Ці tradies є одним з найбільш затребуваних вакансій вибухнути


Опубликованно 08.01.2019 16:05

Ці tradies є одним з найбільш затребуваних вакансій вибухнути

Вікторія зазнала самий великий стрибок в оголошення про звернутися протягом 12 місяців до жовтня 2018 року (до 66 відсотків) – за нею слідують Західна Австралія (36 відсотків), Південна Австралія (22 відсотки), Новий Південний Уельс (20 відсотків), то Квінсленда (15 відсотків).

Електрики спеціалізовані навички особливо затребувані. Зображення: iStock Не

Шукати керуючий директор Банки Кендра сказала, рекрутери прогнозували сильні, тривалі перспективи кар'єрного росту для електриків.

"Ми знаємо, що автоматизація-це не що негативно впливають на роботу електромонтерів порівняно з іншими галузями, з-за нестандартних і вирішення проблем специфіки своєї роботи", - сказала вона.

“Тому, є і буде стійкий попит на електриків з правильним набором навичок і досвіду.

"Щоб переконатися, що ми задовольняємо попит на кандидатів, ми повинні виховувати людей на захоплюючі перспективи кар'єрного росту в рамках електромонтер торгівля і її довговічність."

Докладніше: судові справи і звільнення після роботи різдвяної вечірки пустощі

Докладніше: підручники повинні бути замінені Netflix-стиль навчання

Роботодавці мають труднощі з залученням електриків на роботу через Новий Південний Уельс, Квінсленд, Південна Австралія і Вікторія.

Шукати дані виявили 37-відсоткове скорочення працівників у Вікторія – найбільше скорочення в країні.

Це гарний час, щоб стати електриком, Як роботодавці борються, щоб заповнити ролей. Зображення: iStock Не

Захистити бізнес-менеджера Вікторії Майкл Бейтман сказав, що роботодавці шукали більш спеціалізовані навички при прийомі на роботу у своїй державі.

"Наприклад, є підвищена потреба для високої напруги і введення в експлуатацію техніки для обслуговування попит у сфері будівництва та інфраструктури; електрики з даними і AV спеціалізації в межах об'єкта управління; і для електриків в центр технічного обслуговування та сфери послуг, які обслуговують установи охорони здоров'я і школи", - сказав він.

"Ми також бачимо значне збільшення попиту на електричні учнів у комерційній промисловості як загальні, так і дані кабельних робіт".

У Вікторії, майже чверть (23 відсотки) зростання реклами в торгівлі і сфері послуг вийшли з електрики, то шукати дані показали.

Працівники автомобільної торгів вносить 20 відсотків і сантехніків припадало 14 відсотків.

В Новий Південний Уельс, електрики складають майже половину (48 відсотків) усіх нових оголошень про роботу в торгівлі і сфері послуг.

Інші війська, окупація, садівників і озеленювачів (21 відсоток), пекарі та кондитери (6 відсотків) і технічне професій робітників (6 відсотків).

Сантехніків серед tradies прогноз збільшення кількості робочих місць. Зображення: iStock Не

Національне управління з електрики та комунікацій Асоціації (висока якість фігурку) головний виконавчий Суреш Меникам сказав, що це був не сюрприз кваліфікованих електриків користуються великим попитом в Новому Південному Уельсі з інфраструктурою бум, поширення комерційних відновлюваних та енергоефективних проектів, а також швидке прийняття підключених пристроїв і сонячних батарей і зберігання домашніх господарств.

"Ось чому важливо, федеральний уряд і уряди штатів забезпечують правильну підтримку і навчання для людей, особливо – молоді, враховуючи кар'єрний шлях – отримати торги", - сказав він.

“Ті, хто вибирають кар'єру електромонтером можете очікувати цікаву, добре оплачувану роботу, і не буде сидіти за столом у кабінеті, втупившись на екран, і не буде у них Хекс борг, щоб заплатити.

“Попит на електротехнічні навички навряд чи повільно. Адже електрики будуть підключати роботи і комп'ютери, які замінять людей і в інших професіях. Між тим ці центри обробки даних, інтелектуальні будівлі, і інтернет-мереж, який ляже в основу економіки майбутнього не буде працювати без спарки".

Федеральні державні діячі передбачали, 7100 нових робочих місць буде створено для електриків по травень 2023, що становить 4,5% зростання за п'ять років.

Інші угоди прогноз по зростанню попиту на національному рівні шеф-кухаря (16,800 нових робочих місць протягом п'яти років), сантехніків (10,500), теслярі та столяри (7100) та штукатури (4300).

ДОКЛАДНІШЕ НОВИНИ РОБОТА В КАР'ЄРІ, В СУБОТУ КУР'ЄР-ПОШТА, ВІСНИК СОНЦЯ, ДЕЙЛІ ТЕЛЕГРАФ І РЕКЛАМОДАВЦЯ.



Категория: Бизнес