Німецькі тюнери показали свій варіант Mercedes-AMG GT


Опубликованно 01.12.2017 06:44

Німецькі тюнери показали свій варіант Mercedes-AMG GT

Німецьке тюнінг-ательє IMSA представило власний суперкар на базі Mercedes-AMG GT S. Купе, яке отримало назву RXR One Super Gran Turismo, оснащується 860-сильним двигуном і оригінальними кузовними панелями з вуглецевого волокна. Машину випустять обмеженою серією, тираж якої поки не називається.

Під капотом RXR One – четырехлитровая битурбовосьмерка від AGM GT S, але з кованими поршнями, модифікованими турбокомпресорами, новим впуском і інтеркулером. В результаті доопрацювань віддача агрегату збільшилася з 522 до 860 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту. Динамічні характеристики новинки поки не повідомляються.

Суперкар обладнаний каркасом безпеки, карбон-керамічними гальмами і модернізованої роботизованою трансмісією. З вуглецевого волокна виконані капот, дах, крила, кришка багажника і задній спойлер – завдяки цьому RXR One Super GT вийшов на 300 кілограмів легше GT S. Питома потужність — 663 кінських сил на тонну, як у Bugatti Veyron Super Sport. З інших доробок: 20-дюймові ковані диски з разноширинными покришками – 305 міліметрів спереду і 315 міліметрів ззаду.

Нагадаємо, раніше американець перетворив Alfa Romeo у позашляховик.



Категория: Автомобили