- doslidy.kiev.ua - http://doslidy.kiev.ua/ -

Київські правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів

Опубликованно 12 Октября 2017, в 02:53 в разделе Киев | Нет комментариев.

stemcell

У результаті обшуків у підозрюваних столичні правоохоронці виявили, зокрема, пістолет "Маузер", два пістолета-кулемета "Скорпіон", а також близько 500 патронів різних калібрів.

Співробітники правоохоронних органів вилучили у трьох жителів Києва та області арсенал зброї та боєприпасів, повідомляє прес-служба поліції.

Обшуки проводилися за місцем проживання трьох фігурантів.

CSM: заокеанські доводи на користь поставок зброї в Україну

"У результаті обстеження приміщень підозрюваних столичні правоохоронці виявили пістолет "Маузер", два пістолета-кулемета "Скорпіон", пістолет "Форт-12", пістолет "Вальтер", пістолет "Фромер М-37", пістолет "Зіг Зауер Р250", близько 500 патронів різних калібрів, рушницю часів Другої світової війни, гранату РГД-5, автомат АКМ", автомат АК-74" і два кулемети", — сказано в повідомленні.

Вилучену зброю та боєприпаси направлено на проведення експертного дослідження.

Затримані — 50-річний, 54-річний та 45-річний жителі столиці і області. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

Проводиться досудове розслідування, розпочате за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманим загрожує до семи років позбавлення волі.

Арсенал зброї та боєприпасів, вилучений у київському регіоні

У серпні правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів і вибухівки, який зберігався в одному з приватних будинків у Бахмутському районі Донецької області.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://doslidy.kiev.ua/

URL новости: http://doslidy.kiev.ua/news/29395/

Copyright © 2024 doslidy.kiev.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.