Сенатор ногами Каттер з його партії


Опубликованно 02.12.2018 21:55

Сенатор ногами Каттер з його партії

Сенатор Эннин, який залишив один народ Полін Хенсон до приходу партії Боб Каттер, закликав покласти край мусульманської міграції і хоче повернутися в "європейської християнської" імміграційна програма.

"Ми оголошуємо про припинення його схвалення кап" Містер Каттер сказав, цитуючи заяву федерального президента партії Шейн Paulger в четвер. Сказав пан Каттер рішення партії були одностайними.

Містер Paulger йдеться в заяві імміграційної політики партії було ясно - що переслідуваних меншин, таких як християни, євреї і сикхи повинні мати пріоритет, коли справа доходить до імміграції в Австралію з Близького Сходу і Північної Африки.

І що не повинно бути ніяких обмежень на в'їзд з островів Тихого океану. "Але партія не може і не буде жодного представника від нашої виконавчої влади, членів парламенту, сенаторів та кандидатів поділу Австралії за расовою 'європейців" і "неєвропейців' ділить," Містер Paulger сказав.

Фрейзер Эннинг в ході прес-конференції в будівлі парламенту в Канберрі. Картину Гері Рамаж

“Незважаючи на найсуворіші і чіткі попередження, сенатор Эннин раніше вниз цього шляху і, отже, ми оголошуємо про припинення його схвалення кап.

“Очевидно, Фрейзер хоче свободу продовжувати свій хрестовий похід. І ми думаємо, що це краще для нього і партії, щоб дати йому цю свободу". Сенатор Эннин увійшли в парламент в якості заміни для однієї нації Малкольм Робертс, який був дискваліфікований парламенту за подвійне громадянство. Він зробив хаотичному почати свою політичну кар'єру, з Пауліною Хансон вигнати його з партії в перший день свого перебування в якості сенатора, коли він відмовився відійти в сторону і дозволити повернення Містера Робертса.

Посидівши як самостійна у вільному союзі з іншими правими crossbenchers, він вступив у червні кап.

Маловідомий сенатор зробив заголовки в серпні, коли його виступу було широко засуджено як расистське.

Член австралійської партії Каттер для Кеннеді Боб Каттер на прес-конференції в будівлі парламенту в Канберрі, у четвер, 25 жовтня, 2018. (АПУ зображення/Мік цикас) без архівації

Раніше Маверік Квінсленда МП було дві екстрених зустрічі з його боку з приводу того, щоб вигнати його одного сенатора.

Сенатор Эннинг був під вогнем за коментарі, що закликають до припинення мусульманської імміграції.

"У нас були дві зустрічі, зустрічі," Містер Каттер сказав Sky News у четвер.

"Голова партії, він буде робити які-небудь заяви, які повинні бути зроблені." Сенатор

"Ми анти-расистською партією, і ми раптом знайдемо там кого-небудь... він на 99% золото, чисте золото Цей хмир Эннинг, але інший відсотків ...," Містер Каттер сказав.

Він сказав, що це для інших людей, щоб вирішити, якщо сенатор Эннин-расист.



Категория: Бизнес