Голодний Джек зачинив за інтернів оголошення


Опубликованно 14.02.2019 11:20

Голодний Джек зачинив за інтернів оголошення

Роздрібні і швидкий спілки працівників харчової, зачинив франшиза на Facebook, відправлення зображення в оголошенні про те, що він "хоче допомогти молоді з їх перше завдання", і запропонують Інтерни 15 годин в тиждень в магазинах Сіднея.

"Федерального уряду $4 год 'стажування' не мав поглинути робочих місць," союз сказав. “У цьому році голодні буквально замінила Різдво випадкові наймає з платником податків фінансуються стажування.

“Це були реальні робочі місця, оплачувані голодні, але зараз оплачується державою і гарантується не більше трьох місяців. Весь сезонної робочої сили замінити цю погану програму".

Голодний Джек потрапив під вогонь після реклами для стажистів, щоб заповнити свою річну силу.

Стажування проводяться в рамках державної програми для осіб, які шукають роботу, у віці до 25 років у складі робочої сили.

Програма бачить стажистів працювати до 25 годин в тиждень на строк до трьох місяців, в обмін на $200 за два тижні з федерального бюджету на їх рівень допомоги по безробіттю в еквіваленті близько $4 в годину на вершині своїх звичних платежів.

Австралійський рада професійних спілок-секретар Саллі Макманус зачинив схему, назвавши його "нахабним пограбуванням".

Ліберальний уряд забирає наші робочі місця і зарплати. Ці різдвяні робочих місць (або додаткові години для нинішніх голодних співробітників домкрати) замінено 4 $/год стажування. А хто платить? Ми робимо! Вони податків фінансується, тому вартість цієї багатонаціональної нічого. Громадина обдираловка! pic.twitter.com/FZY4qVZBfb— Саллі Макманус (@sallymcmanus) 23 грудня 2018 року

При наближенні до новини корпорація Австралії, голодний Джек сказав, що корпорація не приймає на роботу стажерів і спрямовані в федеральні органи урядової програми.

"Голодний Джек Пті Лтд є прозорим у своїх трудових угод і дотримує всі відповідні закони," представник фаст-фуд гігант йдеться в повідомленні. “В даний час корпорація не є рекламою для інтернів і використовує ніяких інтернів у своїх ресторанах.

“Час від часу стажування пропонуються для довгострокових безробітних. Ці стажування, частиною молодіжної програми федерального уряду по дорозі на роботу, тривати від 4 до 12 тижнів і покликані допомогти людям у пошуку роботи.

“Франчайзі Hungry Джека також брати участь у подібних соціально-відповідальних програм, щоб допомогти довгостроковим безробітним і обов'язок кожного окремого франчайзі, щоб забезпечити працівників оплачується за рахунок актуальних і поточних премій.

"Hungry Джека надає найважливіше значення на справедливе поводження з усіма зацікавленими сторонами, підключений до компанії."



Категория: Бизнес