- doslidy.kiev.ua - http://doslidy.kiev.ua/ -

У київському метро встановлять камери для розпізнавання осіб

Опубликованно 14 Ноября 2017, в 05:54 в разделе Киев | Нет комментариев.

stemcell

За словами керівника проекту "Kyiv Smart City" Юрія Назарова, в залежності від кількості входів-виходів на окремій станції метро, планується встановити від 4 до 10 відеокамер на одній станції.

У Києві планують на всіх входах і виходах станцій метро встановити камери з системою розпізнавання осіб, повідомляє 44.ua з посиланням на директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, керівника проекту "Kyiv Smart City" Юрія Назарова.

У мережі з'явилося відео колапсу в метро Києва

"Для забезпечення порядку і контролю руху пасажирів ми плануємо до кінця 2017 року встановити камери відеоспостереження на входах і виходах всіх станціях метрополітену. Система відеоаналітікі з розпізнаванням осіб дозволить виявити злочинців серед людей, які пересуваються на цій ділянці", — сказав Назаров.

За його словами, в залежності від кількості входів-виходів на окремій станції метро, планується встановити від 4 до 10 відеокамер на одній станції. Реалізація проекту обійдеться міському бюджету в 11 млн грн.

Також у Києві планується дооснастити комплексної системи відеоспостереження в школах, дитсадках, лікарнях, театрах і музеях.

"На цих об'єктах ми ще будемо встановлювати камери по периметру у дворі і внутрішню систему моніторингу. Тобто тепер охоронці цих установ будуть бачити, яка ситуація відбувається в самих будівлях і по периметру", — додав директор департаменту.

На модернізацію системи відеоспостереження з міського бюджету виділили 24 млн грн. Роботи планують завершити до кінця поточного року.

Раніше київський метрополітен повідомив про задимлення між станціями на "синій" гілці підземки. Пізніше в ДСНС розповіли, що задимлення сталося через коротке замикання, постраждалих немає.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://doslidy.kiev.ua/

URL новости: http://doslidy.kiev.ua/news/30516/

Copyright © 2024 doslidy.kiev.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.