Уолл-Стріт розпродажі поглиблюється на фоні козирної атаки на ФРС


Опубликованно 19.01.2019 03:55

Уолл-Стріт розпродажі поглиблюється на фоні козирної атаки на ФРС

Ф'ючерсний контракт SPI200 був на 47 пунктів, або на 0,81 відсотка, до 5,778.0 у 0700 діапазон на п'ятницю, вказуючи на чергове зниження відкрийте для ASX, а по гарячих слідах найгірший день для австралійських акцій з лютого.

Торгівля в четвер бачив на 2,7 відсотка стертий з еталоном ASX 200, щоб відправити його на п'ять-місячного мінімуму.

На ніч, на Уолл-Стріт індекси впали другу сесію поспіль зниження волатильності шипами і інвестори уникали ризикованих інвестицій, а Nasdaq виглядав так, що міг підтвердити виправлення.

Промисловий індекс Dow Jones впав на 266.04 пункту, або на 1,04%, до 25,332.7, індекс S&P 500 втратив 33.58 пункту, або на 1,21 відсотка, до 2,752.1 і NASDAQ впали 15.31 пункту, або на 0,21 відсотка, до 7,406.74.

Австралієць купівля 71.13 центів США, з 70.70 центів США на закритті в середу.

Уолл-Стріт занурилася на другій сесії в четвер. Фото: Брайан Р. Сміт/ГВП

УОЛЛ-СТРІТ РОЗПРОДАЖІ ПОГЛИБЛЮЄ

— АФП

Фондові індекси США різко просів в умовах нестабільної денний сесії в четвер до порівнюючи втрати в останню годину торгів на тлі триваючих нападів президента Дональда Трампа про Центральному банку.

Деякі учасники ринку прогнозували відскік в четвер після відкату в середу, найгірший день на Уолл-Стріт з лютого.

Уолл-Стріт відкрилася невеликим зростанням після скромних даних по інфляції в США. Але це не займе багато часу для коливання, щоб повернутися з подвоєною силою, як основні індекси досягли сесійного мінімуму у фіналі 90 хвилин в день.

Великих невдах в ДНЗ включені Джпморган Чейс, "Ексон Мобіл", "Макдональдс", Pfizer і Procter & азартна гра. Всі впали як мінімум на 2 відсотки.

"Коли у нас є рекалибровки цінностей, не дивно, що це займає більше, ніж один день", - сказав Арт Хоган, головний ринковий стратег-аналітик Б. Райлі ФБР. "У цих видах рухів, зазвичай це займає три дні, щоб змити."

Більшість ринок глядачі побачили минулого тижня зростання прибутковості 10-річних казначейських облігацій США в якості каталізатора для дводенного маршруту, несподівано швидко просуватися вище, ніж викликало побоювання, галопуючої інфляції і драконівські Федеральна резервна система підвищення процентних ставок.

Трамп в четвер подвоїв ставку на критику політики ФРС підвищення ставки, заявивши, що Центральний банк США був "робить велику помилку" і "занадто агресивними", появи на ток-шоу на каналі Fox.

Деякі коментатори критикують Росію, агресивно наступаючи у прийнятті основних рішень ФРС, чия незалежність політичного тиску розглядається як найважливіше значення для її авторитету та довіри до американських ринків.

Майбутнього у третьому кварталі сезону звітності і розглядатись як потенційне протиотруту від неспокою. Сезон звітності почнеться в п'ятницю з результати від JPMorgan Chase і інші великі банки.

Але сказав Хоган заробітку також є джерелом занепокоєння, тому що вони могли б продемонструвати наслідки торгових воєн Трампа для американських компаній, від підвищення вартості продукції змушують підприємства змінювати ланцюжків постачань.

"Великих проблем ми про те, що компанії повинні говорити про свою стурбованість з приводу США і Китаю", - сказав Хоган.

Світові фондові індекси в Європі і Азії різко впали в четвер, після спадного тренда в США.



Категория: Бизнес