Людина, який міг би гарантувати козир 2020 виграти


Опубликованно 28.01.2019 05:25

Людина, який міг би гарантувати козир 2020 виграти

Трохи менше ніж через два роки від виборів президента до 2020 року, кандидати борються за позиції, щоб спробувати і дерном р-н Трамп.

Але боси Демократичної партії все більше стурбовані перспективою колишній генеральний директор "Старбакс" Говард Шульц кидає свою капелюх у кільце.

У той час як кава король повинен був шукати демократичну номінацію, є припущення, що він тепер може балотуватися як незалежний кандидат.

Колишній генеральний директор "Старбакс" Говард Шульц не приховує той факт, що його розглядає плоскодонки на пост президента. Фото: Джейсон Редмонд/АФП

Дуже реальний страх, що якщо він побіг, він би розділив анти-Трамп голосують всі, але зробити нинішній президент отримує ще чотири роки.

Високопоставлений представник Демократичної партії закликав пан Шульц не домагатися незалежності, кажучи: "занадто багато стоїть на кону".

Як повідомляється, на суму більше 3 мільярдів доларів, Містер Шульц, 65, керував мережею Starbucks протягом майже 25 років. Він узяв його з одного магазину в Сіетлі до глобального кави в зернах чудовиська.

У минулому році він пішов з Starbucks і збирається відправитися в подорож його книги мемуарів.

Випускаючи книги і оголошувати її, по всій країні було саме те, що невдалий кандидат у 2016 Хілларі Клінтон, перш ніж вона оголосила про свою кандидатуру в президенти. Маючи купу коштів, теж допомагає.

Містер Шульц Старбакс взяв з одного магазину в Сіетлі в глобальній мережі.

Містер Шульц не приховує можливого плоскодонки на вищий пост. Коли він пішов з "Старбакс", він сказав Нью-Йорк Таймс: "протягом деякого часу, я був глибоко стурбований нашої країни — зростаюче поділ будинку і нашого становища в світі".

Він прямо критикує президента Трамп, коментуючи "уїдливе поведінка виходить від цієї адміністрації".

“Моя турбота (це) для країни. Я думаю, що ми можемо зробити набагато краще. Я думаю, що політичний клас в цілому був відчайдушний," пан Шульц сказав.

Зростає кількість політичних важковаговиків у США почали повороту коліс на можливих президентських пропозицій, включаючи сенатора Елізабет Уоррен і Берні Сандерс, колишній віце-президент США Джо Байден і один час мер Нью-Йорка Майкл Блумберг.

Передбачається, що якщо містер Шульц не працювала, і він приєднається до них під демократичним прапором. Однак телеканал CNN зараз сказав, що він може виступати в якості незалежного.

Вихід новин привів людина, близька до радник пан Шульц, який сказав, що вони "вивчають можливість незалежним заявку на пост президента в 2020 році".

Однак вони наполягали, що всі варіанти були на столі.

"(Р-н Шульц) глибоко думати про майбутньому і як він може краще служити країні", - джерело повідомляється, як кажуть.

Гонка загострюється, щоб кинути виклик президента Дональд Трамп. АП Ceneta Balce картини: Мануель/

З нами політика глибоко розколота, демократи Адамант тільки одна людина може кинути виклик містер Трамп. Вони бояться незалежного кандидата буде смоктати голосів від демократів дозволяючи р-н Трамп, який майже напевно буде обраний як кандидат від Республіканської партії, щоб залишитися у Білому домі.

У 2000 році в присутності кандидата від Партії зелених Ральф Нейдер був, обвинувачується за одержання голосів від Ал Гор, які програли президентські вибори у вус.

У вирішальному штаті Флорида, де р-н гір втратили по кілька сотень голосів, щоб Джордж Буш, р-н Надер викрали майже 100 000 виборчих бюлетенів.

Приймаючи в Twitter, штату Вашингтон-Демократичної партії голова Тіна Podlodowski закликав пан Шульц або назад демократів відступити.

“У мене є два слова для Говард Шульц на потенційного балотуватися в президенти як незалежний: просто. Не," мс Podlodowski сказав. "Занадто багато стоїть на кону".

Гей @HowardSchultz Просто. Немає. Якщо ти демократ, бігти як демократ. Інвестувати в сторони інфраструктури, так що ми можемо виграти Білий Дім, Сенат, розширити більшості будинку. Ви навіть можете почати вдома ж/@washdems підтримати нас, поки вас не було. Подзвони мені!https://t.co/WqT5mSGaxE— Тіна Podlodowski (@Tinapo) 19 Січня 2019

Колишній стратег передвиборної кампанії Хілларі Клінтон і радник потенційний кандидат р-н Блумберг також має деякі поради для містера Шульца.

"Всім, хто хоче балотуватися на пост президента в якості незалежного доведеться подумати про поділ анти-діючий, анти-Трамп голосувати, а просто грати спойлер роль і переобрання козир", - повідомляє "Вашингтон Пост".

"Я думаю, це було б жахливе спадщина для всіх, щоб піти".

Кандидат зелень в 2000 році, Ральф Надер, забрав частину голосів, які могли б піти на Ал Гор, який в підсумку програли з мінімальною перевагою.

Він, звичайно, багатий, але містер Шульц прогресивної осторонь від політики.

Незважаючи на неприємний інцидент в минулому році в магазині Starbucks в Пенсільванії, де два негра були заарештовані створюючи шум, Містер Шульц часто говорив про расових питаннях.

Керівництво компанії підтримує одностатеві шлюби і заявив, що планує найняти 10 000 біженців у своїх магазинах. Starbucks також пропонує медичне обслуговування для своїх співробітників.

Він думав, що політики з походу Шульц буде більше до Землі, центр, ніж, скажімо, Містер Сандерс.



Категория: Бизнес