- doslidy.kiev.ua - http://doslidy.kiev.ua/ -

Центр Києва охороняють тисячі правоохоронців

Опубликованно 12 Октября 2017, в 02:53 в разделе Киев | Нет комментариев.

stemcell

Київська міліція працює в посиленому режимі. На вулицях міста збільшено кількість піших патрулів, працюють кінологи зі службовими собаками, фахівці вибухотехнічної служби.

У вівторок, 19 вересня, близько 3,5 тис. правоохоронців забезпечують правопорядок в Урядовому кварталі Києва, заявив начальник Головного управління Національної поліції р. в Києві Андрій Крищенко, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Ми не натовп, ми люди!": чому медики йдуть на протест

Він зазначив, що київська міліція працює в посиленому режимі. На вулицях міста збільшено кількість піших патрулів, працюють кінологи зі службовими собаками, фахівці вибухотехнічної служби. Функціонують контрольно-пропускні пункти на вулиці Грушевського з боку вулиць Липської та Садової, на вулиці Шовковичній з боку вулиці Інститутської та на площі Конституції.

"Всього близько 3,5 тис. міліціонерів будуть забезпечувати правопорядок в Урядовому кварталі столиці. Робота поліцейських патрулів і нацгвардейцев організована таким чином, щоб належним чином забезпечити правопорядок. Посилені наряди правоохоронців чергуватимуть у місцях проведення. На цій території буде частково обмежено рух автотранспорту. Проводяться поверхневі перевірки та інші превентивні заходи", — заявив Корищенко.

Нагадаємо, у вівторок в центрі Києва заплановано кілька масових акцій.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://doslidy.kiev.ua/

URL новости: http://doslidy.kiev.ua/news/29396/

Copyright © 2024 doslidy.kiev.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.