Житла в Сіднеї спад в Eclipse рецесії 1989


Опубликованно 13.02.2019 23:40

Житла в Сіднеї спад в Eclipse рецесії 1989

Сcorelogic дані, опубліковані в понеділок, показали, Сідней ціни на житло впали 1.4 в листопаді, в два рази перевищує середній%, довівши річне падіння до 8,1 відсотка.

Ринок житла в Сіднеї становить зараз 9,5 відсотка від свого піку в липні минулого року. Тепер сcorelogic вважає загальні пік-через зниження становитиме 15 відсотків.

• Власники $1,5 млн. почуття 'біль'

• Ціни на житло можуть впасти на 30 відсотків'

• Австралієць Джон попереджає про 'ядерна бомба'

Це означає, що спад знаходиться на шляху, щоб затьмарити попередній рекорд, встановлений під час останньої рецесії в період між 1989 і 1991 роках, коли ціни впали на 9,6 відсотка, найгірший з Сcorelogic почав збирати фігури в 1980 році.

"Низхідний тиск на національні житла значень обмежується в Сіднеї і Мельбурні, які разом складають близько 55 відсотків від вартості австралійського житла класу активів", - сказав Сcorelogic керівник дослідження Тім Лоулесс.

Ціни Мельбурні впав на 1% за місяць і тепер на 5,8 відсотків від свого піку у листопаді минулого року. На національному рівні, житлових вартість впала на 4,2 відсотка від свого піку в жовтні минулого року, до рівня, який в останній раз бачили в грудні 2016 року.

Перт був єдиний капітал, щоб побачити зниження цін на 0,7 відсотка, в той час як в усіх інших містах мали незначні прибутку за місяць. Брісбен виріс на 0,1 відсотка, 0,1 відсотка Аделаїда, Хобарт 0,7 відсотка, 0,7 відсотка Дарвін і Канберра 0,6 відсотка.

Значення медіани в кожному місті в кінці листопада:

• Сідней $821,438

• Мельбурн $656,163

• Брісбен $493,041

• Аделаїда $433,464

• Перт $448,336

• Хобарт $451,039

• Дарвін $426,141

• Канберра $596,141

• Національний $535,481

Містер Лоулесс сказав, що жорсткість умов фінансування інвестора розпалюванні знижується в Сіднеї і Мельбурні. Дані РСА показали, що річний темп зростання кредитування сповільнилися до 5,1% у жовтні, найповільнішими темпами з 2013 року.

Між тим, господар-окупант зростання кредитів зростає найповільнішими річними темпами з листопада 2015, можливо, через цикл підвищення ставок з боку великих банків у вересні та жовтні.

"Потенційно інвестора настрою не обтяжений можливих змін у податковій політиці, пов'язаної з житлом, якщо відбувається зміна уряду," Містер Лоулесс сказав.

"Негативний передачі відкату хочете виключити введеного житла може знизити попит на вторинному ринку з менш інвестиційний попит на нерухомість з низьким рівнем прибутковості оренди".

Він додав, що вдвічі приріст капіталу, податкові пільги "ймовірно, уявити додаткові перешкоди для інвестицій, на слабкі перспективи для приросту капіталу, внески за ставками інвестиційних кредитів, низька прибутковість і менше амортизаційних пільг".

Містер Лоулесс сказав, що цей спад був відрізнятися від попередніх циклів. "Як правило, каталізатором для розвороту на ринку житла в результаті зміни процентних ставок або економічної ситуації", - сказав він.

"На цей раз навколо, однак ринок був самим вплинути на кредитну політику і доступність фінансів, незважаючи на дуже низькі ставки за іпотечними кредитами і щодо сильних економічних умовах".

У той час як Європа посилення умов кредитування "буде продовжуватися в осяжному майбутньому", високі темпи зростання ВВП, низький рівень безробіття, сильного населення та зростання заробітної плати "має допомогти підтримати попит на житло і компенсувати більш істотне зниження в оселі цінності".

Мова йде як опитування експертів і економістів на сайт порівняння пошуковик.ком.АУ знайшли передбачення підтримку більшості ANZ в 15-20 відсотків потрапляє в Сіднеї і Мельбурні.

"АНЗ запропонував 15-відсоткове зниження бачили б 145,500 і $118,500 витирається середня ціна будинку в Сіднеї і Мельбурні відповідно", - сказав шукач.ком.АУ висновки менеджер Грем Кук.

"20-відсоткове падіння буде побачити близько 200 000 доларів пропадають капіталу власників житла в Сіднеї", - сказав Кук. "Якщо ми бачимо ці види падіння цін на ринку, недавніх покупців житла, які закладені в 20-відсотковий депозит міг бачити себе в негативний власний капітал до кінця року".

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес