Банківські Королівської комісії, обвинувачених у "шахрайство"


Опубликованно 06.12.2018 09:45

Банківські Королівської комісії, обвинувачених у

Чоловік перервав старший адвокат, який надає допомогу комісії Ровена Орр КК, який допитував Австралійська комісія по цінним паперам і інвестиціям (ASIC) стілець Джеймс Шиптон.

Королівський комісар Кеннет Хейн КК неодноразово просив чоловіка відійти без успіху, і, здавалося, зовсім не вразили під час тиради.

• Як ціни зірваний $176 КБ грабіж

• Тепер ви можете публікувати свої витрати жінку $175 тис.

• Меган $35М 'нічний кошмар'

Чоловік, який сидів у відкритій галереї, просторікував проти передбачуваної корупції у банківській і фінансовій галузі.

Хоча його слова було важко почути по інтернет-трансляції комісії, він явно чув, звинувативши комісію "корумпованих" і "приховування шахрайства".

"Чому ви приховуєте найбільшим шахрайством в цій країні, яка є змінна процентна ставка по кредитах?", - сказав він.

Безпеки, в кінцевому рахунку, супроводжують окремі із залу суду.

Королівський комісар Кеннет Хейн КК був повністю зачарований вигук. Фото: Додається

У типових Ровена "шок і Орр" стиль, КК продовження на абсолютно байдуже, негайно надіслати її наступного питання.

Раніше сьогодні, Містер Шиптон визнав ASIC повинен прийняти кримінальну справу проти великих фінансових установ все частіше, і заявив, що організація не в змозі діяти проти неправильної банку Співдружності споживчого кредитування, страхування і додому шахрайство Національного банку Австралії кредит.

"Сьогодні ці питання будуть вирішуватися зовсім по-іншому," сказав пан Шиптон.

"Я використовував слово помилка, навмисно, тому що помилка, по суті, являє собою помилкове рішення".

Він сказав, ПОИМИТЕ тільки-тільки почали приймати заходи проти ЦБ в жовтні — більше двох років після того, як банк належить до неправильної продажу страхових полісів.

Містер Шиптон, який був в топ роботу з лютого цього року, заявив, поимейте була спрямована на вирішення даної проблеми з клієнтами, замість вжиття заходів щодо банку.

"У деяких випадках я чітко вважаю, що ми повинні були спробувати і працювати в напрямку запуску обидва програми реабілітації та органів розслідування одночасно, паралельно", - сказав він.

Австралійські цінних паперів та інвестицій голова комісії Джеймс Шиптон білолоба сьогодні королівська комісія. Фото: АПУ зображення/Джоель Carrett

Але пан Шиптон наполягав поимейте буде прагнути до юридичних дій в майбутньому, коли стикаються з банківських проступок.

"Я хочу, щоб зробити його кришталево ясно, ми будемо проводити більше судових дій", - сказав він.

“Ми будемо більш авантюрним, як це було, натисканням пункту закону.

"Ми будемо приймати більш — назвемо це ризики, тому що зараз у нас, з допомогою безпосередньої взаємодії з урядом, більше коштів, щоб зробити саме це".

Комісія також заслухала сайт commbank був стурбований розглядається в якості "відкупного" поїмо після того, як банк був зірватися з гачка з $300,000 спільноти доната, що регулятор погодився з — замість штрафу за повідомляють CommInsure оголошень, які були визнані винними в порушенні закону.

"Це була помилка не діяти швидше, швидше і раніше", - сказав пан Шиптон у відповідь.

Торгова марка МС Орра, наполеглива допит був ще раз на шоу Сьогодні, як вона неодноразово наполягав Містер Шиптон ретельно відповісти на її запитання протягом ряду напружених обмінів зі свідком.

Заключна тиждень слухань розпочнеться в понеділок вранці в Мельбурні.

— З проводами

Продовжувати розмову @carey_alexis | alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес