Америка рухається до нової громадянської війни? Лють, насильство і бомби зараз показують нам глибокий розкол


Опубликованно 15.12.2018 09:00

Америка рухається до нової громадянської війни? Лють, насильство і бомби зараз показують нам глибокий розкол

За останні кілька років, що ведуть до і після президентських виборів в 2016 році, дослідники оцінюють настрої в партії розкол.

Результати все більш тривожною.

Ліві і праві ніколи не були далі один від одного і в помірних центр швидко тане, як готовність людей слухати — або навіть пов'язати з їх політичної протилежності.

Ліберали і консерватори не тільки не згодні, але все частіше відмовляються жити поруч, працювати або спілкуватися один з одним.

І згідно з недавнім опитуванням, третина американців переконані, громадянська війна неминуча.

Під час мітингу своїх прихильників у четвер, президент США Дональд Трамп закликав до спокою після кількох саморобних бомб були відправлені високопоставлені демократи, включаючи Барака Обаму, Джо Байдена і Білл і Хілларі Клінтон. Медіакомпанії CNN також був мішенню.

"Є один спосіб залагодити наші розбіжності — це називається мирно, на виборах," пан Трамп сказав натовпі.

Але після трьох років гіпер-партизан, розбіжності і часом жорстока риторика від лідера вільного світу, його раптовий заклик до єдності занадто мало, занадто пізно?

НЕБЕЗПЕЧНЕ НОВОГО НИЗЬКОЮ

Кілька грубий, але функціональний саморобні бомби були відправлені вчора в гучних цілей по всій території Сполучених Штатів, що викликало масову евакуацію і поставивши органів безпеки в стан підвищеної готовності.

Серед нагороджених були колишній президент США Білл Клінтон і його дружина, колишній держсекретар і кандидат в президенти Хілларі Клінтон, екс-президент США Барак Обама і демократичні політики Максін Уотерс і Деббі Вассерман Шульц.

Нью-йоркські поліцейські стоять поза часом Уорнер будинок, де проживає бюро CNN, після того, як бомбу знайшли в Пошті. Фото: АП

Свіжі повідомлення вказують влади перехопили вибуховий адресу колишнього віце-президента Джо Байдена.

Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан і нью-йоркського бюро телекомпанія CNN також були направлені.

Мер Нью-Йорка Білл Де Блазіо назвав погрози як акт внутрішнього тероризму і викликала суперечка з приводу хто винен.

Нам політичний експерт, автор і ведуча абетки планети Америки Джон Баррон заявив, що передбачуваної скоординований змова був глибоко у відношенні.

"У 1990-х роках, коли два білих екстремістів спрямовані на федеральну будівлю в Оклахома-Сіті, це було дуже багато читати, як у відповідь на гіпер-партизанської середовищі, що було побарабану, що на деяких республіканців," Містер Баррон сказав.

“Президент Клінтон у свій час вдалося вміло закликати до припинення, що партизанської ворожнечі, сказавши, що це, до чого це призводить — ви пожинаєте сієте ненависть.

“Різниця тут є президентом Трамп Сіяч в головний. Він використовує глибокий партизанський, статі та етнічної приналежності в Сполучених Штатах протягом останніх трьох років".

Кожен одержувач пакетів бомба — Сорос, Обама, Клінтон, Вассерман-Шульц, власник Ен — була мішенню несправедливих зауважень Трампа на його хрипкий мітинги. Він не розпалював камін, звичайно, і він засуджує його, але він приніс на розтопку і сірники.— Плем'я Лоренс (@tribelaw) 24 жовтня 2018

Усі цілі мають одну спільну рису, Містер Баррон сказав — Вони всі постійно критикує, і часто демонстративно, містер Трамп.

"У тій же мові, де він закликає до єдності, миру, любові і розуміння, його прихильники в натовпі були раніше скандують 'замкніть її!' про Хілларі Клінтон, якого тільки що саморобна бомба відправлена на ній", - сказав він.

“Він звинуватив негативу з ЗМІ. Для нього для нападу на ЗМІ в той час, коли телеканал CNN був евакуйований через саморобної бомби в підвалі-це чудово.

"Це навіть не собака-свист — це відверте вовче лико найбільш консервативні і расистські елементи в Америці".

Пан Трамп неодноразово описано розділи американській пресі як "ворог народу" і зосередив свої атаки на CNN зокрема.

Шон Реткліфф з досліджень Сполучених Штатів центру в Університеті Сіднея каже, сьогодні деякі коментатори жорсткої лінії наполягали, що напад було "помилковим прапором", організованої демократами, щоб завоювати симпатію.

“Я впевнений, що деякі люди вважають, що. Є деякі люди, які не згодні, що з їхнього боку все добре. Я не знаю, наскільки поширені ці думки," доктор Реткліфф сказав.

Вибуховий пристрій було доставлено до бюро Сі-ен-ен у Нью-Йорку. Фото: Твіттер

За іронією долі, це саме ті голоси, які можуть нести відповідальність за нагнітання істерії в момент насильства, сказав він.

"Деякі з риторики, що деякі політичні активісти використовували в останні роки може розглядатися як допомога, щоб збільшити шанси на речі, як це відбувається."

НАРОД РОЗДІЛИВСЯ

Дослідження дослідницького центру П'ю у 2017 знайшли партизанського розкол з політичних питань, пов'язаних з расою, імміграції та добробуту значно виріс.

У середньому на 36 відсотків різних думок по партійній лінії, у порівнянні з 15% у 1994 році.

Схоже, американці все далі і далі на крайніх кінцях своїх ідеологій, від помірного центру.

Америка була пробита глибока і злий відділу політичних і соціальних питань. Фото: АFР

Насправді, дослідження, Мічіганський державний університет, доцент психології та світової урбаністики Закарі Ніл, знайшли розрив між республіканцями і демократами-це найгірше коли-небудь.

"Я зрозумів, що поляризацію неухильно погіршується з початку 1970-х," Проф сказав Ніл.

“Сьогодні ми досягли стелі по поляризації. На цих рівнях, буде важко досягти якогось прогресу на соціальну і економічну політику".

Це побоювання поділяють багато вчених. Як можна яких-небудь значущих реформ можна досягти, коли люди настільки далекі один від одного?

Джон-професор історії Університету Луї Galambos Хопкінс вважає, що погіршення Америки розбіжності є все, але розриває народ на частини.

"Наш народ роздирають на частини політичні розбіжності, випадів безпосередньо і до глибокого розколу між головними політичними партіями," Проф Galambos сказав.

Слова мають значення. pic.twitter.com/IH78q8biif— Алісса Мілано (@Alyssa_Milano) 24 Жовтня 2018

Відчуття пошкодження поділ характерно не тільки для вчених і соціологів.

Дослідження Расмуссен опитування в липні знайшли 55 відсотків людей відчувають себе менш єдині, ніж коли-небудь, і 13 відсотків не закінчилася дружба з політичних питань.

На відміну від будь-який момент у сучасній історії, люди вибирають свою думку через міжособистісні відносини.

Аналіз наукових американський журнал повідомляє, що люди ліворуч і праворуч "більше не бажає" жити поруч, разом працювати і спілкуватися один з одним.

"Якщо американці ковзати в бачачи всі політичні дебати як битви між "Ми проти них", то зупинити вибір стратегії, виходячи з їх фактичного змісту", - йдеться в повідомленні.

Деякі політичні експерти вважають Дональд Трамп не може мати високі моральні устої на вибухонебезпечну проблему після багатьох років, здавалося б Фаннінг відділу. Фото: АП

При Брукінгському інституті суспільної політики експерт Джонатан Раух сказав, що Америка ризикує стати двох держав, що живуть пліч-о-пліч, але не разом.

“Політична сегрегація може бути на підйомі. Однодумців може бути кластеризації соціально або географічно, так що люди менше схильні інші точки зору", - сказав пан Раух.

Соціальні медіа роблять тільки гірше, що сегрегація, як люди курирувати свої власні цифрові кола і майже самі мигалка різні думки.

Глибокий відділ бачачи, що багато американців не бажають жити, працювати або спілкуватися з протилежними поглядами. Фото: АП

У частині Сан-Франциско Кронікл, політичний коментатор Віктор Девіс Хенсон писав, що швидкість інтернету є "ворогом здорового глузду та стриманості".

Інтернет і соціальні медіа часто спускаються в електронній самосуд," пан Девіс Хенсон писав.

“У наносекунди, незначна локальна новину пошириться. Відразу сотні мільйонів людей використовують його, щоб закликати вади чи чесноти, ні прогресизму, ні консерватизму.

Кожен день ми будемо ставитися один до одного як друзі-американці, набагато більше об'єднує, ніж роз'єднує, і ми будемо продовжувати йти по цьому шляху, що в кінцевому підсумку в щось на зразок ненависті Іраку, Руанді та на Балканах.

ВІДЧУТНИЙ ГНІВ

Замість того, щоб погодитися, не погодитися, американці все частіше відмовляються навіть дискусії, Френк Молсе з Медичної школи Університету Квінсленда політичних наук і міжнародних досліджень сказав.

"Багато американців, що опинилися в свого роду племінних боротися," доктор Молсе сказав.

"Ми-соціальні істоти, як і люди, які хочуть належати до групи і хочу згуртованості, але після того, як племінні перемикач спрацьовує, ми дивимося на світ, як 'ми проти них". Я думаю, ми бачимо, що високий відсоток американців".

Більша частина проблеми полягає в тому, що доктор Молсе описує "парадокс резонанс", де обидві сторони роблять почуття гніву гірше реагують на все.Підозрюваних знайшли вибухового пристрою на Сороса вдома0:55

Був знайдений в поштовій скриньці за межами Нью-Йоркській резиденції мільярдер і фінансист Джордж Сорос у понеділок пакет, що містить, як видається, вибуховий пристрій, (22 жовтня) і швидко підірвав, поліцейські говорять. Джуліан Sattherthwaite звіти23 жовтня 20182 дні тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Бизнес