Зі слідами тортур. Стали відомі подробиці вбивства чоловіка у Києві


Опубликованно 02.12.2017 02:11

Зі слідами тортур. Стали відомі подробиці вбивства чоловіка у Києві

Мертвого чоловіка з численними забоями тіла працівники поліції виявили в його квартирі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

В квартирі однієї з багатоповерхівок Оболонського району Києва дружина знайшла тіло колишнього чоловіка зі слідами тортур.

"На місці події поліцейські виявили постраждалого з численними синцями та забоями тіла. Крім цього, у 45-річного власника квартири були зв'язані руки й ноги, а в домі — перевернуті всі речі. Імовірно, зловмисники шукали коштовності і гроші. Для остаточного з'ясування причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу", — повідомляє подробиці поліція Києва.

На місці вбивства в Києві

Правоохоронці поспілкувалися з колишньою дружиною померлого. Жінка розповіла, що вирішила навідатися до чоловіка, бо протягом чотирьох днів не могла вийти з ним на зв'язок. В будинок вона прийшла разом зі свекрухою, яка також не могла додзвонитися до сина.

Зоряний час злочинності. МВС не справляється з криміналом

За словами місцевої жительки, з квартири зник телевізор і золотий ланцюжок, яку носив на шиї загиблий.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють обставини смерті чоловіка та осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Нагадаємо, поліцейські встановлюють обставини нічного вбивства чоловіка в центрі Харкова. Невідомі здійснили кілька пострілів по автомобілю Audi. Водій іномарки загинув на місці.



Категория: Киев