Висока явка в Гонконзі голосування


Опубликованно 26.11.2019 23:05

Висока явка в Гонконзі голосування

Довгі черги змеились навколо площі і продовжено на блоки, як і громадяни Китайської території виявилося в масовому порядку на вибори розглядати як перевірку державної підтримки антиурядових протестів, які тривають протягом більше ніж п'яти місяців.

Комісія з питань виборів заявили 56 відсотків міського 4,1 мільйона зареєстрованих виборців проголосували на 5.30 вечора (за місцевим часом). Які перевищують 4-відсоткову явку в одних і тих же виборах чотири роки тому, з п'яти годин досі, перш ніж вибори були закрити. Христина сказав, що це важливо для літніх людей як вона сама, щоб підтримати молодих людей, які перебувають в авангарді протестів.

"Молоде покоління не може користуватися правами, які ми маємо зараз", - сказала вона, вона стояла в черзі біля виборчої дільниці. "Ми не можемо приймати це як належне". Зазвичай стриманий гонки на 452 місця у 18 районних рад Гонконг набуває символічного значення в місті поляризовані протестами. Сильний показ в опозиції показують, що населення як і раніше підтримує протестувальників, навіть якщо вони вдаються до збільшення насильства.

Протестувальники громили вітрини підприємств розглядається як співчуваючі в Китай, підпал кабінок, закрили великий тунель і бере участь у запеклих боях з поліцією, боротьбою зі сльозогінним газом і залпами водометів з торрентів бензину бомби. Більше 5000 чоловік були арештовані.

Два католицьких священиків обійняти і заспокоїти протестуючий (з) на території Гонконзького політехнічного університету, де десятки продемократичні протестувальники відсиджувалися в Гонконг, міста Гонконг на 24 листопада 2019. Фото: Ніколас Asfouri / AFP з

Демонстранти вважають, що Китай зазіхає на свободу, що Гонконг має в якості напівавтономної території. Їх вимоги включають в себе демократичні вибори глави міста і Законодавчі збори, і розслідування передбачуваної жорстокості поліції при придушенні протестів.

Демократичний активіст Джошуа Вонг, який був відсторонений від участі у виборах, проголосували тільки після того, як виборчі дільниці відкрилися о 7:30 ранку, результати очікуються після півночі. "Навіть якщо вони читають мене з голосування, замкнути мене в тюрмі, це буде просто заохочувати мене продовжувати боротися за майбутнє з ще більшою впевненістю", - сказав він журналістам.

Голосування на районних рад, які консультують уряд з питань місцевого значення, є єдиним повністю демократичною в Гонконзі. Члени Законодавчих зборів частково обираються шляхом всенародного голосування і частково зацікавлених груп, що представляють різні верстви суспільства, і керівник міста взяв на 1200-члени тіла, які переважають прихильники центрального уряду в Пекіні.

Багато люди діляться Гонконг стурбованість протестувальників про зростання китайського впливу над колишньої британської колонії, яка була повернута Китаю в 1997 році. У той же час, нескінченних протестів є джерелом стресу, які порушують повсякденне життя і вдарить по туристичній галузі та роздрібної торгівлі важко. Обидва правлячого табору в Гонконзі і центральним урядом у Пекіні сподіваються, що заворушення обернуться голосів проти протестувальників.

Районні ради відстоювати інтереси громад та враховуючи невеликий бюджет для локальних проектів. Перемогли кандидатів будуть служити чотирирічний термін, що починається 1 січня.

Там був рідкісний перерву в насильстві, в останні дні як протестувальників, бажаючи перевірити своєї справи через урну, натисніть кнопку пауза для того, щоб вибори не будуть відкладені.

Урядовці раніше попередив, що вибори можуть бути скасовані, якщо насильство не вщухає.

“Ми повинні показати всьому світові, що наша справа є законним. Я не вірю, що Пекін не буде реагувати на голос народу Гонконгу" Алекс Вонг, в чорних костюмах і масках студент, сказав під час мирної ходи в суботу. Поліцейські були в силі біля виборчих дільниць, але було зафіксовано жодних серйозних інцидентів. Групи підтримки протесту радять людям не носити чорні або захисні маски під час голосування у випадку, якщо вони були направлені співробітники поліції.

Лідер міської Керрі Лам, які засуджують протестувальників, заявив після голосування, що хвилювання здійснюється організація виборів вкрай складно. "Я сподіваюся, що ця стабільність і спокій не тільки для сьогоднішніх виборів, і що вибори покажуть, що все не хоче Гонконг, щоб повернутися в хаос ще раз, що ми хочемо вийти з цієї кризи, так що ми можемо почати все спочатку", - сказала вона.

- Ассошіейтед Прес videojournalists Дэйка Кан і Кейті там внесок у цей доповідь.тенденції в галузі фінансів138



Категория: Бизнес