Як заробити бонусні бали з кредитної карти


Опубликованно 11.01.2019 05:35

Як заробити бонусні бали з кредитної карти

Великих бонусних програм мають численні партнерські відносини, що дозволяє щодня або час від часу витрачає, щоб бути перетворені в переваги.

ЧОМУ МИ ПРИЙМАЄМО ПОГАНІ РІШЕННЯ ГРОШІ

ПОЗИЧАЛЬНИКІВ КИСТІ БАНКІВ І ВРЯТУВАТИ

Містер Sciberras позначив сім писаки, щоб зберегти стек точок:

1. Книга "Uber"

Qantas часто літаючих пасажирів члени можуть заробити 2000 очок під час настроювання облікового запису ?ber через додаток "Квантас", потім робить поїздку.

2. Потрійний нагороди супермаркет

"Заробити одне додаткове очко заражений за кожен $1 ви витрачаєте на Колс, якщо ви тримаєте Колс особистий страховий поліс," Містер Sciberras сказав. "Якщо ви тримаєте двох Колс страхові поліси, скажімо, автомобіль і зміст страхування – ви будете заробляти по три очки за кожен витрачений $1."

3. Поїсти

"Квантас є портал, бронювання ресторану, що дозволяє вибрати з 4000 ресторанів по всій Австралії", - сказав він. "Кожен раз, коли ви забронювати Qantas в ресторани, ви будете заробляти 100 пунктів в закусочній."

5. Фільми та музика

"Хойтс винагороди членів бронзу заробити одне очко "Квантас" за кожні $2, витрачені на квитки або закуски," Містер Sciberras сказав. Концерт і квитки на заходи, куплені через сайті ticketek з червоним значок "П+" заробити одне очко швидкості за витрачений $1.

4. Переміщення мобільних планів

Зареєструвавшись або модернізації плану Водафон, плюс, деякі червоні планом або обраної 12-місячного сим тільки план в інтернеті може заробляти до 20000 бали Qantas; або два очка за $1, витрачений на планів Водафон.

6. Заповнити

Члени швидкостей заробити два очка за літр палива або $1 в магазині беруть участь у ВР сервісних станцій.

7. Захопити владу

"Підписавшись на "Квантас" червоний плюс енергетичному плані через Червоне енергія сайт та прив'язки вашої карти часто подорожуючого пасажира, потім, взявши на електроенергію і газ може заробити 10000 та 5000 очок відповідно, а також до семи очок за $1, витрачений на законопроекти", - підкреслив Sciberras сказав.

“Чи заробляєте 10,000 очок заражений, якщо ви переключаєтеся на АГЛ і посилання вашу підписку заражений, заражений плюс 1 очко за кожен витрачений $1 на ваш рахунок. Тільки бонус заражений буде перевести на 4350 очок швидкості".

Редактор Canstar синій Симон Даунс сказав, що споживачі повинні розглядати винагороди в якості бонусу для вибору підходящого фінансові можливості, а не причини, щоб зареєструватися.

"З якою-небудь нагороди пропоную, це приблизно вагою до, скільки додаткових потрібно оплатити, і нагороди," Містер Доунс говорить. "Вам все ще потрібно порівняти продукти на основі їхніх заслуг".

Спочатку опубліковано як заробити великі окуляри без кредитної карти



Категория: Бизнес