Протести проти подорожчання палива - є в них сенс


Опубликованно 02.12.2018 17:55

Протести проти подорожчання палива - є в них сенс

У четвер, 12 жовтня, по всій Україні пройшов досить масштабний флешмоб в протест проти подорожчання палива.

Реакція на ці протести в країні неоднозначна. деякі користувачі мережі вважають, що український уряд ніяк не може вплинути на подорожчання, так як воно пов'язане із зовнішніми факторами.

Серед них - публічна особа, син лідера “громадянської позиції“ Анатолія Гриценка, Олексій Гриценко. Він заявив, що подорожчання повністю обумовлено і протестувати проти нього те ж саме, що і протестувати проти дощу.

Вирішувати проблему українцем Гриценко-молодший пропонує встановлюючи на авто газобалонне обладнання, або на більш економні автомобілі.

Інші користувачі порівнюють українські ціни на бензин з іноземними. Так, українські ціни порівнянні з європейськими, але європейська мінімальна зарплата в два рази вище.чому в нашій країні. А у США на середню зарплату можна купити 2000 літрів бензину, тоді як в Україні лише 214.

У свою чергу редактор програми журналістських розслідувань Гроші нагадує, що подорожчання палива прямо пов'язано з політикою, підвищенням податків і відсутності звітності з приводу того, на що держава витрачає дорожні гроші.

Раніше повідомлялося, як продавці палива обкрадають українців: ТОП-3 способу.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));



Категория: Автомобили