Стілець поимейте захищає контакт з банками


Опубликованно 20.02.2019 05:10

Стілець поимейте захищає контакт з банками

Австралійські цінних паперів та інвестицій голова комісії Джеймс Шиптон захистив його регулярні контакти з керівництвом банку і дошки.

Містер Шиптон погодився існують ризики, пов'язані з частими особистий контакт між регулюючими органами і керівниками організацій, які вони регулюють.

"Тому я особисто проявляти вищу ступінь я можу застосувати професійного судження, коли у мене така взаємодія, коли у мене цих зустрічей", - розповіли в банківській Королівської комісії в четвер.

Він сказав, що є ризик контакту може розглядатися іншою стороною як занадто родинні, дружні і соціальні.

Сказав містер Шиптон і його, і інших уповноважених поимейте розвивати професійні відносини з бортів і керівників організацій.

Він закликав керівників компаній регулюється ASIC, щоб висловити своє невдоволення з приводу питань, в тому числі і "правовий окопної війни".

"Я також висловив своє невдоволення цим лідерам про непрофесіоналізм в австралійському фінансовому секторі", - сказав він. "Я також говорив з цими лідерами, щоб чоловіки і жінки, про те, що я вважаю, що вони забули, що мають справу з чужими грошима".

Містер Шиптон сперечався зі старшим адвокатом допомоги Ровена Орр КК про те, чому регулятор не назвати і присоромити додаткових фінансових інститутів.

Вона притиснула його доповідь, в якому були два неназваних компаній заявили про оплату території як "відволікання".

"Ми вважаємо, що в цій доповіді ми повідомляли про теми і процесах і недоліки", - сказав він. "Ми утрималися від кажучи про окремих випадках по відношенню до цієї доповіді, тому що це тематичний галузевий звіт".

Він сказав, що їхні імена будуть зробити доповіді "занадто довго". Пані Орр заперечив, що це не змінити довжину доповідь назва компанії привів у прикладах.

Запитав комісар Кеннет Хейн КК "у чому підступ" називання імен, Містер Шиптон сказав, що це "було б просто зайняло більше часу, щоб насправді пройти через процес погоджуючись — не погоджуючись, що підтверджують факти і ситуації, майже право бути почутим".

"Але я вважаю, ви робите дуже гарну справу, комісар, про найменування окремих прикладах рухатися вперед", - сказав він.

Пані Орр сказав: "я скажу вам, Ти не будеш називати імена".

"Я думаю, що ти робиш добру справу, Міс Орр," відповів містер Шиптон.

Запитували про політику комісія з цінних паперів повідомлення фінансових установ, перш ніж він публікує свої висновки, сказав пан Шиптон він розцінив це "як питання справедливості".

Пані Орр сказав, що вона не розуміє, "чому ви турбуєтеся про справедливість з регульованою населення" при роботі з інформацією розкриваючи "тривожні вісті".

"Я не вважаю, що даючи попереднє повідомлення про свій намір опублікувати їх імена в будь-якому випадку відволікає від важливості і впливу", - сказав він.

Він заперечував, що мова йшла про збереження хороших відносин з банками. "Абсолютно ні", - сказав він.

“Я бачу це як застосування професійних суджень, гарантуючи, що ми круті, рішучі, сильні, але ми також застосовуємо принципи справедливості і стежити за процесом. Я не бачу протиріччя в цих двох понять".

Поїмо зараз має більш широку нормативно-правову сферу, ніж аналогічні поведінки ринку, регулюючих органів за кордоном, але його кількості співробітників і бюджети незначно збільшився, дізнання чув.

Сказав пан Шиптон поимейте було недофінансування по порівнянні з деякими зі своїх глобальних конкурентів.

"Вона важить дуже великою мірою на нормативно-вибір, який треба зробити, тому що це означає, що ми обмежені в нашій здатності взяти на себе питання або можливості займатися цим питанням так що, можливо, ми б хотіли", - сказав він.

“Ми змушені в кожен аспект нашого нормативно-правової роботи. Це, звичайно, в ході розслідувань, безумовно, в питаннях, що стосуються правозастосування, але я також хотів зробити так, що ми змушені в наші спостереження, наші спостереження, нашу важливу роботу з фінансового потенціалу, та інші роботи, які ми беремо на себе."

Проміжна доповідь комісара Хейн був знищує регуляторів за те, що дозволив багато проступків у сфері фінансових послуг залишаються безкарними і не Марк і дотримання меж допустимої поведінки.

Сказав пан Хейн поимейте рідко ходила в суд, щоб домагатися громадського осуду і покарання за проступки, в той час як австралійське управління пруденційного регулювання не було ніколи.

Він погодився поиму, необхідних для прискорення його виконання програми, відзначаючи її обмеженість ресурсів.

“Ми повинні робити більше правозастосовні дії у зв'язку з цим проступком. Більше і швидше і більш надійною, з використанням судових коштів, тому що що б бути на вершині піраміди правоохоронних органів", - сказав він.

“Розуміючи, що в разі цілого ряду фінансових установ або сегментах фінансової установи, що попередня тактика не настільки успішними, як ми сподівалися, повинні бути. Тому ми повинні підняти наші ставки і бути більш гнучким у розгортанні, що інструмент примусу."



Категория: Бизнес