Інвестори в нерухомість не може розширюватися, оскільки правила кредитування жорсткіше


Опубликованно 05.02.2019 02:05

Інвестори в нерухомість не може розширюватися, оскільки правила кредитування жорсткіше

Більш суворі випробування дохід, більш жорсткі правила для інтерес тільки кредити, податкові зміни і посилення оцінки орендної плати та погашення повинні загальмувати, і фахівці з кредитування вірю більше стиснення, швидше за все.

Майже третина нації 2,1 млн житловою нерухомістю, інвестори володіють більше ніж одну властивість, за даними Австралійського Податкового управління даними, і багато хто вважає, що їх авіаквиток до вашої пенсії, а не бореться частку ринку.

Запозичення шкоду інтерес-лише кредити

Поради: зберегти себе від витрат на реконструкцію обдування

Однак, виходить за рамки однієї інвестиційної нерухомості в цьому році стало набагато складніше, на тлі факторів, у тому числі:

• Інвесторів здатності погашати даний час на основі процентних ставок між 7.25 і 8%, а не 4 відсотки багато платили.

• Кредитори розраховувати тільки на 70 відсотків доходів від оренди майна.

• Інтерес-лише кредити, популярних серед інвесторів, які важче і важче продовжувати, в результаті чого вище виплати, коли вони переключаються на основні і інтерес.

В результаті потенційні інвестиційні кредити оцінюються як непосильні навіть якщо у інвестора немає проблем виплачувати.

Фінанси інвесторів знаходяться під пильною увагою з боку кредитора, ніж коли-небудь раніше.

Керуючий директор фінансової Анджело Бенедетті сказав, що багато інвестори зосередилися на початкову низьку вартість інтерес тільки кредити, не розуміючи, що сумарна заборгованість за раніше повинна була бути виплачена протягом 25 або 30 років термін кредиту.

"Багато людей мають традиційний австралійський ставлення 'ми завтра будемо переживати про це, сьогодні немає", - сказав він.

Р-н Бенедетті заявив, що очікує посилення правил в таких областях, як вимірювання витрат — набуде чинності в наступному році. "Від того, що ми чуємо там збирається бути більш деякі зміни, що відбулися в лютому".

Порівняти інвестиційна власність позики

Інвестори також стикаються з потенційними податковими хіти з Лейбористської партії, яка хоче послабити приріст капіталу, податкові пільги і обмежити негативні передача податкових вирахувань у разі перемоги в наступному році вибори.

Народний обранець, представник кредитної спілки Стюарт Саймонс сказав, що кредитори стали більш уважно дивитися на те, як люди могли дозволити собі погашення раз тільки періоди минув.

"Інвестори повинні розуміти, що Земля змінилася", - сказав він.

"Враховуючи випадків, зазначених Королівської комісії, позичальники можуть розраховувати більш змінити і більш перевірок по кредитуванню."

Але спритні генеральний директор фінансовий законопроект Tsouvalas сказав, що він може побачити фінансовому ринку стає простіше для інвесторів у нерухомість в 2019 році після того, як регулятор Апра пом'якшив деякі зі своїх правил в цьому році.

"Запозичення гроші в загальному на даний момент є досить жорстким для всіх позичальників", - сказав він.

Містер Tsouvalas сказав, що інвестори в нерухомість шукають фінансування повинні спробувати зберегти як великий депозит, як це можливо. "Подивіться на повний список продуктів, кредитори і банки, і найняти іпотечного брокера, який має досвід у позики інвестора", - сказав він.

@keanemoney

Спочатку опубліковано у власність двері закриваються інвестора серед кредити хрускіт



Категория: Бизнес