Влаштували погром в суді по справі Коханівського оголосили підозри


Опубликованно 09.11.2017 00:41

Влаштували погром в суді по справі Коханівського оголосили підозри

Під час розблокування залу судового засідання правоохоронці доставили в управління поліції 32 людини. Підозра було оголошено шістьом з них.

. Слідчі Шевченківського управління поліції оголосили підозра шістьом активним учасникам подій у Святошинському районному суді міста Києва, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Суд над Коханівським. Затримали багато журналістів - спецкор

У повідомленні наголошується, що сьогодні вранці під час розблокування залу судового засідання правоохоронці доставили в управління поліції 32 людини.

"Після встановлення їх особистих даних і обставин скоєння правопорушень шести активним учасникам оголосили про підозру у вчиненні хуліганства (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України), умисне знищення або пошкодження майна (ч. 1 ст. 194 КК) і втручання в діяльність працівника правоохоронного органу (ч. 1 ст. 343 КК). В результаті п'ятьох з них затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", — повідомляє поліція.

При цьому зазначається, що слідчі за погодженням з процесуальними керівниками готують клопотання про обрання їм запобіжного заходу.

Також у поліції повідомили, що за медичною допомогою в медустанови звернулися двоє цивільних осіб і троє правоохоронців.

У ніч на вівторок стався погром у залі суду, де з понеділка обирають запобіжний захід керівнику "Організації українських націоналістів" (ОУН) Миколі Коханівському за стрілянину в Києві. Прихильники Коханівського і він сам ночували в суді.



Категория: Киев