Джулі Бішоп відкриває про її "болючою" кілька місяців, працюючи з Тоні Еббот, і майбутнє жінок у політиці


Опубликованно 07.02.2019 11:35

Джулі Бішоп відкриває про її

Після двох десятиліть роботи в законі і останнім часом дійшов до такої ж кількості часу в політиці, екс-міністр закордонних справ кував грізне кар'єри в двох основних чоловічих клубів.

Оскільки пішовши від неї видатний посаду два місяці тому в результаті розливу керівництва, які скинули Малькольм Тернбулл, Міс Бішоп неодноразово говорив про проблеми, з якими стикаються жінки в політиці.

Але у вівторок ввечері, у Західній Австралії депутат виступив, мабуть, її найбільш потужна мова — і відкрив про її "хворобливе" рішення залишити портфель закордонних справ.

Джулі Бішоп оголошує про своє рішення піти з посади міністра закордонних справ після розливу керівництва, які скинули Малькольм Тернбулл. Фото: Кім Сміт

Джулі Бішоп говорив у вівторок ввечері про жінок у політиці, її подорож в дитячому клубі і майбутнє жіночого лідерства. Фото: ААР

"Два місяці тому — не рахуючи — я повинен був зробити те, що я думаю було одне з найважчих рішень, щоб піти з посади заступника лідера, а потім піти з посади міністра закордонних справ і залишити кабінет," пані Бішоп розповіла майбутніх жінок вечерю.

У надихаючою промовою про жіноче лідерство, Міс Бішоп також розповіла про свій час, як одинокій жінці на frontbench колишнього прем'єр-міністра Тоні Еббота.

І вона виявилася тенденція для чоловіків, щоб ігнорувати її в кабінет.

Узагальнюючи свої спостереження жінок в Канберру протягом 20 років, вона уклала: "якщо ти намагаєшся бути людиною, це втрата жінкою".

САМОТНІЙ ЖІНЦІ

Коли коаліція прийшла до влади у 2013 році, Міс Бішоп була обрана Ліберальна партія кімнату, щоб бути заступником керівника.

При тому, що вона автоматично отримала місце в Міністерстві закордонних справ. Там була не одна" інша жінка в старших час керівництва пана Еббота.

“І так, він був самотній і були часи, коли мені було дуже неприємно. Я постійно переривається. Може ви, хлопці, не чуєте нас чи що?" - сказала вона.

"Я виявив, що я хотів придумати ідею, пропозицію чи запитання, і вони переходили до наступного людині, і три внизу хтось би сказав точно, що я сказав саме те, що я сказав, і хлопці 'геній, давайте зробимо це'."

Колишній міністр закордонних справ Джулі Бішоп виступив вчора з промовою у майбутньому жінок на вечерю, розмірковуючи про її часу в політиці. Фото: Річард Hatherly

Оскільки все більше жінок були призначені в Кабінет міністрів протягом багатьох років, Міс Бішоп сказала, що вони утворили неофіційний і майже негласний пакт, щоб підтримувати один одного.

Коли один з них був звільнений, інший би втрутитися і повернути її, вона розкрила.

"Ми хотіли сказати, - Не перебивай, вона говорить', або 'чому ви тільки що сказали, що (вона) говорить, що п'ять хвилин тому'. Він нагадував їм, що жіночі голоси повинні бути почуті".

Це був один з ряду анекдотів Міс Бішоп розповіла про свій час в коридорах влади в Канберрі.

В кількох місцях, вона була зустрінута оплесками ті, у натовпі — когорти впливових жінок охоплюють бізнесу та громадських лідерів, у тому числі і вихідні депутат ЛП Юля банків, який відійшов від справ через нібито утисків на проблеми лідерства.

Джулі Бішоп була єдиною жінкою у колишнього прем'єр-міністра Тоні Еббота Кабінету.

В остаточний термін уряд Джона Говарда, Міс Бішоп був призначений міністром по догляду за престарілими.

В її перший день, вона отримала телефонний дзвінок від "старшого чоловік співробітник ПМ" з інструкціями про те, як вона повинна підійти до ролі.

"Він сказав, 'Добре, Джулі, з костюмами потужність, не більш корпоративний юрист зображення, ти тепер міністр по догляду за престарілими, я хочу побачити кардигани і плаття'," пані Бішоп нагадала.

“Я зобов'язаний. А потім через деякий час, я думав, це не мені. Чому я одягаюсь, щоб догодити комусь іншому? Я люблю моду, носи те, що ви хочете, бути тим, хто ти є."

НА СВІТОВІЙ АРЕНІ

Під час свого 110-дивно міжнародної поїздки в якості міністра закордонних справ, пані Бішоп заявила вона знайомства жінок у різних лідерських ролей в кожній приймаючій країні.

І вона сформувала клуб з іншими міністрами закордонних жінок з усього світу.

“З часом, у нас почалася офіційна зустріч. Ми часто говорила про контрасті між засіданнями, коли ми зібралися разом і більш звичні зустрічі, де ми будемо, мабуть, єдина або одна з двох жінок в номер".

Джулі Бішоп вважається одним з найуспішніших міністрів закордонних справ Австралії. Фото: Кім Сміт

Джулі Бішоп зробив близько 110 міжнародних поїздок в якості міністра закордонних справ, в тому числі в зону між Південною та Північною Кореєю. Фото: АFР

Вона розповіла засіданні боротьбі з ИГИЛ група, що складається з 26 країн, які були представлені на рівні міністрів закордонних справ, яке проходило під головуванням тодішнього держсекретаря США Джона Керрі.

"Я була єдиною жінкою, разом з Федерикой Могерини, яка є верховним представником Європейського Союзу, а решта були чоловіки," пані Бішоп нагадала.

“Дискусія була жорстокою, агресивною, люди кричали один на одного і перебивають. В один момент, Федеріка звернув на неї мікрофон і сказав, 'чому б вам не просто вийти на вулицю і боротися з ним?'

“В ту ніч, я пішов на зустріч міністрів закордонних жінок ... було близько 25 з нас. Ми обговорювали ті ж теми, одні і ті ж факти, і там не могло бути більшого контрасту в тон, стиль, результати, оповідання і, як ми бачимо світ".

Джулі Бішоп встановив міцні відносини з іншими жінок-міністрів закордонних справ, в тому числі і Сушма Сварадж в Індії. Фото: Грем Крауч

Джулі Бішоп з заступником прем'єр-міністра Ірландії Френсіс Фіцджеральд на зустрічі в Канберрі.

МС єпископ виділяв три жінки, які служать в якості державного секретаря США є джерелами підтримки під час її перебування на посаді.

“Мадлен Олбрайт, Кондоліза Райс і Хілларі Клінтон. Це були три жінки, які дали мені ідеї та поради з проблем, з якими вони стикаються у все більш складному світі, і те, що вони намагалися зробити, щоб подолати їх."

Вони були жінки, деякі можуть описати, як прокинувся", Бішоп сказав, тисячолітнє жаргонне слово, за те, що освічені і в курсі.

В той час як її хвалять пані Клінтон може стати сюрпризом для деяких, враховуючи їх відмінності у політичній ідеології, Міс Бішоп сказала, що це важливо для жінок, щоб не знищувати один одного.

“Завжди обернено інші жінки. Вони не вороги. Вони можуть бути вашими конкурентами, але вони не вороги."

Тодішній міністр закордонних справ Джулі Бішоп і її тінь колега Таня Plibersek в Національному прес-клубі у Канберрі. Фото: Рей Дивно.

ГЕНДЕР І ЛІДЕРСТВО

Розмірковуючи про свій досвід, сидячи навпроти столів від деяких з найбільш впливових чоловіків і жінок світу, Міс Бішоп сказала, що вона помітила відмінності в лідерських стилів.

Зараз вона переконала дослідження показують, що жінки схильні створювати команди, емоційно взаємодіяти з людьми, бути чуйним і чуйним до потреб людей.

“Чоловіки більш схильні бути орієнтована емпірично визначити цілі команди, вони менш імовірно, щоб зосередитися на індивідуальній і більше карателів і менш чутливим. Вони ставлять цілі і суддя команди і закликати їх до відповіді на кожному кроці," пані сказав Бішоп.

“У дослідженні робиться висновок, що стиль керівництва жінок більш підступні, чоловічий стиль транзакцій.

“Звичайно, є сильні і слабкі сторони обох. Але це приводить мене до висновку: якщо ти намагаєшся бути людиною, це втрата жінкою".

Джулі Бішоп розповів про відмінності в чоловічий і жіночий стилі керівництва, зазначивши, що кожна з них мала свої сильні і слабкі сторони. Фото: Гарі Рамаж

Після відходу з поста міністра закордонних справ, пані Бішоп виступив на австралійський жіночі щотижня обіду Про іноді токсичний характер політики.

Вона говорила, будучи в жаху від речей, свідком якої вона стала, особливо як деякі жінки-політики ставляться.

І в інтерв'ю 60 хвилин, пані Бішоп заявила, що необхідно змінити.

Незважаючи на її досвід, вона наполягала на її зауваження не були ознакою, що вона "йде" з почуттям оптимізму для жінок у владі.

Джулі Бішоп зізнався, рухаючись на рядовими було "хворобливе" рішення і одне з найскладніших, що їй довелося зробити. Фото: Кім Сміт

Замість цього, Міс Бішоп сказала, що вона сподівається, щоб спонукати жінок "прагнути, щоб надихнути, до успіху, повинні бути виконані і мати право".

"Жодна нація не досягне свого потенціалу, якщо він повністю входить в зачеплення з і використовує навички і таланти, енергію та ідеї 50 відсотків свого населення, тобто жінок," вона сказала.

"І у випадку Австралії, це 51 відсоток."

НАТЯКИ ПРО ЇЇ МАЙБУТНЄ

Там було багато спекуляцій про те, що МС наступні кроки єпископа може бути.

Вона вказала на намір recontest її місце Куртина на наступних виборах, але після цього, є лише домисли.Деякі розумники в Канберрі кажуть, що уряд має Скотт Моррісон програв вибори, Міс Бішоп є суперником буде лідер ліберальної опозиції.

Джулі Бішоп фото, відправляється в департамент закордонних справ і торгівлі, Канберра. Фото: Кім Сміт

Вона була введена в ніч на вівторок, було відзначено, що багато хто в залі хотів би побачити міс Бішоп, як нинішній прем'єр-міністр.

Пропозиція була зустрінута оплесками.

Поки вона не стосується її планів в середньостроковій перспективі, вона покинула аудиторію жінок-лідерів з деякими порадами, почерпнутими з свого досвіду.

"Ніколи не дозволяйте нікому визначити, хто ви і що ви можете досягти", - сказала вона.

“Ви встановлюєте свої власні стандарти, ви встановити свій власний еталон і прагнете до нього назустріч. Ігнорувати тих стандартів, яких вони не хотіли або не могли зустрітися самі. Бути справжнім, бути самим собою".Зустріти Джулі Бішоп: Австралія першопрохідника1:08

Джулі Бішоп може не бути прем'єр-міністром Австралії, але вона трейл блейзер для жінок по всій країні. 23 серпня 20182 місяця тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Бизнес