'Тривожні' знайти у звіті з безпеки Ікеа


Опубликованно 19.11.2019 06:50

'Тривожні' знайти у звіті з безпеки Ікеа

Глобальний рітейлер прагне отримати ризику після серії аварій, коли майже 10 дітей були розчавлені смерть на комод перекидання і падіння.

Як частина поштовху, Ікеа виявлений практично один з кожних двох австралійців пріоритетів ціна за безпеку при купівлі меблів і на чверть не мають передній безпеки при прийнятті рішень в оздобленні своїх будинків.

По темі: Ікеа відкликає 17 мільйонів комодів після восьми діти помирають

По темі: Ікеа запускає схему зворотного викупу для клієнтів старої меблів

Недостатня інформованість призвела до загибелі 150 дітей 14 років і молодше та госпіталізації 68,000 дітей в результаті ненавмисних травм, по безпечного життя вдома.

"Це досить тривожним, щоб побачити кількість аварій, які відбуваються в будинку," головний Ікеа Австралія виконавчий січня Gardberg розповів новини.ком.АУ.

"Багато часу при погляді на причини могли бути попереджені або пом'якшені трохи знань і трохи більше обережності при проектуванні будинку".

Ящики призначені, щоб змусити споживачів, щоб прикріпити його до стіни.

ІКЕА звернулася в інші магазини меблів в Австралії, щоб допомогти поширити слово і продемонструвати, як прості зміни можуть значно підвищити безпеку дітей.

Але відповіді від його конкурентів були в захваті, сказав пан Gardberg. Хоча він відмовився розкрити, які компанії відмовилися від запрошення.

"Трохи шкода, що там не ті ж жадає відповіді від інших в галузі, але я оптиміст і вважаю, що поведінка породжує поведінку, і кращий приклад-це хороший приклад", - сказав він.

“Наша мета полягає в тому, як ми можемо поліпшити безпеку в домашній обстановці, це не про вивішування будь-яких конкретних рітейлерів.

"Я була б рада, якщо б були інші меблі дилери, які будуть копіювати нас і приєднатися до неї."

Кампанія з безпеки був запущений у вівторок.

Сказав пан Gardberg трагічні смерті дітей здавлювання ящиками стала причиною великого ритейлера "змінити свій підхід до дизайну", але ця меблі не єдина річ в будинку, що створює ризик.

Шнури, що звисали з жалюзі, також становлять значну небезпеку для дітей.

"На жаль, кожен місяць деякі діти загинули через удушення з вікна сліпого, і я думаю кожен, хто купує вікна сліпий ніколи не подумаєш, що може статися, але дивлячись на статистику ми побачили, що чотири роки тому ми розробили повний асортимент, що не має ніяких шнурів на всіх", - сказав він.

"Одна з великих площ аварії перекидання меблів, наприклад, телевізори з плоским екраном".

Сказав містер Gardberg меблі Ікеа поставляється з деталями, щоб дозволити йому бути закріплені на стінах, але не всі споживачі використовують цю важливу функцію.

Об'ємний комод для імітації, як дитина бачить на вулиці.

Компанія з призначені ящики, тільки дві ноги, що змушує покупця, щоб закріпити його на стіні, а також інші шафи, що дозволяє тільки один ящик, щоб бути відкриті одночасно.

"Я хотів би, щоб усі стежити за здоровий глузд і закріпити меблі до стіни," австралійський начальник відділу сказав.

"Я знаю, що може означати два додаткові отвори в стіні, але ці два додаткові отвори, які свердлити в стінах насправді може врятувати чиєсь серйозно постраждав або поранені."

В рамках кампанії з підвищення обізнаності про безпеку в будинку, ІКЕА буде установка великий комод в темпі, Логан і Спрингвейл магазинах з Дитячої тижні починаючи з сьогоднішнього дня.

Виконавчий директор австралійському штаті Новий Південний Уельс Крістін Ерскін сказав, що допоможе дорослим побачити будинок з точки зору маленького дитини.

"Поки ми хочемо запобігти нещасні випадки в побуті, як це можливо, ми також хочемо, щоб дітей, щоб насолоджуватися і досліджувати їх оточення", - сказала вона.

"Разом з ІКЕА, ми можемо створити безпечне життя у себе вдома, шляхом підвищення обізнаності про ризики і демонстрації безпеки не повинні йти на компроміс з дизайну."

Які найбільш поширені загрози безпеки, ви помічали в побуті? Коментар нижче @James_P_Hall | або зв'язатися за james.hall1@news.com.auтенденції в галузі фінансів676



Категория: Бизнес