Крейг Емерсон (@DrCraigEmerson) 24 Листопад, 2018

Оплески тим, вікторіанці, які, незважаючи на суданських угруповань і проголосував проти лібералів соціально безрозсудним Метью Гай і Пітер Даттон



Категория: Бизнес