У Twitter вибухнув в люті над босом НАБ 'зарозумілий' показати


Опубликованно 09.02.2019 08:20

У Twitter вибухнув в люті над босом НАБ 'зарозумілий' показати

Доктор Генрі, мульти-мільйонер, який колись був наймогутнішим і шанованим в Австралії державним службовцям, викликала обурення на рохкання відповіді, глумлячись над питання або відмовляється відповідати, і говорити собі під ніс.

Колишній міністр фінансів розповів старший юрисконсульт допомогу, Ровена Орр, Квебек, питання, які він вважав необхідні для відповіді, і тих, кого він не.

Плакати на Twitter вважав, що його "підло" і "несерйозні" заходи повинні привести до його відходу з ради НАБУ і один назвав його "динозавром".

Голова НАБ Кен Генрі був підданий критиці за те, що він дав свідчення в Королівському комісії.

Кен Генрі! Зарозумілий Ідіот, в його голові рвати клієнтів, як видається, проблема замовника. Будь-який поважаючий себе акціонер повинен вимагати його негайної відставки.— Пітер О'коннор (@gretep4) 27 листопада, 2018

Хто відредагував Кен Генрі сторінку у Вікіпедії, щоб відобразити його виступ вчора на #bankingrc отримали це 100%. #auspol #банки pic.twitter.com/H9wriMhUNF— Джей П Ад (@JayPHell1) 28 Листопада 2018

Ровена Орр неодноразово запитав Кен Генрі, щоб відповісти на питання про затримку правління НАБ у звітності порушення.

Інші говорили, що Генрі "знущаються ... неповагу" Міс Орр і деякі загрожували негайно закрити свої банківські рахунки заарештувати.

Сторінка д-р Генрі Вікіпедія був коротко повторно відредаговані, щоб сказати, що він натрапив на Королівській комісії як "зверхній інструмент і оригінальні ballbag".

У той час як інші банківські та начальників фінансового інституту запропонували королівська комісія вибачення і визнав помилки, доктор Генрі був менш охоче.

Візьміть цей обмін коли пані Орр на грилі доктор Генрі про реакції Ради НАБ на "збори без скандалу обслуговування".

За повідомленнями керівників НАБ мовчав протягом 11 місяців, перш ніж інформувати регулятора поимейте банк 34,6 в порушення пробок клієнти млн. дол.

Питання для @AndrewThorburn, це байдуже і легковажне ставлення Кен Генрі справжнім вікном у культуру на @НАБ? Моя дружина досі не має рахунку операцій з NAB (після того, як я витягнув мій супер док), вона зараз "Адамант", вони закриваються на цьому тижні #bankingRC— Jezalenko (@jezalenko) 28 листопада 2018 року,

Кен Генрі повинен піти! Його ставлення до клієнтів огидне !— Майкл Лі (@Michael_lee888) 28 Листопада 2018

Плакати Твіттер гримнув Генрі. Фото: Девід Джераті.

Деякі кажуть, що Генрі 'неповагу' Орр.

Орр чи приймаєте ви, що комісія повинна була втрутитися раніше?

Генрі: (довга пауза) ... я хотів би ми були, скажімо так ... я до сих пір не знаю ...

Орр: я б хотів, щоб ви відповіли на моє запитання Доктор Генрі. Чи приймаєте ви, що комісія повинна була втрутитися раніше?

Генрі: я відповіла на питання, як я можу відповісти на запитання.

Орр: пробач, це так чи ні доктор Генрі?

Генрі: я відповів на питання так, як я вирішив відповісти на запитання.

Орр: Ну я б хотів, щоб ви відповіли на моє питання. Чи приймаєте ви, що комісія повинна була втрутитися раніше?

Генрі: я хочу, щоб ми були.

Орр: я буду вважати, що так, доктор Генрі

Генрі: Ну ви ж сприймаю це як так. добре?

Плакати в Twitter також прийняла винятком почесних Генрі "доктор", @thehonestbank цвірінькають, "просто тому, що у вас є доктор перед вашим ім'ям не означає, що ви бог. "На жаль, НАБ Кен Генрі не дізнався."

Доктор Генрі каже, що "капіталістична система має тільки розгляд для акціонерів". Тобто не зобов'язані турбуватися про руйнування життя надокучливих клієнтів. Банкіри ASIC на довгому повідку, не гавкає, не кусає. Пошкоджені банківської системи, як ми вже відзначали протягом 18 років.— Деніс Brailey (@DeniseBrailey) 27 Листопада, 2018

Деякі висловили думку, що Генрі повинен піти з посади голови НАБ після свого виступу на Королівській комісії. Картина: Майк Джонс.

Просто тому, що у вас є доктор перед вашим ім'ям не означає, що ви бог. На жаль, НАБ Кен Генрі не дізнався. #BankingRC https://t.co/f1T661AyX7— honestbank (@thehonestbank) 27 листопада, 2018

Доктор Генрі змінного струму, лікаря по кандидат економічних наук, кавалер Ордена Австралії за його роботу в якості економіста і збереження середовища існування рідкісних шерстистоносый вомбат, в один момент звільнений МС Орра допит..

"Ми пройшли через" питання, він сказав Міс Орр, на що ми відповіли: "ні, вибач, я не думаю, що у нас є."

Генрі відстрілювався, "ви не?"

Орр: Немає.

Генрі: (під ніс) Ні, ви не.

Пані Орр поцікавився відсутність Генрі про NAB офіційних записів про порушення закону, коли він зробив офіційне повідомлення про порушення для зарядки не менше 12 000 клієнтів 2 мільйони доларів в тарифах на обслуговування ніяке.

Орр: напевно хтось у свій бізнес в той момент замислювався про те, наскільки така поведінка суперечить закону, і, якщо так, то як це суперечить закону?

Генрі: Так.

Орр: звичайно, ці питання, що головний директор з управління ризиками повинні були представити комітету ризик?

Генрі: "Можливо".

Орр: туди, де ми почали, "можливо", д-р Генрі?

Генрі: Так, можливо.

Орр: і я боюся, що я досі не зрозумів причину вашого сумніви?

Генрі: я, мабуть, можу пояснити його вам.

З таким ставленням, Кен Генрі не повинна бути запущена спекти продажу, а тим більше великий 4 банку. Динозаври в Австралії бізнес-спільноти, як Генрі був потрібен, щоб корабель.— Будемо Джонс (@WJ23A) 28 листопада 2018

Генрі працював в якості міністра фінансів, а потім прем'єр-міністр Кевін Радд у будівлю парламенту.

В інший раз, доктор Генрі з'явився в ігнор ставити МС Орра. Коли його запитали про керівників банків величезні бонусні виплати, він почав говорити про стан капіталізму.

"Капіталістичної моделі є те, що підприємства не несуть ніякої відповідальності, крім максимізації прибутку для акціонерів", - сказав він. "Багато людей, які взяли участь у цій дискусії за останні 12 місяців, сказали, що все, що ви повинні тримати дощок відповідальність за те, що вони орієнтовані на максимізацію прибутку для акціонерів".

Запитала пані Орр він раніше бачив документ, вона показала йому, Генрі сказав, що він не міг згадати.

"Це дійсно не має значення, чи не так?" сказав він, перш ніж дивлячись на кам'янистих відповідь Міс Орр і додав: "Може бути, це дійсно так".

Генрі з сиротами шерстистоносый вомбат якого він є палким захисником.

Кен Генрі з колишнім федеральним лідером ppposition Джон Хьюсон в Австралійському національному університеті форуму в 2012 році.

Кен Генрі повинен негайно піти у відставку — Джош Бернштейн (@JoshBBornstein) 27 Листопада, 2018

Доктор Генрі працював в якості податкового консультанта для ліберальної і урядам праці.

Після роботи для екс-прем'єр-міністр Пол Кітінг для успішного ураження удар у відповідь лідер опозиції Джон Хьюсон це! Виборча кампанія ГСТ 1993, Генрі працював на Джона Говарда.

Він продовжував працювати на Кевін Радд, пише 2010 Генрі податкової перевірки і тодішній прем'єр-міністр Джулія Гіллард в якості спеціального радника.

Ферфакс прес був викривають його королівського продуктивності комісія з Австралія Огляд фінансової охарактеризувавши його як "музичного слуху".

"Генрі працював, щоб зобразити себе як глибокий мислитель ... але при цьому він мутив воду навколо НАБ ставлення до ключових питань управління та обслуговування клієнтів" АЧХ писав.

Призначений у 2011 році на виставці NAB в якості виконавчого директора, а потім в 2015 році в якості голови, доктор Генрі також був директором Резервного Банку Австралії.

В 2016 році, доктор Генрі висловив переконання, що прірва між здоровенними заробітну плату керівників і маленький середньому робітники отримували зарплату не міг бути ширше.

Він сказав, що роботу по приведенню до оплати результатами клієнта.

Тим не менш, в минулому році в цей же день НАБ став прибуток у 6,64 млрд доларів, він оголосив його скоротити до 4000 робочих місць банку.

Генрі в Національному лісовому парку Еппінг біля Смарагдового в 2008 році захист колонії зникаючих північних шерстистоносый вомбат. Фото: Девід Келлі.

Генрі і його дружина Наомі (вище на території колонії вомбат) є членами ради Інституту захисту тварин, безголосий. Фото: Девід Келлі.

І незважаючи на цілі д-р Генрі знизити керівники непристойно великі зарплати, НАБ головний виконавчий Ендрю Торбьорн може досягти рекордного заробляти від $10.76 м в цьому році, якщо він досягає цільових показників.

Як голова, д-р Генрі, виходець із скромного походження, що виросла в Тарі, як син обрізного пиломатеріалу, сам заробляє $790,000 від NAB.

Він також отримує зарплату як директор примирення Австралія, Австралія, так як виконавчий голова Інституту громадської політики в Австралійському національному університеті і голова Консультативної ради смарт-об'єкт інфраструктури в Воллонгонг університету.

Доктор Генрі каже, що його сільського походження зробили його пристрасним борцем за збереження, з нього і дружина Наомі на раді інституту захисту тварин, безголосий.

"Є деякі досягнення благородних цілей в житті, ніж надати голос тим, хто в іншому випадку страждають в тиші," доктор Генрі каже, що на його профіль безголосі.

Але він говорить про своєї улюбленої шерстистоносый вомбат, а не банківських клієнтів.

candace.sutton@news.com.au



Категория: Бизнес