Директор по продажам звільнені 24 годин після відправки авізо


Опубликованно 02.12.2019 10:20

Директор по продажам звільнені 24 годин після відправки авізо

За даними австралійськоїкомпанії національний директор з продажу Марк Ноукс відправив повідомлення 2 ГБ торгового персоналу в минулий вівторок, що відносилося до бойкоту рекламодавців слідом за радіо ветеранам суперечливі відгуки про Нової Зеландії, прем'єр-міністр Джасінда Ардерна на початку цього року.

"З цього четверга Стів ціною буде приймати сніданок (разом з Джоном Стенлі на Різдво) на частину року і протягом січня", - заявив по електронній пошті, за даними Австралійського.

“Ми можемо ще раз поговорити з клієнтами, які воліють не афішувати в сніданок в терміновому порядку. Велике спасибі. PS: ми думаємо про тому в сніданок "пакет".

Але лише на один день пізніше з'ясувалося, Містер Ноукс був зроблений надлишковим, з компанією, стверджуючи, що він пішов "з нашими найкращими побажаннями і вдячністю".

Однак, представник Macquarie в ЗМІ розповідали новини.ком.АУ не було ніякого зв'язку між запискою і вильоту Містер Ноукс'.

"Немає ніякого зв'язку між електронної пошти і надмірності", - сказав спікер.

Він приходить після "Сідней морнінг геральд" повідомила минулого тижня, що Subaru Австралія взяла велика рекламна кампанія запланована з мережею після затягування його протягом декількох місяців після Ардерна скандал.

Видання стверджувало "джерела, обізнані про хід обговорення продажу" в Macquarie ЗМІ стверджували, що рекламна кампанія була запланована на вересень, перш ніж бути перенесена на жовтень, листопад і, нарешті, "зовсім скасовані".

Багато рекламодавців покинули шоу Алана Джонса.

Нібито це був похід був намічений на декількох шоу, і два джерела повідомили "Сідней морнінг геральд" , він коштував близько $1 млн. в рік, хоча третій джерело сказав, що це вже "далеко на південь" цієї суми.

Прес-секретар Субару розповів новини.ком.АУ минулого тижня позиція компанії залишається незмінною з попередньої заяву, зроблену ще в серпні, коли історія спочатку зламалася.

"Субару Австралія не рекламувати на Алан Джонс показують, або в Мережі-Маккуорі радіо", сказав співрозмовник агентства.

"Ми не коментуємо комерційні в довіру питань, в тому числі телеведучий і переговорів видавець."

СКАНДАЛ АЛАНА ДЖОНСА

Суперечка почалася в серпні, коли 2ГБ хост напали на Міс Ардерна на повітрі після того, як вона критикувала політику Австралії по зміні клімату.

На 78-річна розв'язали надзвичайний спрей у відповідь, маркування шанованого лідера "повним клоуном".

"Вона клоун, Джасінда Ардерна; повний клоун,' містер Джонс сказав.

"Мені просто цікаво, чи Скотт Моррісон збирається бути проінструктований, щоб засунути носок в горло'.

Він описав її як "глотателем" зміни клімату "обман" і "жарт".

"Вона-це жарт, ця жінка, абсолютна і несусвітня легкий", - сказав він.

І додатковий аудіо ефір на АВС медіа дивитися тільки після того, як з'ясувалося, навіть більше щодо зауваження телеведучий.

У ньому чути злий господар може бути почутий кажучи: “ця легка Нова Зеландія прем'єр-міністр Джасінда Ардерна є складним завданням Скотт Моррісон з приводу зміни клімату. Тепер я сподіваюся, що Скотт Моррісон отримує тут жорстко з кількома хабарі ... не знаю цю жінку".

Протягом кількох годин, містер Джонс зіткнулася з натиском критики з боку австралійців, так і для міжнародних лідерів.

Прем'єр-міністр Фіджі Френк Байнімарама був одним з перших, щоб грюкнути містер Джонс в Твіттері, і колишній прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл також важив, оголошення: "Джонс теж повинен вибачитися перед @jacindaardern за останній жінконенависник просторікувати."

Містер Джонс вибачився за коментарі, але ряд компаній вже дістала свою рекламу з Шоу містера Джонса, з бойкотом, очолювана громадським діячем ЗМІ в тому числі і Mad Ф**Інг відьом і сплячих гігантів.тенденції в галузі фінансів1094



Категория: Бизнес