Знесений націоналістами паркан навколо Сінного ринку в Києві відновили


Опубликованно 18.11.2017 04:28

Знесений націоналістами паркан навколо Сінного ринку в Києві відновили

Як повідомляють місцеві жителі, "будівельники почекали поки розійшлися люди і тихенько повернули зламаний паркан на місце". Напередодні ввечері паркан навколо колишнього Сінного ринку знесли активісти партії "Національний корпус".

. Знесений активістами партії "Національний корпус" паркан навколо будмайданчика на місці знесеного Сінного ринку (ЖК "Ярославів Град") відновили; без огорожі будівництво простояла близько двох годин, повідомляє "КиевVласть".

"Бариги! Руки геть від Києва". Мітинг проти забудови під Кабміном

Напередодні ввечері представники партії "Національний корпус", створеної на основі батальйону спецпризначення МВС "Азов", знесли паркан навколо РК "Ярославів Град" по вулиці Бульварно-Кудрявській, 15а.

"Будівельники почекали поки розійшлися люди і тихенько повернули зламаний паркан на місце. Без паркану будівництва і двох годин не простояла. Їм ніхто не заважав. Акуратненько поставили. Тільки він якийсь чорною гидотою облитий і дуже смердить", — повідомив виданню місцевий житель, наданою Кирилом.

Як повідомлялося, противники будівництва вимагають "від центральної та міської влади — ДАБІ, Мінрегіону, Мінкультури та КМДА — перегляду дозвільних документів та скасування дозволів на забудову так званого РК "Ярославів Град" у 22 поверхи.

Активісти на чолі з "Національним корпусом" знесли паркан навколо Сінного ринку в Києві

Нагадаємо, КМДА зобов'язала забудовника знести паркан на будмайданчику на колишньому Сінному ринку до 17 листопада. Якщо забудовник цього не зробить, то паркан демонтує Департамент міського благоустрою КМДА.

Днями повідомлялося про запеклих сутичках на скандальному будівництві на вулиці Львівська в Святошинському районі Києва.



Категория: Киев