Працівники подати в суд за домагання менеджера ресторану


Опубликованно 23.11.2019 05:50

Працівники подати в суд за домагання менеджера ресторану

Бос Павло Wijayabandara, хто досі працює в хіп-Баар Баар, це "гордо" расизм проти самої культури, ресторан на основі, по одному з двох позовів, поданих в цивільному суді Манхеттена в минулу п'ятницю проти Баар Баар батько компанію RSVP ТОВ гостинності.

"Він ненавидить своїх клієнтів," Мехмуд Куреші заявив пост. Р-н Куреші позов стверджує пан Wijayabandara називають індіанцями "найгірший самоскиди" і поскаржилися, що вони "завжди дає нам проблеми".

"Павло пояснив, що він з Шрі-Ланки, яка, на його думку, зробив його набагато перевершували індіанців," суду, подання позовів.

Незважаючи на його передбачувану дискримінацію, Містер Wijayabandara грубо натисніть на Містер Куреші, Сінгапур уродженець індійського походження, за його позовом, який було подано разом з іншою від жіночого співробітник також звинувачує шефа в сексуальних домаганнях.

Містер Wijayabandara "зиркав" на Містер Куреші, кажучи, що йому довелося "зробити мене щасливою" і питати: "тобі подобається спереду чи ззаду?" в позові.

Менеджер хвалився він міг звільнити р-н Куреші "в будь-який час", якщо вона відкинула його залицяння — з Містер Куреші стверджує, що він був замкнений у кімнаті, погрожував, а потім вже години знижується, коли він вперше вимагав адвоката.

"Мені було дуже некомфортно працювати там, поки все це відбувалося," р-н Куреші, 50, хто досі працює в Баар Баар поруч з босом він судиться, сказав Пост.

“Це все-таки стрес. Вони дивляться. Я знаю, що вони говорять про мене говорять інші співробітники не поговорити зі мною," сказав пан Куреші, костюм якого також стверджує, кухар схопив його за дупу і пах без згоди.

Жінка-сервер Кальдерон Маркса, 37, зробили аналогічні скарги на образи щодо Wijayabandara у другому позові, поданому в п'ятницю тієї ж юридичної фірми, представляє р-н Куреші.

Ресторан спростував ці твердження. Фото: Facebook/@Баар Баар

Генеральний менеджер часто-запитала пані Кальдерон танцювати для нього, прокоментував її розмір грудей і зробив вульгарних жартів і відступів, — нарешті випустивши в травні, тому що вона відкинула його залицяння, їй в позові.

"Єдина причина (мене звільнили), тому що було очевидно, що я не хочу зустрічатися з них або грати у своїй поганою гри або станцювати для нього в приватному порядку", сказала вона після.

“Я просто хочу справедливості. Він повинен навчитися поважати людей".

Обидва робітники, вимагаючи відшкодування від RSVP гостинності.

"Власники цього ресторану є кричуща неповага до своїм співробітникам і клієнтам, як це відбувається сьогодні на інших співробітників", - сказав їхній адвокат, видатний робочому місці-дискримінація адвокат Метью малює.

"Мої клієнти зараз готові служити Справедливості".

Містер Wijayabandara стверджував, невігластво і погрожував подзвонити в поліцію, коли пост запросила коментарі у нього в Баар Баар в неділю.

Паяв Шарму, Хто має запрошення, гостинність, не міг бути досягнуто за коментар.

Її чоловік Раджив Шарму — консультант для групи, — сказав обвинувачам зготували фальшиві звинувачення у видачі зарплати.

“Баар Баар і RSVP гостинність ніколи не було ніяких проблем з домаганнями (або) дискримінації. Ми відкриті для всіх рас, всіх видів людей приїжджають сюди. І ми в першу чергу індіанців," пан Раджив сказав.

"Ви говорите про двох недобросовісних співробітників, які намагаються вимагати гроші з цього ресторану".

Ця стаття спочатку з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволутенденції в галузі фінансів284



Категория: Бизнес