Ford показав 525-сильний пікап


Опубликованно 22.09.2017 06:00

Ford показав 525-сильний пікап

Всесвітньо відома компанія Shelby офіційно презентувала свою версію екстремального пікапа Ford F-150 Raptor, який після всіх доопрацювань називається Shelby Baja Raptor. Модернізований вантажівка став ще більш агресивний, завдяки переглянутого переднього і заднього бампера, масивного повітропроводу на капоті, додаткового світлодіодному освітленню і двом запаскам у вантажному відсіку.

Вдосконалений пікап Shelby Baja Raptor також відрізняється від технічного донора доопрацьованій підвіскою Fox Racing і набором унікальних колісних дисків на 18 дюймів зі злими шинами BFGoodrich KM2.

У моторному відсіку «максимально екстремального» пікапа розташований стоковий турбодвигун 3.5 EcoBoost. Після не озвучених доробок, віддача силового агрегату становить 525 кінських сил. Нагадаємо, в стандартному виконанні цей мотор здатний генерувати 450 сил. У свою чергу, крутний момент виріс з 690 до 826 Ньютон метрів.

В оформленні інтер'єру представленого пікапа Shelby Baja Raptor можна виявити фірмові килимки, вставки з вуглецевого волокна, фірмові логотипи фірми Shelby, спортивні шкіряні сидіння і індивідуальна номерна панель. У компанії розповіли, що тираж модернізованого 525-сильного пікапа Shelby Baja Raptor буде обмежений лише 500 екземплярами. Ціна питання – 117 000 доларів.



Категория: Автомобили