ЦБ платить до $7,5 M для відключення


Опубликованно 27.11.2019 09:00

ЦБ платить до $7,5 M для відключення

Найбільший в країні банк передав 50 доларів до 150 000 клієнтів постраждалих з простим повідомленням у "деталі операції": "на жаль з ЦБА".

Банк Співдружності спочатку сказав, що питання, який впливає на передачу грошей та онлайн-сервіси, тривала 12 годин в ніч і назад і працює в п'ятницю.

Але десятки тисяч клієнтів пройшло без виплати через вихідні, головний кредитор підтвердив новини.ком.АУ.

'На жаль від ЦБА'. Фото: Додається

"Після відмови нашої системі за останню добу, ми досягли істотного прогресу в обробці прострочених платежів," представник компанії сказав в заяві.

“Зараз ми вважаємо, що кошти мають бути на рахунках клієнтів. Якщо клієнти мають будь-які питання або питання щодо їх виплати вони повинні звернутися в наш call-центр або приходьте до нас в гілку, щоб ми могли допомогти.

"Ми зараз повернення мита і збори, пов'язані з цією проблемою мережі у четвер для наших клієнтів, які були порушені цією проблемою".

Оновлення (1/2) з 10.00. Тепер ми вважаємо, що кошти мають бути на рахунках клієнтів. Якщо у кого є які-небудь питання або питання, що стосуються їх оплати, будь ласка, зв'яжіться з 132221 або приходьте до нас в гілку, щоб ми могли допомогти.— Сайт Commbank (@Сайт Commbank) 21 Жовтня 2019 Року

(2/2) ми зараз повернення мита і збори, пов'язані з цією проблемою мережі у четвер для наших клієнтів, які зіткнулися з цією проблемою.Ми дуже жалкуємо за заподіяні незручності всім, хто постраждав від затримок.— Сайт Commbank (@Сайт Commbank) 21 Жовтня 2019 Року

Банк Співдружності заявили, що вже здійснені виплати на відповідні рахунки і не будуть зв'язуватися клієнти просять реквізити для проведення платежів.

"Якщо клієнт звертається за свої реквізити вони не повинні надавати цей і клієнт повинні дайте нам знати, зателефонувавши в наш колл-центр або завітавши до нас в галузі", - сказав спікер.

"Ми приносимо вибачення всім, хто постраждав від затримок платежів, і ми дуже вибачаємося за незручності це не викликало."

Люди по всій країні виникли проблеми. Картина: Вниз/Детектор Поставляється

У четвер, платіжний ідентифікатор і послуг на bPay в банку додаток і cardless готівкою були недоступні, поряд з деякими в галузевих служб і колл-центрів.

Банк сказав, що деякі клієнти повідомляли про проблеми з дебетовими картами.

"У зв'язку з цим інцидентом деякі з наших філій тимчасово закрито", - сказано в Твіттері на той момент.

“Ми докладаємо всіх зусиль, щоб вирішити цю проблему і ми дуже жалкуємо за доставлені незручності. Наші банкомати та точки продажу торгові термінали раніше доступні і працюють."

Клієнти почали повідомляти про проблеми приблизно об 11.45 ранку в четвер, з тисячі по всій країні кажуть, що вони були нездатні отримати доступ до своїх коштів.

Оновлення від банку Співдружності в 12:30 вечора потім підтвердив вплинули на спектр своїх послуг.

“В даний час ми зіткнулися з проблемою, що виникла у деяких наших послуг. Ми в терміновому порядку проводимо розслідування і приносимо вибачення за завдані незручності", сказав він.

@Повідомлення commbank я отримую помилки від інтернет-банку. Переклади і ССО з даними не виходить. pic.twitter.com/oNc9fGrVvS— RabbitFishFrog (@rabbitfishfrog) 17 жовтня 2019

Але у 11 вечора, банк говорить, що все ще працюю, щоб виправити проблеми з мережею.

"Ми працюємо всю ніч, щоб відновити сервіс як можна швидше", - сказав він.

Клієнти вийшли на Twitter, щоб повітря свої незадоволення, з багатьма стверджуючи, що вони виявилися не в змозі заплатити за обід.

"Як тільки я збираюся отримати деякі кошти з мого інтернет-банку економить до мого списання коштів з рахунку, тому я можу заплатити за майбутній обід..брр," інший користувач писав.

“Сподіваюся, це буде швидко виправлено. Може бути дешевий обід, а у мене з собою всього 5 доларів. Буде перевірити пізніше", - сказав один.

Інший додав: “шмаркач, я покидаю сайт commbank. З пального на автозаправній станції і не платити за це. Спасибі, хлопці".

Ви отримаєте виплати від ЦП? Коментар нижче @James_P_Hall | або зв'язатися за james.hall1@news.com.auтенденції в галузі фінансів1084



Категория: Бизнес