Пристрій компанію зобов'язали виплатити молодий співробітник $18,000


Опубликованно 07.12.2019 05:05

Пристрій компанію зобов'язали виплатити молодий співробітник $18,000

Нової Зеландії трудових відносин (ЕРА) постановив, що пристрій АБ необґрунтовано відмовив екс-співробітник Джек лейн після того як сказала йому через текстове повідомлення "твердіють", коли він шукав лікарняний лист в квітні 2017 року.

Коли пізніше Містер Лейн спробував вимагати його остаточної оплати він отримав ще один текст про те, "у Ф. до обряду від мате" (НДЦ).

Р-н Лейн сказав, у Новій Зеландії він не хотів би коментувати, так як він вже мав проблеми навколо цього питання є загальнодоступною тільки погіршує справу і наслідки".

Покрівельника з лівої Палмерстон-Норт, де він був заснований, з-за впливу звільняють і в цьому місяці виграв справу для несправедливого звільнення.

Коли він ставить під сумнів можливість втратити свою роботу, він отримав "немилосердними" відповідь "Не турбуйтеся, прийдуть. Більше ніж ви витрачаєте мій час".

Містер Лейн трактувати це повідомлення як звільнення.

Нова Зеландія покрівельник Джек Лейн був нагороджений сумою для покриття невиплаченої заробітної плати, оплати відпустки та судових витрат і компенсації за приниження, втрати гідності та моральну шкоду'. Фото: Facebook/Джек Лейн

Епоха зазначив у своєму рішенні, що навіть якщо цього не сталося, він не повернувся на роботу та його відсутність не запитується роботодавцем в якості можливого подальшого аргумент відмови, так як він був зобов'язаний зробити в будь-якому випадку.

Містер Лейн потім допитав його бос про остаточну оплату через чотири дні і сказали, що "у Ф. до обряду від мате".

Він не отримав жодних остаточних заробітну плату або відпускні, які йому заборгували.

Пристрій АБ не брали участь у судовому засіданні і авторитет сказав, що це не відповідає на листи, направлені від імені містера Лейна, — і, незважаючи на обіцянку оператора у відповідь не було отримано.

“Вона також не представила свідчення на день, він погодився і проігнорував зусилля по

адреса цієї. Тоді АБ не зміг прийняти участь у розслідуванні без попередження і пояснення причин", - зазначив епохи.

Слух епохи протікали незалежно.

Коли сьогодні зв'язався, АБ директора покрівельної компанії Аарон Биллингем сказав, що не знав платежу були замовлені нехай один коштує $NZ20,000.

"Я насправді не розбирався з цим питанням, приятель", - сказав він.

Містер Биллингем заявив, що компанія не бути присутнім на слуханні", тому що це сталося три роки тому, і ми нічого не чули від них".

Коли його запитали, якщо він був єдиним, хто говорив Містер Лейн "затверділи", Містер Биллингем каже: "Ну, що сталося, він не з'являвся чотири дні".

Він заперечував, кажучи, щоб він "твердіє" на 25 квітня 2017 року, і стверджує, пригода сталося чотири дні тому.

Компанія планує оскаржити це рішення. Фото: Facebook/Джек Лейн

При подальшому натисканні, Містер Биллингем сказав, що це колишній співробітник, який розповів містер Лейн "Харден".

"Я ніколи не говорив йому, щоб зміцнитися на всіх ... це не від мене ... від колишнього співробітника", - сказав він.

Потім він передав Герольд компанії, прес-секретар, який сказав, що було непорозуміння між усіма сторонами. Вони поставили під сумнів дату слухання ера, так як вони посередник організував в кінці цього місяця, які вони планують відвідати.

АБ пристрій тепер планує оскаржити рішення епохи, який зобов'язав компанію виплатити до 30 жовтня.

Цей показник включений NZ3300 $($A3086) при невиплаті заробітної плати і $NZ12,000 ($А11,224) компенсація за приниження, втрати гідності і моральний збиток, в той час як інші увійшли видатні відпускних і судових витрат.

Ця стаття спочатку з'явилася в Новій Зеландії і була відтворена з дозволутенденції в галузі фінансів449



Категория: Бизнес