'Низько оплачувану роботу, забезпечує гідність'


Опубликованно 08.12.2019 06:50

'Низько оплачувану роботу, забезпечує гідність'

Низькооплачувана робота "надає гідність" і "важлива перший щабель кар'єрних сходів", йдеться в документах, поширених до депутатів з закликом до мінімальної заробітної плати на злам.

Парламентська коротка інформація поширюється консервативного мозкового центру Інституту громадських справ (МПА) затверджує Австралії мінімальна зарплата $19.49 час є найвищою в розвинених країнах і "підриває можливість роботи і зайнятості" за "видалити запис дзвінків" для молодих і низькокваліфікованих працівників.

"Низькооплачувана робота озброює працівників, які мають важливий досвід, розвиває професійні навички, демонструє готовність працювати і надає посилання та контакти для подальшої можливості роботи", - пише газета. "Він також функціонує в якості відправної точки для молодих людей, щоб випробувати переваги роботи, яка дає сенс і напрямок і заохочує особисту відповідальність і самостійність".

Використовуючи дані урядових матеріалах до сумлінної роботи комісії з щорічної заробітної плати коментар, МПА науковий співробітник Курт Уоллес підрахував, що близько двох третин мінімальної заробітної плати робочих перевели на більш оплачувану роботу протягом двох років і тільки 3% залишаються на низькооплачуваній роботі через п'ять років.

"Всупереч припущенням, що низькооплачувана робота-це 'кут', ці роботи мають високої вертикальної мобільності доходів", Містере Уоллес, - йдеться в заяві. "Більше половини низькооплачуваних робочих Австралії перейти до більш оплачуваної роботи протягом року, 64 відсотка перейти до більш оплачуваної роботи протягом двох років, і 75 відсотків перейти на більш оплачувану роботу протягом п'яти років".

Містер Уоллес додав, “жорстке регулювання праці Австралії істотно підвищує вартість роботи, що робить його важким для тих, кому не вистачає досвіду, щоб знайти роботу. Одна система за вислугою років і відпустку збільшити мінімальну заробітну плату до $25.34 за годину роботи".

Всесвітнього економічного форуму займає Австралія 105-й найменш гнучким ринком праці з 140 країн. АПІ стверджує мінімальної заробітної плати є причиною 38% від 15 до 19 років є безробітними або частково безробітними і близько 250 000 австралійців у віці від 15 до 24 років не бере участь у роботі, навчанні, або доглядаєте за дітьми.

Секретар АСП Саллі Макманус і гримнув крок за скасування мінімальної заробітної плати. Фото: Джо Кастро/ААР

"Всі роботи надає гідності, навички та фінансової незалежності," р-н Уоллес сказав. “Низькооплачувана робота є важливою сходинкою до більш оплачуваної роботи та успішної кар'єри. Висока мінімальна зарплата в Австралії і обмежувального регулювання праці підриває здатність молодих людей до трудової діяльності і досвід гідність праці".

Прес-секретар ІПА додано мозкового центру "не вважаю, що повинен бути мінімальний розмір заробітної плати". "Це не політика, яка також спрямована на полегшення бідності — більшість з тих, хто на мінімальній зарплаті не бідні", - сказав він. “І це заважає найнижчою кваліфіковані отримати роботу. Замість цього урядам слід розглянути альтернативи, такі як податковий кредит на зароблений дохід".

Австралійський рада професійних спілок секретар Саллі Макманус гримнув дослідження. "Пропозиція вкрай великий бізнес-адвокатів ПОН скасувати МРОТ, жахливо, небезпечно, але передбачувано", - сказала вона в заяві.

“Ця група вважає, що працівники повинні мати ніяких прав або захисту, і наше суспільство повинні виконуватися виключно згідно з побажанням великого бізнесу. У той же час, колишні і нинішні члени ІПА, які ліберальні депутати також наполягають на усунення недобросовісної захисту звільнення."

МС Макманус заявив прем'єр-міністр Скотт Моррісон, міністр зв'язку промислових Крістіан Портер повинен "публічно відкинути будь-яку пропозицію, що розмір мінімальної заробітної плати або недобросовісної захисту звільнення повинен бути скасований і встати на захист трудового народу".

"Якщо вони не зроблять цього, то буде зрозуміло, що вони дозволяють екстремальних груп, як ІПА гнати їх порядку денного", - сказала вона. “Ідеї, як це в корені несправедливо і заженуть нашу країну в рецесію. Єдине, завдяки чому зростання заробітної плати у відповідності з інфляцією є нашою системи мінімальної заробітної плати та підвищення оплати праці, завойованих профспілками".

Більше двох мільйонів австралійців отримали надбавку на початку минулого місяця після виставки роботи комісії 3 відсотки від мінімальної заробітної плати набула чинності. Профспілки наполягають на 6-процентне зростання у рамках щорічного огляду оплати праці у травні, в той час як бізнес-групами 2 відсотки.

Містер Макманус заявив АПІ з використанням ударних перемоги на виборах уряд Моррісона як "можливість ще раз підштовхнути їх екстремальні порядку денного".

"У них є список вимог, який за шість років правляча коаліція була тікати, але вони не зробили", - сказала вона. “Уряд Моррісон дав їм це мильниці з заява про перегляд прав трудящих. Це до них, щоб зрозуміти, що вони не будуть розважати будь-якої пропозиції, яке робить працівників гірше".

Якщо мінімальний розмір заробітної плати буде переглянуто? Розкажіть нам у коментарях нижче.

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес