'Пістолет до скроні': талісман власники веж люті новий $10м Леві


Опубликованно 25.11.2019 06:00

'Пістолет до скроні': талісман власники веж люті новий $10м Леві

Він розповів новини.ком.власники АУ відчував, що "пістолет до скроні" і розглядають можливість проведення акції протесту після того, як вони були проінформовані про серії дорогих планах організувати від їхнього імені, повинні бути доставлені на третьому позачергових Загальних зборах пізніше в цьому місяці.

Мешканці житлового комплексу в районі Сіднея на Південь значно погіршилося, так як вони були змушені покинути свої будинки в екстреній евакуації 14 червня, викликане різким погіршенням в цокольному приміщенні будівлі.

Житловий комплекс з тих пір вважається небезпечним інженерами, які продовжують оцінювати будівель, які повинні були стати нестабільним, були перекидати і було завдано збитків більш ніж однієї області.

Власники вже розповідали, нові плани, поставлені StrataChoice, які включають в себе пропонований перший етап ремонтних робіт у проблемному житловому комплексі, що фінансуються другий спеціальний збір оплачується за рахунок власників приміщень багатоквартирного будинку, на суму до 10 млн. дол.

Плани також включають в себе призначення адвоката для здійснення контролю за власниками корпорації Правові питання, а також взаємодія благодаті адвокатів, щоб переслідувати їх сусіди, пік вежі, належать Аландські події, у Верховному суді, дозволяючи їх призначив експертами без будь-яких умов.

Документ, виданий власникам StrataChoice пропонує колосальні нові стягувати $10 млн будуть виплачені гроші в борг корпорації власників, а не відданий в оренду індивідуальних власників одиниці, і фінансується Lannock шарів фінансів.

Кредити будуть погашатися щокварталу 7.7 відсотків протягом 15 років.

Lannock схвалив кредити в корпорацію власників між $5 млн і $20 млн за виявлені дефекти при будівництві вежі талісмана.

Один господар блоку сказав новини.ком.АУ пропонованих позик викликало "обурення" серед власників, які обговорюють можливість проведення "сон-з протесту" біля будівлі.

"Все це зброя в наші голови з мінімальною транспарентністю і ми просто попросили розписатися за" власника, який не хотів бути названим, сказав новини.ком.АУ.

“Є обурення серед власників. Вони кажуть, що ми повинні взяти цей кредит на 7,7 відсотка".

Сказав він більш низьким кредити надаються власникам.

Відповідаючи на ці претензії, прес-секретар корпорації власників новини.ком.АУ відсутня обов'язок для власників, щоб взяти на ці кредити.

"Кредит є однією з форм фінансування робіт", - сказав він.

“Власники будуть вирішувати, як вони хочуть фінансувати будівництво на нараді. Деякі власники можуть мати готівку для оплати робіт, деякі з них можуть використовувати свої власні фінансист для фінансування робіт, або страти, можуть отримати кредит для фінансування робіт.

“Це до власників на зборах і вони будуть колективно вирішити. Кожен власник зможе сказати своє слово на майбутній зустрічі. Не було прийнято рішення про пакет фінансування".

Документи свідчать про пропонованих кредит буде фінансуватися безпосередньо до господарів корпорації, замість кредитування фізичних осіб.

Прес-секретар сказав, що представники Lannock шарів фінансів буде брати участь у майбутній нараді", і будь-який власник має можливість задавати питання і домагатися узгодженої позиції".

Він пояснив, що корпорація власники підійшли двоє кредиторів, один з яких "відмовився від оферти" до прийняття рішення про Lannock шарів фінансів.

Реквізит, використовуваний на сусідній будівельному майданчику в період будівництва викликали невдоволення жителів вежі талісмана. Картина поставляється в новини.ком.АУ резидентом.

Жителі вежі талісмана не змогли повернутися в будівлю після того, як вони були евакуйовані в червні. Інженери були стурбовані продовження розтріскування в основний опорної конструкції будівлі та фасадної кладки. Фото: Бьянка Де Марчі

Власник запропонував інший варіант буде безвідсоткові кредити, запропоновані урядом штату.

"Рада-це ті миють руки і вся справа," господар вимагав.

“Держава, уряд створив ... рамки, які створили проблему.

"Немає іншого варіанту, як це зброя, змушують наші голови".

Прес-секретар корпорації власники сказали, що уряд штату було запропоновано у відношенні цих позик, і була надана документація "для цієї мети".

Власники турбує стрімке зростання цін. Початкові витрати для власників приміщень на реконструкцію будівлі 10 мільйонів доларів, але це всього лише етап пропонованої чотири етапи.

Документи, представлені в новини.ком.АУ показують, що головний інженер будівлі, Вадим Topolinsky, ТОП-Консалтинг, рекомендує чотири фази будівництва ремонту будинку.

Всі ці етапи намітити значні ремонтно-відновлювальних роботах в різних частинах будівлі.

Документ передбачає будівництво можуть здійснюватися незалежно один від одного, і в той же час, "в залежності від наявності коштів".

Прес-секретар корпорації власників новини.ком.АУ, що дані цих робіт", викладених у доповіді інженера і буде пояснено більш докладно в презентації інженери".

В кінці цього місяця, 22 серпня, власники блок з вежі талісмана зустрінуться в третій раз і буде запропоновано проголосувати на плоту пропозицій.

Власники прес-секретар корпорації заперечується, що Lannock запропонував кредити від 5 млн до 20 млн доларів.

"Lannock запропонував умови робіт, передбачених у пакеті порядку денного", - сказав представник новини.ком.АУ.

"Тендер на проведення ремонтних робіт становить 4,3 млн. доларів, а не $10 млн., і є непередбачені витрати та інші витрати, які повинні бути прийняті до уваги, які може отримати до 10 мільйонів доларів, але вони умовні."

"Таким чином, кредитний договір на більшу суму, ніж потрібно, і корпорація власники будуть спиратися на те, що вони вимагають."

Документи показують, Lannock шарів фінансів підготувати пропозиція кредиту між $5 млн і $20 млн за виявлені дефекти при будівництві вежі талісмана.

Документи показують, що ремонтні роботи на першому етапі будівництва було представлено чотири різні компанії, дві з яких відмовилися від тендеру. Корпорація власники вибрав саму низьку ціну, на 4,3 мільйона доларів, за другого претендента, який подав у 7,91 млн. дол.

ВЛАСНИКИ ГОЛОСУВАТИ ЗА ТЕ, ЩОБ ПОДАТИ В СУД НА СВОЇХ СУСІДІВ

Одним з пліт пропонованих рішень власників приміщень буде запропоновано для голосування на майбутніх позачергових Загальних зборах чи починати судовий розгляд відносно сусіднього комплексу, Пік вежі, церква вул., талісман. Мета буде шукати доступ в будівлю для проведення інспекцій, робіт і розслідувань, пов'язаних з пошкодженням загального майна".

Документи показують, що власник вежі піку "не погодився", що дозволяє експертів, найнятих корпорацією власників на своє майно, щоб завершити випробування і перевірки", не розміщуючи ряд обмежень/вимог, що ради не повинні бути узгоджені".

Таким чином, корпорація власників має намір судитися Аланд, щоб отримати доступ до майна, у відповідності з протоколом.

"Корпорація власники оцінює напруження і навантаження на власників і власників спільно працюють разом для досягнення найкращого результату для всіх власників веж талісман", сказав співрозмовник агентства.

Менеджер будівлі в минулому році звернулися жителі талісман вежа шукає докази того, що будівництво сусіднього піку вежі було пошкоджено майно.

Жителі були проінформовані, що буде спроба зібрати доказів для справи проти страхувальника вежі. Новини.ком.АУ зв'язався керуючий талісмана вежі, але не отримали відповіді під часу для публікації.

ДОСІ НЕМАЄ ГРАФІКА ОКУПАЦІЇ

Мешканців евакуювали, залишивши вежі талісман у червні. Картина: Джейн Демпстер

Оцінка за інженера звіт припустив, будівлі населених пунктів може стати більш стабільним в найближчі три-чотири місяці", проте це не дозволило чіткі терміни, коли мешканці та власники талісман вежі могли б очікувати, щоб мати можливість повернутися.

А, якщо башта повинна була стабілізуватися протягом найближчих місяців, це дозволить інженерам оцінити ризик подальшого пошкодження структурної тканини будівлі", і якщо це такий ризик, що він заважає мешканцям переїхати назад.

Інженер сказав у доповіді, що "немає надійних лінія часу" може бути відданий жителям, поки всі розслідування були вичерпані, але рекомендується одиниць в одній частині будівлі стане живою, якщо жителі профінансували перший етап ремонтних робіт.

Пайовики вже ратифікували спеціальний шарів податку в розмірі 1,1 мільйона доларів, які вони заплатили на 1 серпня.

Ти ще знаєш? @dollyybirdphoebe.loomes@news.com.au



Категория: Бизнес