Ціни на житло може впасти на 50%


Опубликованно 12.02.2019 02:40

Ціни на житло може впасти на 50%

Це за даними Європейського центрального банку останній "Шокуючі пророкування" доповідь, в якому викладено ряд "малоймовірно, але недооцінені події", що б відправити ударні хвилі через фінансові ринки, якщо вони будуть мати місце.

"Це не офіційний прогноз, це обурливе прогноз, що може статися, якщо визначених факторів, щоб впасти в лінії, але щось ми поставили, може бути 1% забезпеченості", - сказав Сідней-банк Saxo ринковий стратег Елеонора Кригу.

Це перший раз, коли Австралія була показана в датський інвестиційний банк в щорічному списку, який в цьому році включає в себе сценарії, як Apple розкуповують Тесла за $US520 за акцію або сонячна спалах вражає землю, знищуючи супутники і викликаючи $США2 трлн пошкодження.

"В 'австралійська мрія' була профінансована за рахунок епічної накопичення боргу, оскільки процентні ставки впали, заборгованість домогосподарств, які стоять на 189% наявного доходу," Міс Криг пише в доповіді.

“Великий фінансова криза, відповідальних за здування бульбашок цін на житло в інших розвинених країнах, але не в Австралії. У спробі запобігти наслідки кризи, Канберра 'економічна безпека' більше розпалює вражаючий розбіг в плече, штовхати горезвісний можете вниз по дорозі.

“В 2019 році, фіранки закрити в Австралії запою власність в катастрофічному завершення роботи агрегат найбільш різке падіння темпів зростання кредитування.

“В результаті Королівської комісії, все, що залишилося від банки заморозили кредитування бізнесу і надмірним, завищеними іпотечних власність ЦК і банки змушені додатково затягнути гвинти на кредитування.

“Злиття різкого обмеження у зростанні кредитування, надлишок, уряд флібустьєрів і уповільненням глобального зростання цементу загибель петлі; ціни на нерухомість збій на 50 відсотків.

“Австралія впадає в рецесію вперше за 27 років падіння цін на нерухомість руйнує добробуту домогосподарств і споживчі витрати. Бюст також сприяє різке зниження інвестицій у житловий сектор. ВВП падає.

“Вибух у погані борги стискає поля і кратери прибутку. Банків опромінення занадто великий для них, щоб покрити самостійно і спідниці ризик банкрутств та обвалу, індекс рухається Купити сек'юритизовані іпотечні кредити та кошти, що виділяються урядом на рекапіталізацію основних банків з колосальні $300 млрд. кількісного пом'якшення/Тарп програми.

“Велика іронія полягає в тому, що рука губернатора Лоу змушений до нетрадиційної грошово-кредитної політики, і він реалізує QE1 вниз під.

"З банками в авангарді фінансової стабільності, вони вважаються занадто великими, щоб збанкрутувати', хоча б тому, що в Австралії бебі-бумерів і інвестицій вислугою басейни покладаються на послідовній дивідендної прибутковості банків."

Банк Saxo стратег Елеанор Кригу.

МС Криг сказав, що повторення першого раунду кількісного пом'якшення ФРС QE1, як відомо, зростає під час фінансової кризи 2008 року, і санація банків охрестили програми з порятунку проблемних активів US700 мільярдів доларів, буде "іронія".

"Губернатор Лоу ніколи не був прихильником політики низьких процентних ставок", - сказала вона. "Він зробив це абсолютно ясно, що він буде тільки знижувати ставки, в гіршому випадку, і багато його наукові роботи про необхідність підвищення процентних ставок здуватися бульбашки активів".

МС Криг сказав, що нинішнє падіння цін на житло було "впорядковане", але її сценарієм були задіяні більш суворих стандартів кредитування після заключного звіту банківської Королівської комісії в лютому, в поєднанні з "екзогенного зростання шоку", як уповільнення зростання в Китаї.

"Що б поширитися і викликати ефект доміно", - сказала вона.

"При такому сценарії ми можемо побачити негативні петлі зворотнього зв'язку, яка буде спиратися на себе, коли банки посилили умови кредитування та зростання безробіття, особливо в будівельній галузі, оскільки ціни падають і ринок починає слабшати".

Тільки економіка в цілому падає. "Люди дефолту за кредитами, змушений штовхати ціни вниз, самосохраняющийся цикл", - сказала вона. "Це коли ви отримуєте різке падіння інвестицій у житлове будівництво, падіння цін на житло, що знижує витрати і руйнує споживчого та бізнес-довіри".

Підкреслюючи доповідь "не є офіційним прогнозом", МС Кригу заявив, що не був на підбурювання "Ці прогнози (призначений), щоб стимулювати дискусію та підвищити обізнаність про потенційні проблеми, які можуть ховатися в фоновому режимі", - сказала вона.

"Дуже важливо розуміти, які ризики є в економіці, якщо ви інвестуєте і намагається побудувати багатство і портфель, це розумно розглянути всі наслідки, які можуть статися."

Головний економіст Saxo Bank Стін Якобсен зазначив темою доповіді в цьому році було "вистачить". "Світ, що Біжить по порожнім, доведеться прокинутися і почати створювати реформ, а не тому що хоче, а тому що він повинен," сказав він в заяві.

“Знаки скрізь. Ми думаємо, 2019 стане глибоким відвертайтеся від цього менталітету, як ми наближаємося до кінця шляху в влазять в нові борги і в наступному році нас всіх починають розплачуватимуться за наші заблукалі сторони".

Р-н Якобсен сказав, що "великий кредитний цикл" вже показував ознаки втоми і "Ріп через розвинені ринки в наступному році, як центральні банки повертаються до креслярської дошці".

"Зрештою, їхні зусилля друкування грошей з 2008 року тільки копнули глибше боргова яма, і вона виросла за межі своїх повноважень, щоб управляти", - сказав він.

Якщо деякі прогнози звіту збуваються, "ми могли б, нарешті, побачити здорового зрушення в бік менш залучено товариство, з меншим акцентом на короткострокові вигоди і зростання, а також новий акцент на продуктивність".

Р-н Якобсен додав, що "на негативній стороні, ми могли бачити значне погіршення незалежності Центрального банку, кредитної кризи і великих втрат в активах, де всі занадто довго: нерухомість".

frank.chung@news.com.au

РБА: австралійський ринок нерухомості стикається найдовший спад за останні десятиліття1:06

Домовласники австралієць зміг знайти значення їх властивостей скорочені на 15 відсотків, так як житло наше спад поглиблюється. Здається, немає ніякого рельєфу і в помині власникам австралійської нерухомості, а експерти попереджають, що ціни на житло продовжать падати і в наступному році.16 жовтня 20182 місяця тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/спосіб життя - синдиковані/домашній/



Категория: Бизнес