Трамп називає преподобний в 'аферист'


Опубликованно 16.11.2019 00:05

Трамп називає преподобний в 'аферист'

Аль sharpton завжди просив мене піти на його події. Він би сказав: "це для мене особисте ласку". Рідко, але іноді, я б пішов. Це було чудово. Він прийшов у мій офіс у т. Т. в ході президентської кампанії, щоб вибачитися за те, як він казав про мене. Просто аферист на роботі!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 29 липня 2019 року

"Я знаю Аль протягом 25 років. Пішов у бої з ним і Доном Кінгом, завжди добре ладнали. Він любив козирнути! - Він просив мене про послугу часто," містер Трамп написав у Twitter про засновника національної мережі дій, в Нью-Йорк Пост повідомили. “Аль-аферист, баламут, завжди шукаю результат. Просто робить свою справу. Повинно бути залякані з Comcast/НБЦ. Ненавидить Білих І Поліція! "

Дивитися: козирні мети Балтімор в 'расистом' атака

Докладніше: міська газета відповіді на Козир щур рант

Преподобний Аль Шарптон засудив расистські твіти президента Трампа. Фото: АFР

Містер Шарптон оголосив на своєму акаунті в Твіттері пізно в неділю, що він і колишній голова Республіканського національного комітету Майкл Стіл, який також був колишній віце-губернатор штату Меріленд, будуть "адреса Трампа зауваження і двопартійну [так в оригіналі] обурення в чорній общині".

Він відповів Через Twitter.

Частина 1 Моя #PoliticsNation закриття думки про смішні твіти Дональда Трампа про Республіка Елайджа Каммінгс і американського міста Балтімор, що Каммінгс представляє. pic.twitter.com/zOMZY27vGe— Преподобний Ел Шарптон (@TheRevAl) 27 Липня 2019 Року

“Трамп каже, що я баламут & аферист. Я взагалі скандалити для ханжі. Якщо він дійсно думав, що я був шахрай, він хотів би, щоб я в своєму кабінеті," Містер Шарптон опубліковано.

Президент, у свою рядок твітів в понеділок, продовжувала цілитися в політик Елайджа Каммінгс після опису його Меріленд виборчий округ як "щурів і гризунів, заражених бардак" в минулі вихідні.

Президент Трамп назвав конгресмен Елайджа Каммінгс' [на фото] Балтімор-області, більшість-чорний район "гризуни кишать бардак", де "жодна людина не хотів би жити". Фото: АFР

“Балтімор, під керівництвом Ілля Каммінгс, має гіршу статистику злочинності в країні. 25 років всі розмови, ніяких дій! Так набридло слухати той же старий бик ... далі преподобний Аль буде скаржитися & протест" Трамп написав у Твіттері в понеділок. “Нічого не буде зроблено для людей у потребі. Сумно!"

Президент спрогнозував, що якщо демократи висловитися на підтримку "загін" — чотири жінки-демократичної меншості він ворогував з минулого тижня — і Каммінгс, "це буде довга дорога до 2020".

У Твіттері на початку цього місяця, Трамп сказав, "четвірка" — представники Олександрія Окасио-Кортез, Рашида Tlaib, Ayanna Преслі і Ільхан Омар — "повернутися і допомогти виправити биті і злочинності заражених місць, звідки вони прийшли."

Всі чотири жінки є громадянами США і за винятком Омара, який народився в Сомалі, народилися в США.

Людина проходить повз поліцейської машини на 28 липня 2019 року в Балтіморі, штат Меріленд, місто Дональд Трамп назвав "огидним". Фото: АFР

ЗДРУГОМУ ПЕРВИННОГО ОБГОВОРЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОГО ПЕРЕГЛЯДУ

Як містер Трамп продовжує руйнуватися зі звинуваченнями на звинувачення у расизмі, двадцять кандидатів Демократичної 2020 року повернеться до початкової стадії дебатів у вівторок і середу ночі. Колишній віце-президент Джо Байден, сенатор штату Массачусетс Елізабет Уоррен, сенатор Каліфорнії Камала Харріс і Саут-Бенд, штат Індіана мера Піт Буттиджидж серед кандидатів, які будуть мерятся в Детройті на цьому тижні. У першу ніч дебатів, пані Уоррен лицем до лиця з містером Сандерсом, нацьковуючи два з найбільш прогресивних кандидатів один проти одного. На другу ніч, Міс Харріс знову ділитимуть сцену з паном Байденом.

Джо Байден є демократичним лідером на первинному 2020 дебати. Фото: АП

Коли пані Харріс стикається пан Байден про своє минуле протистояння підвіз, а заходи по десегрегации шкіл в 70-х і той, який вона особисто пішло на користь, це за умови, самий вогненний момент у першому раунді дебатів. Виступаючи на заході минулого тижня, пан Байден зазначив, що він не збирається приймати будь-яку критику, лежачи в Детройті. "Я не збираюся бути ввічливим в цей раз", - сказав він. Міс Харріс, як очікується, сприяти медичному планом, опублікованому в понеділок, що спільна підтримувана урядом план медичного страхування з приватної страхової.

Камала Харріс був одним з найсильніших виконавців у першому турі первинних дебати демократичних кандидатів у президенти 2020. Фото: АП

Байден ще в опитуваннях лідирує з 29% сприятливості, Міс Уоррен і Містер Сандерс зав'язані на 15% кожного і Міс Харріс не відстає, на 12%.

Ця історія вперше з'явилася в Нью-Йорк Пост був опублікований тут з дозволу.



Категория: Бизнес