Бажаючих розмитнити авто "евробляхеров" розводять шахраї


Опубликованно 19.01.2019 21:25

Бажаючих розмитнити авто

Після прийняття нових правил розмитнення, питання легалізації авто на єврономерах став актуальним для багатьох “бляхеров“. На жаль, бажаючі заробити на власниках “евроблях“ з'явилися майже миттєво.

Ще зовсім недавно в ЗМІ розповідали про поляків, які за послуги посередника при переоформленні автомобіля в Польщі вимагають суму, завищену в 4 рази. Тепер же з'явилася інформація і про підприємливих українців. Про це повідомляє Автоконсалтинг.

Як відомо, для розмитнення авто в Україні необхідні документи, що підтверджують право власності та техпаспорт авто. Але на практиці багато “бляхи“ записані не на фактичних власників-українців, а на підставних осіб, що живуть найчастіше за кордоном. Щоб переоформити автомобіль, необхідно знайти цих людей, що в кращому випадку важко.

Кмітливі “підприємці“ пропонують за певну суму підготувати необхідні документи, використовуючи різні схеми (серед яких є відверто незаконні).

Так само “евробляхерам“ пропонують послуги з пошуку власників авто в країні реєстрації та підготовку відповідних документів.

Повідомляється, що цінники послуг дуже різні і починаються від 100 доларів. Експерти радять бути обережними, не погоджуватися на нелегальні способи оформлення документів і пам'ятати, що велика частина оголошень зроблена шахраями, які просто “кидають“ своїх клієнтів. Користуватися необхідно лише послугами перевірених організацій.

Раніше повідомлялося, розмитнення яких “евроблях“ стала дійсно вигідніше.



Категория: Автомобили