Джерела показують непарні елементи всередині новий педофіл в Нью-Йорку будинку


Опубликованно 03.12.2019 22:15

Джерела показують непарні елементи всередині новий педофіл в Нью-Йорку будинку

Нові фотографії, придбані в Нью-Йорку Пос т також виявили цілий ряд химерних декор Вибір смітити засудженого сексуального злочинця розкішний Нью-Йоркський таунхаус.

Фотографії були зроблені на неназваного трейдера, який відвідав минулого місяця будинок мільярдера-фінансиста для ділової зустрічі, задовго до його арешту за звинуваченням у торгівлі дітьми секс.

Епштейн помер минулої суботи у "очевидне самогубство" після попереднього підозрюваних у спробі самогубства в липні.

Ряд джерел виявили дивні предмети, які заповнені новими Джеффрі Епштейна-йоркському будинку. Фото: Кевін Хаген/Getty Зображення/ГВП

Серед предметів, захоплених трейдера була картина жінки з відкритими грудьми — як кажуть, коштує $us5 більше.9 млн ($А8.7 млн), набитого Тигр і плюшевий собака пудель.

Трейдер сказав після він взяв фотографії, тому що він знайшов для декору "дивним".

“М'яка іграшка пудель був справді божевільний. Це не штучний хутро на всіх", - сказав він.

"Схоже, йому потрібно буде вытряхнуто".

Він сказав, що тигр був "величезний" і що вона "недорозвинена" великий стіл в кімнаті.

Між тим, Ярмарок марнославства також виявила інші подробиці того, як Епстайн "прямо-таки заповнені (будинку) з страшні речі". "Людина мав дивний смак," журнал відзначив.

Ще в 2003 році, автори видання видавали дивні подробиці про будинку, репортер Вікі Уорд описують один і той же чорний пудель трейдер стикався, а також "ряд за рядом індивідуально оформлена під зав'язку" в передпокої, а також "двічі-в натуральну величину скульптура оголеного Африканського воїна".

У Нью-Йорк Таймс написав про шаховій дошці, що належить Епштейн з фігурками", одягнений з натяком" і складений на його власних співробітників.

І в 2014 році, американський блогер і публіцист Н. краще купити кілька елементів вме Haytold в Нью-Йорк Таймс на другому поверсі Епштейна розкішні будинки розташовувалися на стіні в'язниці з охороною і колючим дротом — з Епштейном самого себе в середині.

Дивний вибір домашнього декору Джеффрі Епштейна були новини ще в 2003 році. Картина: Нью-Йорк сексуальний злочинець реєстру/ГВП

І раніше на цьому тижні з'ясувалося також, Епштейн володів живопису колишнього президента США Білла Клінтона носити синє плаття і червоні підбори.

Картина, названа розбору Білл, роботі Петрина художник Райан-kleid і був проданий з аукціону в 2012 році.

Вчора, новини.ком.АУ повідомили, що провели розтин на тілі Епштейн підняв більше питань, ніж він відповів.

Епштейн, який стикається до 45 років за ґратами за секс федеральним звинуваченням у торгівлі людьми та змову, був знайдений мертвим у своїй камері у виправному центрі Метрополітен в Манхеттені.

Два джерела "знайомого з висновками" розповіли газеті "Вашингтон Пост" розтин знайшли Епштейн отримав множинні розриви в шию кістки.

Одна з зламаних кісток був під'язикової кістки, розташованої біля кадика у чоловіків.

І при цьому, що розрив може статися, коли людина, особливо літня людина, — самі вішаються, вони "більш поширений у жертв вбивств шляхом удушення", експерти-криміналісти сказав.



Категория: Бизнес