Обсяг іпотечного кредитування впали більше, ніж очікувалося


Опубликованно 16.01.2019 00:20

Обсяг іпотечного кредитування впали більше, ніж очікувалося

Кредитів для власників житла впали на 2,1% в серпні, перевищивши очікування ринку на 1,4 відсотка падіння.

Загальний обсяг фінансування житлового будівництва знизився на 2,1 відсотка в 30.667 мільярдів доларів за місяць, сезонно скориговані дані Австралійського бюро статистики.

Вартість нових кредитів для приватних домовласників впав на 2,7 відсотка, в той час як вартість кредитів інвесторів знизився на 1,1 відсотка.

• Ціни можуть знизиться на 15 відсотків'

• Більшість передмість на ризик неповернення іпотечних кредитів

• Ціни на житло Марк один рік падає

З цінами на нерухомість, що прагне стежити за розширення або скорочення доступності кредитів, падіння затвердження кредиту передбачає зниження вартості житла, швидше за все, продовжиться.

"Ми очікуємо, кредит інвестор, залишиться слабким до кінця поточного року і в 2019, як поєднання більш жорсткі стандарти кредитування та падіння цін на нерухомість позначається на поведінці кредитування," Джей-Пі Морган ставка стратег Бен до Джармен сказав.

"Фінансування даних по ринку житла підтверджує іншої житлової потоку даних, з дозволами на будівництво, ціни на оформлення аукціон і ціни на житло все приймають м'який тон".

Старший економіст в ANZ Деніела Gradwell сказав, що слабкість — з 14 відсотків річних скорочення кількості погоджень найгіршим з 2010 року — було дивно і вже враховані прогнози житлового банку.

Сcorelogic дані на цьому тижні показали ціни на столичні будинки впали на 4,1 відсотка на той же час рік тому.

Резервний банк заявив у п'ятницю, що характеризується скорочення обсягів кредитування, в основному попитом, який Містер Джармен назвав "сумнівною".

Шість місяців РБА за фінансової стабільності перебільшувати ризики, що "надмірне посилення стандартів кредитування може посилити нинішнє уповільнення житлового будівництва", вказуючи на ризики для фінансової системи залишаються низькими і прийнятними.

"Чиновники РБА, схоже, дуже комфортно, що більшу частину важкої роботи була зроблена на стандарти кредитування — справа в тому, що ціни на житло знизилися поступово, спокійно повідомляє, що подивитися," Містер Джармен сказав.

"На наш погляд, однак, це трохи рано, щоб зробити цей заклик, особливо враховуючи останні зміни цін на дані показують слабкість посилюється в останні кілька місяців".

Австралійський долар був повільним, щоб реагувати на публікації даних, але впав від 71.27 центів США перед виходом до 71.21 на 1350 діапазон.Ринку житла загрожує найгірший спад з ГДП5:04

Ринок житла в Сіднеї був нанесений сильний спад у весняний сезон продажу починаючи з світової фінансової кризи. Новий південної столиці Уельсу зафіксувала розкриваність становить 48,2 відсотка маркування втретє цей показник опустився нижче 50% у рік. Ваші гроші Брук корті каже, що Аделаїда та Хобарт є, навпаки, зазнав частина її сильне зростання на ринку житла з записом Хобарт на 9,3% зростання за рік. МС корті атрибутами зростання міждержавних купівлі, але вважає, що це додає волатильності ринку, зазначивши, що він може відмовитися так само легко, як він виріс. Показники розкриванності відстежували з травня минулого року, після більш жорсткі обмеження кредитування в результаті відкат інвесторів і падіння цін. Менше половини всіх властивостей з молотка продали у вересні. Зображення: Пітер Ristevski / Новини Корпорація Австралії 4 жовтня 20188 днів тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/фінансування - синдиковані/



Категория: Бизнес