- doslidy.kiev.ua - http://doslidy.kiev.ua/ -

Ще одна країна відмовиться від автомобілів з бензиновими і дизельними моторами

Опубликованно 13 Октября 2017, в 00:59 в разделе Автомобили | Нет комментариев.

stemcell

Новий уряд Нідерландів має намір заборонити продажі нових автомобілів з бензиновими і дизельними моторами до 2030 року. Плани щодо заборони бензинових і дизельних авто керівництво країни почало розглядати в минулому році. Спочатку мова йшла про введення заборони з 2025 року, але в наслідок роком перетворення країни на територію вільну від викидів став 2030-й.

На сьогоднішній день частка електромобілів на ринку країни менше двох відсотків, при щорічних обсягах продажів близько півмільйона легкових автомобілів. Комплексний мандат на нульову емісію в поєднанні з декількома новими електричними моделями, які незабаром вийдуть на ринок, може зробити мету досяжною. Досягти поставленої мети до 2030 року Нідерландам допоможуть і автовиробники, що випускають новий Nissan Leaf і інші електрокари.

В даний час на автомобільному ринку Нідерландів домінує Tesla. Дороги країни вже їздять 8000 електрокарів цього бренду, а Model S і Model X є найбільш продаваними електричними моделями в країні. Крім того, зовсім недавно поруч із заводом компанії в Тілбурзі був помічений перший Tesla Model 3. На третьому місці місцем рейтингу популярності - новий Hyundai Ioniq Electric, на четвертому - BMW i3.

Раніше про перехід на електрифіковані автомобілі заявили уряди Франції, Великобританії і Шотландії. Незабаром до них може приєднатися і Китай.

Нагадаємо, раніше Маск показав виробництво Tesla Model 3.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://doslidy.kiev.ua/

URL новости: http://doslidy.kiev.ua/news/29422/

Copyright © 2024 doslidy.kiev.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.