28-річний виходить $500 до $2,2 млн.


Опубликованно 15.11.2019 13:45

28-річний виходить $500 до $2,2 млн.

Сьогодні 28-річний футболіст в цілому портфель акцій на суму близько 2,2 мільйона доларів — і як засновники австралійського мільярдера технологій компанії Atlassian, він бачить "набагато більше можливостей в Америці.

Голд-Кост-консультантом з питань фінансових послуг почали торгувати на американському ринку в 2017 році і з тих пір його портфель "виріс приблизно на 140 відсотків". В деякі акції, як Shopify і Alteryx він має більш ніж у три рази свої гроші.

"Я нещодавно продав з моєї останньої позиції тут, в Австралії", р-н Кук сказав.

“Я активно інвестувати в технології, але я просто відчуваю, що є тут немає можливості для стартапів, як в США, немає ніякого стимулу, щоб кинути роботу і почати свій власний бізнес. Навіть компанії Atlassian хлопці вирішили плисти в США".

Містер Кук був зацікавлений інвестор з тих пір, як його мама поклала $2000 в ході IPO Майєр від його імені, коли йому було 17.

"Очевидно, що не дуже добре з часом, але це у мене (в) інвестування, це було моєю пристрастю з тих пір," сказав він.

Зробивши свою першу операцію він перевірить свій рахунок CommSec кожен день, економлячи стільки, скільки він може закачати у свій портфель акцій. Раннє заяву показує баланс $1217, загальною прибутку від 58.05$.

"Це безумство думати, що я виріс із цього, де я", - сказав він.

У той час як частина його багатомільйонного портфеля від його матері за вислугою років після того, як вона померла, він зростав завдяки спритній угоди — він купив на зараз-розвалився технічна фірма 1-Сторінка на 35 копійок і продав незадовго до його піку в $5.69.

Містер Кук має портфель акцій вартістю в мільйони

І на відміну від інших молодих людей, він не велику ставку на кріптовалюти. У той час як він бачить "величезний потенціал" в технології блокчейн, він "знав, що Bitcoin був міхур".

"В кінці кінців вона впала", - сказав він. "Я зламав його і зробив деякі гроші на шляху вниз."

Метью Уолстенхолма, 25, має "ніякого зв'язку з реальністю взагалі" у сфері фінансів, але так само має пристрасть для інвестицій в акції США. За останні 18 місяців він майже подвоїв свій портфель близько $75000.

Містер Уолстенхолма є шанувальником волатильних акціях, як Tesla і AMD. Як інженер-електрик, він побачив нову технологію виготовлення чіпів від AMD дало б йому перевагу над суперником Intel на те, що інвестиції повертаються 50 відсотків за 10 місяців.

"У довгостроковій перспективі я хотів би поглянути на генетично модифіковані виробники насіння, ГМО-продовольства", - сказав він. "Я думаю, що це єдиний спосіб ми збираємося бути в змозі витримати зростання населення, так що будуть величезні площі в найближчі 10 років або близько того".

Як S&P 500 і Nasdaq Composite закрився на рекордно високому рівні у п'ятницю, чому сприяли очікування того, що ФРС знизить ставку на цьому тижні, в той час як промисловий індекс Доу-Джонса закрився на 15 липня запис.

Індекс Dow виріс на 17 відсотків з початку року S&P вгору більш ніж на 20 відсотків, а Nasdaq-до 25 відсотків.

Інженер-електрик Метью Уолстенхолма.

Засновник торгової додаток Кола Метт Лейбович сказав, так само, як деякі люди продають ювелірні вироби на eBay або інвестувати в нерухомість, торгівля акціями стає "трохи нового підробіток" для молодих професіоналів, які шукають друге джерело доходу.

За його оцінками, користувачів на свою платформу — онлайн-брокера, який дозволяє австралійським інвесторам доступ на американські акції з набагато менше зборів, ніж великі банки — зробили всього за останні 12 місяців US15 млн ($21,7 млн).

"Ви не читаєте в газетах про хлопця, який працює з дев'яти до п'яти, хто купує будинок у Пойнт Пайпер," р-н Лейбович сказав. "Велике багатство в цій країні і в усьому світі робиться на фондовому ринку".

Різниця зараз є легкість доступу на ринок США і зростання компаній, що австралійці почитай про кожен день, як Apple і Tesla. Акцій зараз має більш 40.500 користувачів.

"Австралійці хочуть отримати до нього доступ, вони читають газети, вони бачать, що відбувається в ціни на нафту", - сказав він. "Ми спостерігаємо масовий перехід, 77 відсотків наших клієнтів купують і продають акції безпосередньо перед тим, але три чверті з них торгуються акції вперше."

При стокового комплектації-це практично блюзнірство нового покоління Уоррен Баффет надихнув, "фінансової незалежності, вийти на пенсію" покоління міленіуму, які виступають за повільне і сталий прибутковість індексних фондів, багато молоді люди досі користуються виклик.

"В кінцевому результаті ти приймаєш ризик, щоб заробити більше грошей, тому ви повинні бути інформовані про те, що," сказав пан Лейбович. “(Рада) завжди почати з малого і подивитися, як ви йдете. Кожен експерт колись був новачком. Це не для всіх, але ви зрозумієте досить швидко, так це чи ні."

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес