Австралійці' відчайдушний крок для покупки нерухомості


Опубликованно 14.11.2019 11:10

Австралійці' відчайдушний крок для покупки нерухомості

Оскільки банківська Королівської комісії виніс свої висновки, це було жорсткіше, ніж коли-небудь для майбутніх домовласників, щоб отримати кредит, з банками задавати більше питань і, запросивши додаткові документи для забезпечення оцінки витрат і доходів є точними.

Незважаючи на додатковий контроль, інвестиційний банк UBS знайшли рекордну кількість позичальників піти з подання неправдивих відомостей при подачі заявки на іпотечні кредити.

Опитування 903 австралійців, які взяли іпотеку в минулому році знайшли рекордні 37 відсотків зізналися, що їх заявки були "не зовсім вірними і точними", порівняно з 32 відсотків у 2018 році.

Велике число клієнтів завищили свій дохід (20 відсотків), і елегантні існуючі борги (23 відсотки), занижена вартість життя (34%) і спотворені кілька категорій (23 відсотки).

Різниця між показником їх реальної та підробленої дохід збільшився, з клієнтами, враховуючи, що вони були завищені, це на 17 відсотків, від 12 відсотків в 2018 році.

Ті, хто були, швидше за все, брехати за їх заявками були люди, які були відхилені за кредитами в два рази або більше, з 76 відсотків кажуть, що вони надали неправдиву інформацію.

Люди, хто купив більше одного об'єкта нерухомості за останній рік і цілком ймовірно, вигадки свої цифри, з 63 відсотки зізналися в цьому.

Більше половини тих, хто мав свої іпотечні відхилено, потрібен поручитель або відсотки тільки теж взяв недобросовісних маршрут інвесторів.

Однак опитування, проведене попередження для тих, хто відчуває спокусу збрехати.

В останні 12 місяців, 22% тих, хто надав недостовірні відомості про зникнення іпотечний платіж у порівнянні з 6% тих, хто сказав, що вони були чесними.

Кредити, прив'язаних до іпотечних брокерів також були більш правоподобны для того щоб показати що вводить в оману інформації, ніж ті, які прийшли з банків.

Якщо ви купили більше одного об'єкта нерухомості в минулому році, ви, швидше за все, збрехала на вашу заявку на іпотечний кредит.

Аналітик компанії UBS Джонатан Мотт сказав, що очікується додаткові вимоги документації призведе до збільшення точності іпотечних заявок, але після першого удару, це не продовження.

“Поки ви ставите все більш докладні питання розумно, він не видається

ефективні, як багато неточними іпотечні кредити як і раніше працює свій шлях через

процес, його звіт за результатами обстеження відмічено.

Містер Мотт вважає, регулятори і кредитори, можливо, буде потрібно розглянути питання про перехід від задавати питання до аналізу даних, комплексної кредитної звітності і відкриття банківського викотили. В той же час вони повинні прийняти більш суворі боргу до доходів межі.тенденції в галузі фінансів1509



Категория: Бизнес